Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Радіонова, О. В."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження різних режимів виробництва білих столових виноматеріалів
    (2020) Ходаков, О. Л.; Радіонова, О. В.
    Значний сегмент винопродукції доводиться на білі столові сортові вина. Класична технологія виробництва білого столового вина спрямована на зведення до мінімуму контакту сусла з м’язгою, інактивацію окислювальних процесів і швидке відділення сусла з наступним його висвітленням і бродінням.
  • Документ
    Компетенстності з сенсорного аналізу у сучасних фахівців: світовий стан та перспективи в Україні
    (2019) Ткаченко, О. Б.; Трішин, Ф. А.; Тітлова, О. О.; Радіонова, О. В.; Каменева, Н. В.
    Сенсорний аналіз як самостійну дисципліну почали вводити в курси підготовки фахівців з харчових технологій у світових ЗВО ще понад 60 років тому. Разом із розвитком методології сенсорного аналізу приходило й розуміння конкурентних переваг, що надає фахівцеві володіння цим інструментом.
  • Документ
    Підвищення якості вин спеціального типу шляхом використання кріотехнологічних прийомів
    (2017) Осипова, Л. А.; Радіонова, О. В.
    Підвищеним споживчим попитом як в Україні, так і в усьому світі користуються вина спеціального типу, вироблені за допомогою технологічних прийомів, що надають їм характерні фізико-хімічні та органолептичні властивості.
  • Документ
    Формування та розвиток особистості студента у сучасній системі вищої освіти
    (2020) Радіонова, О. В.; Ткаченко, О. Б.; Трішин, Ф. А.; Саркісян, Г. О.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок