Перегляд за Автор "Ткаченко, Н. С."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ113694 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів(2017) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Ткаченко, Н. С.Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що передбачає приготування тіста безопарним методом, введення рецептурних компонентів, бродіння, вистоювання, часткове випікання, заморожування, витримка, розморожування і остаточне випікання готового продукту, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста додатково вводять 5-10 мас. % мальтозної патоки і 5-10 мас. % пшеничних висівок, а розморожування проводять при кімнатній температурі протягом 120-125 хвилин.
- ДокументДослідження впливу патоки на хлібобулочні вироби тривалого терміну реалізації(2016) Ткаченко, Н. С.; Добровольський, В. В.Проведено теоретичні та експериментальні дослідження та розроблена технологія хлібобулочних виробів тривалого терміну реалізації. Покращені показники якості готових виробів за рахунок використання мальтозної патоки, яка дозволила отримати вироби з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості.
- ДокументИспользование разных видов муки при производстве хлебобулочных изделий длительного срока хранения(2016) Ткаченко, Н. С.; Добровольский, В. В.Целью исследования является определение массового содержания и влияние разных видов муки на качество готовых хлебобулочных изделий длительного срока реализации. Использовали для производства хлебобулочных полуфабрикатов технологии «отложенного» выпекания, а именно замораживание недопечѐнных тестовых заготовок. В работе были использованы стандартные органолептические и физико-химические методы анализа. Изучили влияние кукурузной, гречневой муки и отрубей на физико-химические показатели готовых хлебобулочных изделий длительного срока реализации.
- ДокументРазработка технологии производства хлебобулочных изделий длительного срока реализации(2015) Ткаченко, Н. С.Одним из перспективных и прибыльных направлений в области специалисты считают хлебобулочные полуфабрикаты длительного срока реализации. Технология изготовления изделий по методике «отложенного выпекания» удобна как для потребителя, так и для производителя.
- ДокументУдосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів тривалого терміну реалізації(2016) Солоницька, І. В.; Ткаченко, Н. С.; Добровольський, В. В.Метою дослідження було визначення оптимальної кількості внесеної мальтозної патоки та її вплив на процес черствіння хлібобулочних виробів, виготовлених за технологією «відкладеного випікання».