Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Радіонова, О. В."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження доцільності виробництва виноградних дистилятів з використанням суцвіть винограду
    (2021) Ходаков, О. Л.; Радіонова, О. В.; Вітвілюк, Є. І.
    На кафедрі технології вина і сенсорного аналізу Одеської національної академії харчових технологій спільно з крафтовим підприємством «Фрумушика Нова» в рамках наукової магістерської роботи були проведені дослідження, спрямовані на виробництва абсолютно нового продукту на основі винних дистилятів. Метою цієї роботи було вивчення доцільності отримання міцних алкогольних напоїв на основі винних дистилятів з екстрактом суцвіть винограду.
  • Документ
    Дослідження різних режимів виробництва білих столових виноматеріалів
    (2020) Ходаков, О. Л.; Радіонова, О. В.
    Значний сегмент винопродукції доводиться на білі столові сортові вина. Класична технологія виробництва білого столового вина спрямована на зведення до мінімуму контакту сусла з м’язгою, інактивацію окислювальних процесів і швидке відділення сусла з наступним його висвітленням і бродінням.
  • Документ
    Компетенстності з сенсорного аналізу у сучасних фахівців: світовий стан та перспективи в Україні
    (2019) Ткаченко, О. Б.; Трішин, Ф. А.; Тітлова, О. О.; Радіонова, О. В.; Каменева, Н. В.
    Сенсорний аналіз як самостійну дисципліну почали вводити в курси підготовки фахівців з харчових технологій у світових ЗВО ще понад 60 років тому. Разом із розвитком методології сенсорного аналізу приходило й розуміння конкурентних переваг, що надає фахівцеві володіння цим інструментом.
  • Документ
    Методичні рекомендації для створення силабусів
    (2020) Іоргачова, К. Г.; Доценко, Н. В.; Радіонова, О. В.
  • Документ
    Переробка вторинної сировини виноробства – резерв покращення стану галузі
    (2019) Осипова, Л. А.; Радіонова, О. В.; Ткаченко, Л. О.; Абрамова, Т. Б.
    Незважаючи на те, що Україна має сприятливі умови для вирощування винограду, а значить, і для виноградарства, яке існує і розвивається, головним чином, відповідно до потреб виноробства, на теперішній час у галузі виноробства спостерігаються несприятливі тенденції розвитку, які пов'язані з недостатністю фінансування та недосконалістю чинної законодавчої бази, зі збільшенням ціни закупівлі на виноград для переробки, постійне скорочення площ під виноградниками, скорочення виробництва вин.
  • Документ
    Підвищення якості вин спеціального типу шляхом використання кріотехнологічних прийомів
    (2017) Осипова, Л. А.; Радіонова, О. В.
    Підвищеним споживчим попитом як в Україні, так і в усьому світі користуються вина спеціального типу, вироблені за допомогою технологічних прийомів, що надають їм характерні фізико-хімічні та органолептичні властивості.
  • Документ
    Формування та розвиток особистості студента у сучасній системі вищої освіти
    (2020) Радіонова, О. В.; Ткаченко, О. Б.; Трішин, Ф. А.; Саркісян, Г. О.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок