Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Самохвалова, О. В."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання порошку з макухи виноградних кісточок в якості часткової заміни порошку какао у технології кондитерської глазурі
    (2018) Городиська, О. В.; Гревцева, Н. В.; Самохвалова, О. В.; Рубашенко, Ю. В.
    На кондитерському ринку все більшої популярності набувають глазуровані кондитерські вироби. Глазурування традиційної продукції дозволяє змінити її зовнішній вигляд, розширити асортимент, підвищити харчову цінність.
  • Документ
    Вплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на показники якості заварного напівфабрикату
    (2015) Самохвалова, О. В.; Чернікова, Ю. О.
    Борошняні кондитерські вироби на основі заварного напівфабрикату користуються заслуженою популярністю у населення різних країн. Відомо, що показники якості заварних напівфабрикатів значною мірою залежать від структурно-механічних властивостей тіста.
  • Документ
    Дослідження реологічних показників кондитерського тіста з додаванням виноградних порошків
    (2018) Брикова, Т. М.; Гревцева, Н. В.; Самохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
    Останніми роками велика увага приділяється створенню борошняних кондитерських виробів оздоровчого спрямування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. Для цього використовуються різноманітні добавки, серед яких особливої уваги заслуговують вторинні продукти переробки рослинної сировини.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок