Перегляд за Автор "Ткачук, О. В."
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументFood-тренди в ресторанному бізхнесі як популяризація гастрономічної спадшини м. Одеса(2022) Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В.; Щапіна, О. Ф.
- Документ«Local Food» – основа здорового меню сучасного ресторану(2021) Ткачук, О. В.; Геращенко, О. Є.; Лебеденко, Т. Є.Стаття присвячена дослідженню української та інших локальних, автентичних кухонь Одеської області, їх аналізу з точки зору розробки здорового меню сучасного ресторану, можливості його урізноманітнити оригінальними, смачними, корисними стравами, тими, що здатні зміцнювати імунітет, позитивно впливати на здоров'я людини, а також продовжувати працювати під час карантину на місцевій сировини. Розглянуто можливість ресторанному бізнесу стати майданчиком для спілкування з питань збору інформації щодо традицій приготування національних страв, популяризації їх переваг з огляду смакових характеристик, користі для організму людини. Це дозволить напрацювати для себе клієнтську базу та виконувати соціальну функцію по вирішенню проблеми дефіциту спілкування населення під час ізоляції, зняття стресових станів тощо.
- ДокументВпровадження Slow Food як одного з інноваційних напрямків розвитку ресторанного бізнесу(2021) Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
- ДокументДосвід використання платформи «Kahoot!» при проведенні дистанційних занять з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства»(2022) Ряшко, Г. М.; Ткачук, О. В.; Коротич, О. М.
- ДокументПринципи дистанційного навчання та його особливості в методиці проведення практичних занять(2021) Кожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В.
- ДокументПроблеми здорового харчування в закладах ресторанного господарства(2018) Гушпіт, Л. О.; Ткачук, О. В.В останні десятиліття увагу дослідників все більше привертає проблема здорового харчування в закладах ресторанного господарства. На основі проведеного аналізу літературних джерел слід відзначити, що в сучасній концепції харчування існує проблема недостатнього вмісту мікро- та макронутрієнтів в продуктах і тому, як наслідок, виникає загроза виникнення багатьох «хвороб цивілізації», пов’язаних з імунодефіцитним станом організму.
- ДокументПродовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України(ПромАрт, 2019) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.У монографії висвітлено теоретичні, методологічні та практичні питання продовольчої безпеки як пріоритетного напряму агропромислової політики України. Наведено дані про стан, внутрішніх і зовнішніх загроз продовольчої безпеки багатьох країн світу, в тому числі України. Приділено увагу методам дослідження і критеріям оцінки продовольчої безпеки, надано рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. Монографія буде корисною науковцям та фахівцям, які переймаються економічними та технологічними проблемами галузей національної економіки України, а також аспірантам та студентам вузів України харчового спрямування.
- ДокументРесторанний бізнес під час війни: сучасні виклики та перспективи(2023) Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.Розглянуто ресторанний бізнес як вагома галузь економіки Україн та забоволення потреб населення, розглянуто проблеми з яким стикається бізнес на сучасному етапі, представлені шляхи подолання негативних наслідків спричинених війною.
- ДокументФорми співпраці стейкхолдерів з закладами вищої освіти(2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
- ДокументІнформаційні технології – сучасний інструмент управління підприємствами гостинності(2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.