Перегляд за Автор "Тележенко, Л.М."
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив активованої магнітним полем води на якісні показники свіжовіджатих соків(2016) Михайлова, К.А.; Тележенко, Л.М.
- ДокументВпровадження бінарних занять у процес підготовки фахівців на етапі технологічного проектування(2015) Тележенко, Л.М.; Атанасова, В.В.На сьогодні існує багато різноманітних форм і методів інноваційного навчання, спрямованих на якісне засвоєння знань студентами, розвиток їх розумової діяльності. Міждисциплінарна інтеграція знань дуже важлива для сучасного навчання й повинна розглядатися не тільки з погляду взаємозв’язків знань по навчальних дисциплінах, але й як інтегрування технологій, методів і форм навчання.
- ДокументВпровадження інжинірингових послуг в заклади ресторанного господарства(2016) Тележенко, Л.М.; Поплавська, С.О.Конкурентна боротьба виробників будь-якої продукції за ринкових умов призводить до необхідності проведення глибоких маркетингових досліджень; пошуку нових джерел сировини; удосконалення виробництва нових технологій, обладнання, що потребує обізнаних висококваліфікованих кадрів; вивчення ринку збуту; регуляції цінової політики тощо.
- ДокументЕндоекологія енергетичних напоїв(2009) Тележенко, Л.М.Розроблена технологія енергетичних напоїв, які мають високу харчову цінність завадяки вмісту розріджених крохмалів борошна бобових або злакових культур, білка, вітамінів, макро- і мікроелементів, володіють антиоксидантною, радіопротекторною та іншими видами фізіологічної дії, мають однорідну, плинну консистенцію, різноманітне природне забарвлення та аромат свіжих фруктів та ягід і не містять контамінантів, які б справляли на організм людини шкідливий або небезпечний ефект.
- ДокументЗастосування крохмалів у виробництві десертної продукції для надання необхідних реологічних властивостей(2009) Тележенко, Л.М.Для надання необхідних реологічних властивостей десертам застосовують крохмалі. Міцність гідрогелю залежатиме від виду крохмалю, його масової частки у дисперсії, умов технологічної обробки. Було досліджено в`язкість модельних крохмальних дисперсій із різних видів крохмалю в залежності від температури заварювання.
- ДокументНовітні технології виробництва молочно-рослинних десертів у закладах ресторанного господарства(2015) Золовська, О.В.; Тележенко, Л.М.Проведений комплекс теоретичних та експериментальних досліджень дозволив визначити направленість та підходи до розробки науково обґрунтованих технологій молочно-рослинних десертів профілактичного спрямування для людей з порушеним обміном речовин.
- ДокументОсобливості викладання дисципліни «Управління якістю продукції» для фахівців готельно-ресторанної справи(2015) Решта, С.П.; Тележенко, Л.М.У сучасних умовах хазяйнування, побудови надійного та ефективного прискорення соціально-економічного розвитку українського загалу без докорінного поліпшення якості продукції та послуг не може бути вирішеним жодне наукове, виробниче та соціальне завдання. Вирішення проблеми підвищення якості продукції та послуг можливе тільки на основі цілеспрямованої підготовки кадрів та підвищення кваліфікації студентів спеціальності 8.14010101.
- ДокументОсобливості складання робочих навчальних планів(2015) Тележенко, Л.М.; Золовська, О.В.Згідно з наказом Міністерства освіти України «Про затвердження Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах», закону України «Про вищу освіту» та на основі освітньо-професійної програми вищі навчальні заклади розробляють навчальний план і робочі навчальні програми дисциплін, які є нормативними документами вищого навчального закладу.
- ДокументРоль комплексного дипломного проектування у розробці інвестиційних проектів(2014) Тележенко, Л.М.; Калугіна, І.М.Ринкові відносини виставляють вимоги щодо актуальності тем дипломних проектів студентів: тематика дипломних проектів сьогодні повинна враховувати новітні досягнення науки і техніки, сучасний досвід фахівців при розв’язуванні актуальних проблем галузі, бути практично затребуваною та мати реальний характер. Це, в свою чергу, викликає пошук нових форм дипломного проектування, які будуть сприяти оволодінню студентами навичок самостійного, творчого рішення інженерних, організаційних і технологічних задач галузі і забезпечувати умови для підготовки конкурентоздатного, професійно-мобільного сучасного фахівця.
- ДокументСамостійна робота студентів як передумова підвищення якості освіти(2009) Тележенко, Л.М.; Козонова, Ю.О.
- ДокументУдосконалення професійної підготовки студентів шляхом підвищення зацікавленості до самостійного опрацювання тем курсу «Нутриціологія»(2014) Тележенко, Л.М.; Атанасова, В.В.Харчування є найбільш вагомим чинником, що забезпечує самопочуття здорової і хворої людини. У зв’язку з цим основи дієтології і нутриціології не можуть залишити будь кого байдужим. Студенти спеціальностей, підготовка яких здійснюється на кафедрі Технології ресторанного і оздоровчого харчування, повинні досконало засвоїти концепцію харчування, вміти скорегувати раціон для профілактики аліментарних порушень.
- ДокументІноземна мова як фактор підвищення інженерної компетенції фахівців(2016) Тележенко, Л.М.; Кашкано, М.А.В сучасному світі знання іноземних мов є запорукою успіху та розвитку. Глобалізація потребує сьогодні використання та обробкизначних обсягів актуальної інформації наукового характеру. Інформаційний пошук будь-якої магістерської роботи не може бути якісним без використання іноземної мови, так як найбільш значущі проблеми є загальними для більшості розвинених країн.