Перегляд за Автор "Самохвалова, О. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання порошку з макухи виноградних кісточок в якості часткової заміни порошку какао у технології кондитерської глазурі(2018) Городиська, О. В.; Гревцева, Н. В.; Самохвалова, О. В.; Рубашенко, Ю. В.На кондитерському ринку все більшої популярності набувають глазуровані кондитерські вироби. Глазурування традиційної продукції дозволяє змінити її зовнішній вигляд, розширити асортимент, підвищити харчову цінність.
- ДокументВплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на показники якості заварного напівфабрикату(2015) Самохвалова, О. В.; Чернікова, Ю. О.Борошняні кондитерські вироби на основі заварного напівфабрикату користуються заслуженою популярністю у населення різних країн. Відомо, що показники якості заварних напівфабрикатів значною мірою залежать від структурно-механічних властивостей тіста.
- ДокументДослідження реологічних показників кондитерського тіста з додаванням виноградних порошків(2018) Брикова, Т. М.; Гревцева, Н. В.; Самохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.Останніми роками велика увага приділяється створенню борошняних кондитерських виробів оздоровчого спрямування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. Для цього використовуються різноманітні добавки, серед яких особливої уваги заслуговують вторинні продукти переробки рослинної сировини.