Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Проданова, Г. О."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання іммобілізованих дріжджових клітин в технології вина
    (2020) Проданова, Г. О.
  • Документ
    Дослідження способузниження питомої концентрації оксидів нітрогену у відведених газах хлібопекарських підприємств
    (2018) Проданова, Г. О.
    Метою цієї роботи є визначення залежності питомої концентрації NOx у відведених газах на хлібопекарських підприємствах при різних навантаженнях на під печі та їх мінімізація.
  • Документ
    Капуста на сторожі здорового способу життя
    (2018) Проданова, Г. О.
    Капуста - цариця овочів. За відомим висловом давньогрецького філософа і математика Піфагора, "Капуста являє собою овоч, який підтримує бадьорість і веселий, спокійний настрій духа, знімає втому, усуває головні болі та безсоння".
  • Документ
    Напрямки комплексного використання відходів переробки винограду соко-виноробного виробництва
    (2019) Проданова, Г. О.
    Переробка винограду в промислових масштабах на сік та виноматеріали призводить до накопичення значної кількість вичавок, які становлять інтерес для вторинної переробки з метою отримання ряду продуктів харчового призначення. Та, на жаль, завдання комплексної переробки відходів повністю не вирішені.
  • Документ
    Система корпоративного управління в Японії: досвід для України
    (2020) Проданова, Г. О.
    Проблема якості корпоративного управління, без перебільшення, є однією із найгостріших в теорії та практиці корпоративних фінансів. Остання світова економічна криза надзвичайно чітко висвітлила недостатню ефективність механізмів захисту майнових та немайнових прав інвестора навіть в тих країнах, де модель корпоративного управління формувалася протягом століть.
  • Документ
    Ферментований чай – комбуча
    (2020) Проданова, Г. О.; Мартинюк, Л. С.
  • Документ
    Формування системи інноваційно-інвестиційного розвитку підприємств виноробної галузі
    (2020) Відоменко, І. О.; Проданова, Г. О.
  • Документ
    Іммобілізація сичужного ферменту (реніну) на капроновому волокні
    (2017) Проданова, Г. О.
    У сучасних технологіях виробництва твердого сиру основні витрати пов’язані з використанням сичужного ферменту – реніну. Для задоволення потреб людства у сичужному ферменті щороку вбивають мільйони телят. Тому перспективним при виробництві сирів є багаторазове використання сичужного ферменту шляхом його іммобілізації на твердому носії.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок