Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ткаченко, Н. С."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    113694 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів
    (2017) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Ткаченко, Н. С.
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що передбачає приготування тіста безопарним методом, введення рецептурних компонентів, бродіння, вистоювання, часткове випікання, заморожування, витримка, розморожування і остаточне випікання готового продукту, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста додатково вводять 5-10 мас. % мальтозної патоки і 5-10 мас. % пшеничних висівок, а розморожування проводять при кімнатній температурі протягом 120-125 хвилин.
  • Документ
    Дослідження впливу патоки на хлібобулочні вироби тривалого терміну реалізації
    (2016) Ткаченко, Н. С.; Добровольський, В. В.
    Проведено теоретичні та експериментальні дослідження та розроблена технологія хлібобулочних виробів тривалого терміну реалізації. Покращені показники якості готових виробів за рахунок використання мальтозної патоки, яка дозволила отримати вироби з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості.
  • Документ
    Использование разных видов муки при производстве хлебобулочных изделий длительного срока хранения
    (2016) Ткаченко, Н. С.; Добровольский, В. В.
    Целью исследования является определение массового содержания и влияние разных видов муки на качество готовых хлебобулочных изделий длительного срока реализации. Использовали для производства хлебобулочных полуфабрикатов технологии «отложенного» выпекания, а именно замораживание недопечѐнных тестовых заготовок. В работе были использованы стандартные органолептические и физико-химические методы анализа. Изучили влияние кукурузной, гречневой муки и отрубей на физико-химические показатели готовых хлебобулочных изделий длительного срока реализации.
  • Документ
    Разработка технологии производства хлебобулочных изделий длительного срока реализации
    (2015) Ткаченко, Н. С.
    Одним из перспективных и прибыльных направлений в области специалисты считают хлебобулочные полуфабрикаты длительного срока реализации. Технология изготовления изделий по методике «отложенного выпекания» удобна как для потреби­теля, так и для производителя.
  • Документ
    Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів тривалого терміну реалізації
    (2016) Солоницька, І. В.; Ткаченко, Н. С.; Добровольський, В. В.
    Метою дослідження було визначення оптимальної кількості внесеної мальтозної патоки та її вплив на процес черствіння хлібобулочних виробів, виготовлених за технологією «відкладеного випікання».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок