Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ткачук, О. В."

Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Food-тренди в ресторанному бізхнесі як популяризація гастрономічної спадшини м. Одеса
    (2022) Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В.; Щапіна, О. Ф.
  • Документ
    «Local Food» – основа здорового меню сучасного ресторану
    (2021) Ткачук, О. В.; Геращенко, О. Є.; Лебеденко, Т. Є.
    Стаття присвячена дослідженню української та інших локальних, автентичних кухонь Одеської області, їх аналізу з точки зору розробки здорового меню сучасного ресторану, можливості його урізноманітнити оригінальними, смачними, корисними стравами, тими, що здатні зміцнювати імунітет, позитивно впливати на здоров'я людини, а також продовжувати працювати під час карантину на місцевій сировини. Розглянуто можливість ресторанному бізнесу стати майданчиком для спілкування з питань збору інформації щодо традицій приготування національних страв, популяризації їх переваг з огляду смакових характеристик, користі для організму людини. Це дозволить напрацювати для себе клієнтську базу та виконувати соціальну функцію по вирішенню проблеми дефіциту спілкування населення під час ізоляції, зняття стресових станів тощо.
  • Документ
    Впровадження Slow Food як одного з інноваційних напрямків розвитку ресторанного бізнесу
    (2021) Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
  • Документ
    Досвід використання платформи «Kahoot!» при проведенні дистанційних занять з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства»
    (2022) Ряшко, Г. М.; Ткачук, О. В.; Коротич, О. М.
  • Документ
    Локальні продукти Одещини
    (2018) Ткачук, О. В.; Гушпіт, Л. О.
    Неабиякий інтерес в гастрономічному туризмі становить Одеса як найпотужніший культурно-історичний, економічний та туристичний центр Півдня України. Гастрономічний туризм Одещини тісно пов`язаний з використанням локальних продуктів. В Одесі є багато різнопланових закладів, які пропонують гастрономічні вишукування і хороший сервіс. Стратегією деяких відомих ресторанів є використання локальних та сезонних продуктів. Принцип сезонності, що лежить в основі локаворства, дає можливість відмовитись від вживання ненатуральних продуктів, які були вирощені за технологіями генної інженерії.
  • Документ
    Міні-пекарні як один з елементів готельно-ресторанного бізнесу
    (2018) Кожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Гушпіт, Л. О.
    Зростання попиту на елітні хлібні продукти надає значно ширші перспективи малим підприємствам, оскільки вони є набагато мобільнішими і легко пристосовуються до потреб ринку.
  • Документ
    Принципи дистанційного навчання та його особливості в методиці проведення практичних занять
    (2021) Кожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В.
  • Документ
    Проблеми здорового харчування в закладах ресторанного господарства
    (2018) Гушпіт, Л. О.; Ткачук, О. В.
    В останні десятиліття увагу дослідників все більше привертає проблема здорового харчування в закладах ресторанного господарства. На основі проведеного аналізу літературних джерел слід відзначити, що в сучасній концепції харчування існує проблема недостатнього вмісту мікро- та макронутрієнтів в продуктах і тому, як наслідок, виникає загроза виникнення багатьох «хвороб цивілізації», пов’язаних з імунодефіцитним станом організму.
  • Документ
    Продовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України
    (ПромАрт, 2019) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.
    У монографії висвітлено теоретичні, методологічні та практичні питання продовольчої безпеки як пріоритетного напряму агропромислової політики України. Наведено дані про стан, внутрішніх і зовнішніх загроз продовольчої безпеки багатьох країн світу, в тому числі України. Приділено увагу методам дослідження і критеріям оцінки продовольчої безпеки, надано рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. Монографія буде корисною науковцям та фахівцям, які переймаються економічними та технологічними проблемами галузей національної економіки України, а також аспірантам та студентам вузів України харчового спрямування.
  • Документ
    Ресторанний бізнес під час війни: сучасні виклики та перспективи
    (2023) Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
    Розглянуто ресторанний бізнес як вагома галузь економіки Україн та забоволення потреб населення, розглянуто проблеми з яким стикається бізнес на сучасному етапі, представлені шляхи подолання негативних наслідків спричинених війною.
  • Документ
    Розвиток кінного туризму в Одеському регіоні
    (2018) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.
    Різноманітність об’єктів культурної спадщини Одещини створила усі передумови для розвитку історично-культурного туризму як засобу популяризації її історії і культури та джерела надходжень інвестицій у соціально-економічний розвиток області. Але кінний туризм слабо розвинений в Одеському регіоні, хоча є всі передумови для його розвитку в її центральних та північних районах.
  • Документ
    Українська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу
    (2020) Ткачук, О. В.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.
    Завдяки безлічі історичних перипетій на території України, цей візерунок взаємних впливів та запозичень неймовірно складний та цікавий і дав свою неповторну різнобарвну картину культури та існування. Не зважаючи на таке розмаїття продуктів і страв є основні елементи, які формують «ядро» української кухні та визначають найбільш характерні риси.
  • Документ
    Форми співпраці стейкхолдерів з закладами вищої освіти
    (2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
  • Документ
    Інформаційні технології – сучасний інструмент управління підприємствами гостинності
    (2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок