Перегляд за Автор "Ткачук, О. В."
Зараз показуємо 1 - 13 з 13
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументFood-тренди в ресторанному бізхнесі як популяризація гастрономічної спадшини м. Одеса(2022) Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В.; Щапіна, О. Ф.
- Документ«Local Food» – основа здорового меню сучасного ресторану(2021) Ткачук, О. В.; Геращенко, О. Є.; Лебеденко, Т. Є.Стаття присвячена дослідженню української та інших локальних, автентичних кухонь Одеської області, їх аналізу з точки зору розробки здорового меню сучасного ресторану, можливості його урізноманітнити оригінальними, смачними, корисними стравами, тими, що здатні зміцнювати імунітет, позитивно впливати на здоров'я людини, а також продовжувати працювати під час карантину на місцевій сировини. Розглянуто можливість ресторанному бізнесу стати майданчиком для спілкування з питань збору інформації щодо традицій приготування національних страв, популяризації їх переваг з огляду смакових характеристик, користі для організму людини. Це дозволить напрацювати для себе клієнтську базу та виконувати соціальну функцію по вирішенню проблеми дефіциту спілкування населення під час ізоляції, зняття стресових станів тощо.
- ДокументВпровадження Slow Food як одного з інноваційних напрямків розвитку ресторанного бізнесу(2021) Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
- ДокументДосвід використання платформи «Kahoot!» при проведенні дистанційних занять з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства»(2022) Ряшко, Г. М.; Ткачук, О. В.; Коротич, О. М.
- ДокументЛокальні продукти Одещини(2018) Ткачук, О. В.; Гушпіт, Л. О.Неабиякий інтерес в гастрономічному туризмі становить Одеса як найпотужніший культурно-історичний, економічний та туристичний центр Півдня України. Гастрономічний туризм Одещини тісно пов`язаний з використанням локальних продуктів. В Одесі є багато різнопланових закладів, які пропонують гастрономічні вишукування і хороший сервіс. Стратегією деяких відомих ресторанів є використання локальних та сезонних продуктів. Принцип сезонності, що лежить в основі локаворства, дає можливість відмовитись від вживання ненатуральних продуктів, які були вирощені за технологіями генної інженерії.
- ДокументМіні-пекарні як один з елементів готельно-ресторанного бізнесу(2018) Кожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Гушпіт, Л. О.Зростання попиту на елітні хлібні продукти надає значно ширші перспективи малим підприємствам, оскільки вони є набагато мобільнішими і легко пристосовуються до потреб ринку.
- ДокументПринципи дистанційного навчання та його особливості в методиці проведення практичних занять(2021) Кожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В.
- ДокументПроблеми здорового харчування в закладах ресторанного господарства(2018) Гушпіт, Л. О.; Ткачук, О. В.В останні десятиліття увагу дослідників все більше привертає проблема здорового харчування в закладах ресторанного господарства. На основі проведеного аналізу літературних джерел слід відзначити, що в сучасній концепції харчування існує проблема недостатнього вмісту мікро- та макронутрієнтів в продуктах і тому, як наслідок, виникає загроза виникнення багатьох «хвороб цивілізації», пов’язаних з імунодефіцитним станом організму.
- ДокументПродовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України(ПромАрт, 2019) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.У монографії висвітлено теоретичні, методологічні та практичні питання продовольчої безпеки як пріоритетного напряму агропромислової політики України. Наведено дані про стан, внутрішніх і зовнішніх загроз продовольчої безпеки багатьох країн світу, в тому числі України. Приділено увагу методам дослідження і критеріям оцінки продовольчої безпеки, надано рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. Монографія буде корисною науковцям та фахівцям, які переймаються економічними та технологічними проблемами галузей національної економіки України, а також аспірантам та студентам вузів України харчового спрямування.
- ДокументРозвиток кінного туризму в Одеському регіоні(2018) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.Різноманітність об’єктів культурної спадщини Одещини створила усі передумови для розвитку історично-культурного туризму як засобу популяризації її історії і культури та джерела надходжень інвестицій у соціально-економічний розвиток області. Але кінний туризм слабо розвинений в Одеському регіоні, хоча є всі передумови для його розвитку в її центральних та північних районах.
- ДокументУкраїнська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу(2020) Ткачук, О. В.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.Завдяки безлічі історичних перипетій на території України, цей візерунок взаємних впливів та запозичень неймовірно складний та цікавий і дав свою неповторну різнобарвну картину культури та існування. Не зважаючи на таке розмаїття продуктів і страв є основні елементи, які формують «ядро» української кухні та визначають найбільш характерні риси.
- ДокументФорми співпраці стейкхолдерів з закладами вищої освіти(2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
- ДокументІнформаційні технології – сучасний інструмент управління підприємствами гостинності(2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.