Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Олійник, М. І."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    124385 Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою «Імуно плюс»
    (2018) Олійник, М. І.; Дзюба, Н. А.
    Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою, що містить фруктово-ягідний сік, мед та структуроутворювач, яка відрізняється тим, що як структуроутворювач вона містить глютин, та додатково містить м'якоть свіжих плодів шипшини, бананове пюре та молочну сироватку.
  • Документ
    138979 Композиція інгредієнтів для приготування мусу типу гейнер для спортивного харчування
    (2019) Дзюба, Н. А.; Середа, С. В.; Олійник, М. І.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування мусу типу гейнер для спортивного харчування, в якому шляхом заміни стабілізатора "Кремодан" на камідь фруктових дерев, введення нових компонентів забезпечити підвищення вмісту біологічно активних речовин.
  • Документ
    Аеровані харчові продукти та способи їх виробництва
    (2022) Олійник, М. І.
    Аерування - це процес примусового насичення повітрям, азотом або іншими газами рідких або пухких твердих продуктів з метою надання їм нових споживчих властивостей. Фізико-хімічні параметри процесу: у процесі аерації відбувається поєднання бульбашок повітря з молекулами продукту. Це призводить до зміни структури продукту, і, відповідно, надання нових необхідних якостей і властивостей. Природа цих властивостей залежить від того, у якій сфері промисловості використовується даний метод обробки продукту
  • Документ
    Антоціани як компоненти функціонального харчування
    (2023) Олійник, М. І.; Дзюба, Н. А.
    Розглянуто антоціани як компоненти функціонального харчування та їх вплив на організм людини
  • Документ
    Вторинна рибна сировини як джерело отримання протеїнів
    (2021) Олійник, М. І.; Дзюба, Н. А.
    Пріоритетним напрямком розвитку рибогосподарського комплексу є глибока переробка сировини з метою максимального виходу їстівної частини. Така переробка супроводжується утворенням значної кількості вторинної сировини, яка є є цінною сировиною і може бути використана для подальшої переробки.
  • Документ
    Колаген – ефективний біопротекторний компонент їжі
    (2021) Олійник, М. І.; Дзюба, Н. А.
    Колаген є основним компонентом позаклітинних матриць шкіри, кісток, сухожиль, хрящів і інших сполучних тканин тіла. Колаген входить в повсякденний раціон людини у вигляді сухожиль, шкіри і хрящів тварин, птахів і риб. Однак споживання цих продуктів в даний час скоротилося, а функціональні навантаження на організм людини збільшилися, що обумовлює актуальність створення препаратів, до складу яких входять речовини, що мають протекторні та хондропротекторні властивості.
  • Документ
    Особливості виробництва аерованих десертів
    (2022) Олійник, М. І.; Дзюба, Н. А.; Тележенко, Л. М.
  • Документ
    Способи виділення колагену з вторинної рибної сировини
    (2021) Олійник, М. І.; Дзюба, Н. А.; Прохорова, К. Р.
    Відходи рибної переробної промисловості представляють вторинну рибну сировину, що є цінним джерелом рибного білка (колагену). Тому актуальним є розробка технологій отримання або виділення колагену з вторинної рибної сировини для подальшого використання у харчовій промисловості. Розглянуто застосування технологічної та біотехнологічної модифікації, що дозволить створювати маловідходні та екологічно чисті технології переробки вторинної рибної сировини с метою отримання колагеновмісних продуктів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок