Перегляд за Автор "Ткаченко, Н. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ113694 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів(2017) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Ткаченко, Н. С.Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що передбачає приготування тіста безопарним методом, введення рецептурних компонентів, бродіння, вистоювання, часткове випікання, заморожування, витримка, розморожування і остаточне випікання готового продукту, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста додатково вводять 5-10 мас. % мальтозної патоки і 5-10 мас. % пшеничних висівок, а розморожування проводять при кімнатній температурі протягом 120-125 хвилин.
- ДокументРазработка технологии производства хлебобулочных изделий длительного срока реализации(2015) Ткаченко, Н. С.Одним из перспективных и прибыльных направлений в области специалисты считают хлебобулочные полуфабрикаты длительного срока реализации. Технология изготовления изделий по методике «отложенного выпекания» удобна как для потребителя, так и для производителя.