Перегляд за Автор "Проданова, Г. О."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання іммобілізованих дріжджових клітин в технології вина(2020) Проданова, Г. О.
- ДокументДослідження способузниження питомої концентрації оксидів нітрогену у відведених газах хлібопекарських підприємств(2018) Проданова, Г. О.Метою цієї роботи є визначення залежності питомої концентрації NOx у відведених газах на хлібопекарських підприємствах при різних навантаженнях на під печі та їх мінімізація.
- ДокументКапуста на сторожі здорового способу життя(2018) Проданова, Г. О.Капуста - цариця овочів. За відомим висловом давньогрецького філософа і математика Піфагора, "Капуста являє собою овоч, який підтримує бадьорість і веселий, спокійний настрій духа, знімає втому, усуває головні болі та безсоння".
- ДокументНапрямки комплексного використання відходів переробки винограду соко-виноробного виробництва(2019) Проданова, Г. О.Переробка винограду в промислових масштабах на сік та виноматеріали призводить до накопичення значної кількість вичавок, які становлять інтерес для вторинної переробки з метою отримання ряду продуктів харчового призначення. Та, на жаль, завдання комплексної переробки відходів повністю не вирішені.
- ДокументСистема корпоративного управління в Японії: досвід для України(2020) Проданова, Г. О.Проблема якості корпоративного управління, без перебільшення, є однією із найгостріших в теорії та практиці корпоративних фінансів. Остання світова економічна криза надзвичайно чітко висвітлила недостатню ефективність механізмів захисту майнових та немайнових прав інвестора навіть в тих країнах, де модель корпоративного управління формувалася протягом століть.
- ДокументФерментований чай – комбуча(2020) Проданова, Г. О.; Мартинюк, Л. С.
- ДокументФормування системи інноваційно-інвестиційного розвитку підприємств виноробної галузі(2020) Відоменко, І. О.; Проданова, Г. О.
- ДокументІммобілізація сичужного ферменту (реніну) на капроновому волокні(2017) Проданова, Г. О.У сучасних технологіях виробництва твердого сиру основні витрати пов’язані з використанням сичужного ферменту – реніну. Для задоволення потреб людства у сичужному ферменті щороку вбивають мільйони телят. Тому перспективним при виробництві сирів є багаторазове використання сичужного ферменту шляхом його іммобілізації на твердому носії.