Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Саламатіна, С. Є."

Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    36245 Спосіб консервування харчових продуктів
    (2008) Безусов, А. Т.; Наконечна, Ю. Г.; Саламатіна, С. Є.
    Спосіб консервування харчових продуктів, що передбачає підготовку сировини, фасування в тару, додавання заливки, вакуумування та стерилізацію, який відрізняється тим, що процес вакуумування сировини здійснюють безпосередньо в тарі при тиску 39-100 кПа.
  • Документ
    Smart-освіта та особливості її впровадження
    (2021) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
  • Документ
    Вдосконалення концепції розвитку Lounge cafе при готельно-ресторанному комплексі «Palladium»
    (2016) Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
    Метою дослідження була розробка та впровадження нової концепції діяльності Lounge Café «Palladium» при готельно-ресторанному комплексі «Palladium».
  • Документ
    Дослідження попиту на кафе формату В2В
    (2021) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
  • Документ
    Ресторанний бізнес в умовах пандемії COVID-19
    (2021) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
  • Документ
    Розробка технології високовітамінних напоїв для закладів ресторанного господарства
    (2018) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
    Актуальною є розробка молочно-рослинних напоїв для закладів ресторанного господарства, що відрізняються високим вмістом вітамінів, з метою розширення асортименту продуктів оздоровчого харчування.
  • Документ
    Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
    (ОНАХТ, 2009) Саламатіна, С. Є.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню і розробці технологій зберігання овочів у розчинах хлориду натрію з метою подальшої переробки їх у консервовані маринади. Досліджено вплив концентрацій хлориду натрію в розчині на фізико-хімічні, біохімічні, мікробіологічні, гістологічні, реологічні й органолептичні показники овочів. Розроблено технологію зберігання баклажанів і перцю солодкого у розчині на основі хлориду натрію з додаванням сорбінової кислоти і бензоату натрію; тривалість зберігання перцю солодкого й баклажанів 1...2 місяці. Теоретично та експериментально досліджена можливість з використання розчину солі підвищених концентрацій для зберігання огірків, перцю солодкого і баклажанів. Розроблена технологія зберігання овочів (огірків, перцю солодкого, баклажанів) у розчині хлориду натрію концентрацією 20 % у сполученні з вакуумною обробкою, яка дозволяє продовжити строк зберігання огірків, перцю солодкого й баклажанів до 1 року. Вивчено механізм знесолення овочів у водопровідній воді, що зберігалися в 20-процентному розчині хлориду натрію, встановлені параметри: гідромодуль (1:3), тривалість вимочування до кінцевого змісту солі 3,5…4,0 % становить 68...90 хв., залежно від виду овочів. Запропоновано технологію виробництва маринадів із овочів, які зберігалися в розчині солі. Розроблено проект технологічних інструкцій на нові методи зберігання овочів у розчинах хлориду натрію низьких і підвищених концентрацій. Розроблені технології апробовані у промислових умовах.
  • Документ
    Роль якості викладання дисципліни у внутрішній якості освітньо-професійної програми
    (2021) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
  • Документ
    Світові тенденції впровадження інноваційних технологій в сфері гостинності
    (2017) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.
    Зростаючий вплив і доступність нових та інноваційних технологічних рішень змінюють спосіб ведення готельного бізнесу. Власники готелів з безлічі доступних для них нововведень мають вибрати саме ті, що надійно забезпечать їм прогнозований успіх на сучасному ринку готельних послуг.
  • Документ
    Фактори формування гастрономічного бренду Одеського регіону
    (2019) Харенко, Д. О.; Дишкантюк, О. В.; Саламатіна, С. Є.
    Актуальним питанням залишається дослідження процесу формування гастрономічного бренду з метою посилення привабливості туристичної дестинації.
  • Документ
    Інноваційна технологія низькокалорійних десертів для закладів ресторанного господарства
    (2017) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
    Основним завданням при розробці технології низькокалорійних десертів було використання локальних натуральних продуктів, що характеризуються низькою калорійністю, а також застосування інноваційних технологій їх виготовлення, що забезпечують високі органолептичні та харчові показники якості готової страви.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок