Перегляд за Автор "Пукас, А. С."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ122754 Дієтична добавка "Імунокорект"(2020) Капустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.Дієтична добавка, що містить низькомолекулярні муропептиди з молекулярною масою 700 Да і додатковий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить фракції молекулярних пептидів з молекулярними масами 300-400 Да та 1000-1500 Да, при цьому добавка містить муропептиди пробіотичного походження трьох фракцій 300-400 Да, 600-700 Да та 1000-1500 Да, при їх масовому співвідношенні у суміші (0,1-1):(0,1-1):(0,1-1) відповідно, а як додатковий компонент дієтична добавка містить мікрокристалічну целюлозу або гідроксипропілметилцелюлозу, або карбоксиметилцелюлозу, або крохмаль кукурудзяний, або крохмаль картопляний, або кальцію стеарат, або магнію стеарат, або полісорбат.
- Документ141840 Дієтична добавка "Імунокорект"(2020) Капустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.Дієтична добавка, що містить низькомолекулярні муропептиди з молекулярною масою 700 Да і додатковий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить фракції молекулярних пептидів з молекулярними масами 300-400 Да та 1000-1500 Да, при цьому добавка містить муропептиди пробіотичного походження трьох фракцій 300-400 Да, 600-700 Да та 1000-1500 Да, при їх масовому співвідношенні у суміші (0,1-1):(0,1-1):(0,1-1) відповідно, а як додатковий компонент дієтична добавка містить мікрокристалічну целюлозу або гідроксипропілметилцелюлозу, або карбоксиметилцелюлозу, або крохмаль кукурудзяний, або крохмаль картопляний, або кальцію стеарат, або магнію стеарат, або полісорбат.
- ДокументКомплекси магнію з продуктами метаболізму та переробки пробіотичних культур(2019) Капустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.Мета роботи – отримання хелатних комплексів іонів Mg2+ з метаболітами та низькомолекулярними продуктами деградації пептидогліканів клітинних стінок полівидової комбінації пробіотичних бактерій.
- ДокументМуропептиди – перспективні фізіологічно-функціональні харчові інгредієнти(2019) Капустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.З метою отримання низькомолекулярних муропептидів (НМП) досліджено процес деструкції пептидогліканів ряду монокультур пробіотичних бактерій а також їхніх полівидових комбінацій із залученням фізичних (ультразвук та НВЧ-випромінювання), автолітичних (ендолізини, бактеріоцини) та ензиматичних (протеази тваринного, рослинного, мікробіального походження, мурамідази) деградуючих факторів. На основі проведених досліджень запропоновано методологічні підходи до отримання НМП.
- ДокументОсобливості використання муропептидів у технології хліба функціонального призначеня(2019) Пукас, А. С.Перспективним є використання муропептидів пробіотичного походження в якості функціонально-фізіологічних харчових інгредієнтів у складі продуктів, вживання яких передбачено для нутрітивної підтримки населення зі зниженим імунним статусом.
- ДокументПрименение мультисенсорных систем типа «Электронный язык» в анализе пищевых продуктов(2017) Пукас, А. С.Одним из новых направлений, появившимся немногим более 10 лет назад, стала разработка мультисенсорных систем, известных сейчас как системы типа «электронный язык». Первые мультисенсорные системы, а также многие системы типа «электронный язык», предложенные к настоящему времени, основаны на использовании ионоселективных электродов или сенсоров, близких к ним по принципам функционирования.