Перегляд за Автор "Радіонова, О. В."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження доцільності виробництва виноградних дистилятів з використанням суцвіть винограду(2021) Ходаков, О. Л.; Радіонова, О. В.; Вітвілюк, Є. І.На кафедрі технології вина і сенсорного аналізу Одеської національної академії харчових технологій спільно з крафтовим підприємством «Фрумушика Нова» в рамках наукової магістерської роботи були проведені дослідження, спрямовані на виробництва абсолютно нового продукту на основі винних дистилятів. Метою цієї роботи було вивчення доцільності отримання міцних алкогольних напоїв на основі винних дистилятів з екстрактом суцвіть винограду.
- ДокументДослідження різних режимів виробництва білих столових виноматеріалів(2020) Ходаков, О. Л.; Радіонова, О. В.Значний сегмент винопродукції доводиться на білі столові сортові вина. Класична технологія виробництва білого столового вина спрямована на зведення до мінімуму контакту сусла з м’язгою, інактивацію окислювальних процесів і швидке відділення сусла з наступним його висвітленням і бродінням.
- ДокументКомпетенстності з сенсорного аналізу у сучасних фахівців: світовий стан та перспективи в Україні(2019) Ткаченко, О. Б.; Трішин, Ф. А.; Тітлова, О. О.; Радіонова, О. В.; Каменева, Н. В.Сенсорний аналіз як самостійну дисципліну почали вводити в курси підготовки фахівців з харчових технологій у світових ЗВО ще понад 60 років тому. Разом із розвитком методології сенсорного аналізу приходило й розуміння конкурентних переваг, що надає фахівцеві володіння цим інструментом.
- ДокументМетодичні рекомендації для створення силабусів(2020) Іоргачова, К. Г.; Доценко, Н. В.; Радіонова, О. В.
- ДокументПереробка вторинної сировини виноробства – резерв покращення стану галузі(2019) Осипова, Л. А.; Радіонова, О. В.; Ткаченко, Л. О.; Абрамова, Т. Б.Незважаючи на те, що Україна має сприятливі умови для вирощування винограду, а значить, і для виноградарства, яке існує і розвивається, головним чином, відповідно до потреб виноробства, на теперішній час у галузі виноробства спостерігаються несприятливі тенденції розвитку, які пов'язані з недостатністю фінансування та недосконалістю чинної законодавчої бази, зі збільшенням ціни закупівлі на виноград для переробки, постійне скорочення площ під виноградниками, скорочення виробництва вин.
- ДокументПідвищення якості вин спеціального типу шляхом використання кріотехнологічних прийомів(2017) Осипова, Л. А.; Радіонова, О. В.Підвищеним споживчим попитом як в Україні, так і в усьому світі користуються вина спеціального типу, вироблені за допомогою технологічних прийомів, що надають їм характерні фізико-хімічні та органолептичні властивості.
- ДокументФормування та розвиток особистості студента у сучасній системі вищої освіти(2020) Радіонова, О. В.; Ткаченко, О. Б.; Трішин, Ф. А.; Саркісян, Г. О.