Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Українець, А. І."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив імпульсного електромагнітного поля на життєздатність культури ESCHERICHIA COLI в модельному розчині молочної сироватки
    (2016) Українець, А. І.; Маринін, А. І.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Святненко, Р. С.; Захаревич, В. Б.
    Сучасний ринок молочних продуктів характеризується все більшою конкурентністю готової продукції, яка, в свою чергу, дуже чутлива до умов зберігання та транспортування.
  • Документ
    Нетеплові методи в процесах харчових виробництв
    (2015) Українець, А. І.; Маринін, А. І.; Святненко, Р. С.; Захаревич, В. Б.
    Нетеплові процеси обробки харчової сировини набули популярності в останні роки через зростаючий попит на продукти з високою харчовою цінністю і характеристиками “свіжості”.
  • Документ
    Нові підходи в збагаченні хлібобулочних виробів мінеральними речовинами
    (2015) Українець, А. І.; Олішевський, В. В.; Маринін, А. І.; Никитюк, Т. В.
    Актуальним є розроблення як технологій одержання мінеральних речовин, так і технології спрямованого регулювання хімічного складу хлібобулочних виробів з метою отримання продукту з вищим вмістом мінеральних речовин та кращими показниками якості.
  • Документ
    Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмінію
    (2016) Українець, А. І.; Олішевський, В. В.; Пушанко, Н. М.; Маринін, А. І.; Бабко, Є. М.; Никитюк, Т. В.
    Сучасні тенденції розвитку харчової індустрії вимагають застосування ресурсо- та енергоощадних технологій переробки сировини та виготовлення продуктів харчування.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок