Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Пукас, А. С."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    122754 Дієтична добавка "Імунокорект"
    (2020) Капустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.
    Дієтична добавка, що містить низькомолекулярні муропептиди з молекулярною масою 700 Да і додатковий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить фракції молекулярних пептидів з молекулярними масами 300-400 Да та 1000-1500 Да, при цьому добавка містить муропептиди пробіотичного походження трьох фракцій 300-400 Да, 600-700 Да та 1000-1500 Да, при їх масовому співвідношенні у суміші (0,1-1):(0,1-1):(0,1-1) відповідно, а як додатковий компонент дієтична добавка містить мікрокристалічну целюлозу або гідроксипропілметилцелюлозу, або карбоксиметилцелюлозу, або крохмаль кукурудзяний, або крохмаль картопляний, або кальцію стеарат, або магнію стеарат, або полісорбат.
  • Документ
    141840 Дієтична добавка "Імунокорект"
    (2020) Капустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.
    Дієтична добавка, що містить низькомолекулярні муропептиди з молекулярною масою 700 Да і додатковий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить фракції молекулярних пептидів з молекулярними масами 300-400 Да та 1000-1500 Да, при цьому добавка містить муропептиди пробіотичного походження трьох фракцій 300-400 Да, 600-700 Да та 1000-1500 Да, при їх масовому співвідношенні у суміші (0,1-1):(0,1-1):(0,1-1) відповідно, а як додатковий компонент дієтична добавка містить мікрокристалічну целюлозу або гідроксипропілметилцелюлозу, або карбоксиметилцелюлозу, або крохмаль кукурудзяний, або крохмаль картопляний, або кальцію стеарат, або магнію стеарат, або полісорбат.
  • Документ
    Комплекси магнію з продуктами метаболізму та переробки пробіотичних культур
    (2019) Капустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.
    Мета роботи – отримання хелатних комплексів іонів Mg2+ з метаболітами та низькомолекулярними продуктами деградації пептидогліканів клітинних стінок полівидової комбінації пробіотичних бактерій.
  • Документ
    Муропептиди – перспективні фізіологічно-функціональні харчові інгредієнти
    (2019) Капустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.
    З метою отримання низькомолекулярних муропептидів (НМП) досліджено процес деструкції пептидогліканів ряду монокультур пробіотичних бактерій а також їхніх полівидових комбінацій із залученням фізичних (ультразвук та НВЧ-випромінювання), автолітичних (ендолізини, бактеріоцини) та ензиматичних (протеази тваринного, рослинного, мікробіального походження, мурамідази) деградуючих факторів. На основі проведених досліджень запропоновано методологічні підходи до отримання НМП.
  • Документ
    Особливості використання муропептидів у технології хліба функціонального призначеня
    (2019) Пукас, А. С.
    Перспективним є використання муропептидів пробіотичного походження в якості функціонально-фізіологічних харчових інгредієнтів у складі продуктів, вживання яких передбачено для нутрітивної підтримки населення зі зниженим імунним статусом.
  • Документ
    Применение мультисенсорных систем типа «Электронный язык» в анализе пищевых продуктов
    (2017) Пукас, А. С.
    Одним из новых направлений, появившимся немногим более 10 лет назад, стала разработка мультисенсорных систем, известных сейчас как системы типа «электронный язык». Первые мультисенсорные системы, а также многие системы типа «электронный язык», предложенные к настоящему времени, основаны на использовании ионоселективных электродов или сенсоров, близких к ним по принципам функционирования.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок