Перегляд за Автор "Радіонова, О. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження різних режимів виробництва білих столових виноматеріалів(2020) Ходаков, О. Л.; Радіонова, О. В.Значний сегмент винопродукції доводиться на білі столові сортові вина. Класична технологія виробництва білого столового вина спрямована на зведення до мінімуму контакту сусла з м’язгою, інактивацію окислювальних процесів і швидке відділення сусла з наступним його висвітленням і бродінням.
- ДокументКомпетенстності з сенсорного аналізу у сучасних фахівців: світовий стан та перспективи в Україні(2019) Ткаченко, О. Б.; Трішин, Ф. А.; Тітлова, О. О.; Радіонова, О. В.; Каменева, Н. В.Сенсорний аналіз як самостійну дисципліну почали вводити в курси підготовки фахівців з харчових технологій у світових ЗВО ще понад 60 років тому. Разом із розвитком методології сенсорного аналізу приходило й розуміння конкурентних переваг, що надає фахівцеві володіння цим інструментом.
- ДокументПідвищення якості вин спеціального типу шляхом використання кріотехнологічних прийомів(2017) Осипова, Л. А.; Радіонова, О. В.Підвищеним споживчим попитом як в Україні, так і в усьому світі користуються вина спеціального типу, вироблені за допомогою технологічних прийомів, що надають їм характерні фізико-хімічні та органолептичні властивості.
- ДокументФормування та розвиток особистості студента у сучасній системі вищої освіти(2020) Радіонова, О. В.; Ткаченко, О. Б.; Трішин, Ф. А.; Саркісян, Г. О.