Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ніколаєва, Ю. В."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    127526 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів
    (2018) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Тортіка, Н. М.; Котузаки, О. М.; Ніколаєва, Ю. В.
    Композиція інгредієнтів для виробництва кексів без хімічних розпушувачів і дріжджів, що містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, цукрову пудру, меланж, крохмаль картопляний, вершкове масло, есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зі шроту льону.
  • Документ
    Використання вторинних продуктів переробки кунжуту в технології кексів
    (2017) Ніколаєва, Ю. В.; Тортіка, Н. М.
    Метою даної роботи є обґрунтування доцільності використання борошна зі шроту насіння кунжутув технології кексів на хімічних розпушувачах табез розпушувачів.
  • Документ
    Використання продуктів переробки винограду в технології кексів
    (2017) Андрєєва, Л. А.; Ніколаєва, Ю. В.; Макарова, О. В.
    Проводились дослідження, спрямовані на вивчення впливу порошку виноградних кісточок на структурно-механічні, фізико-хімічні та органолептичні показники якості напівфабрикатів і кексів на хімічних розпушувачах. На підставі отриманих результатів обгрунтовано доцільність використання продуктів переробки винограду для розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, збагачених фізіологічно функціональними інгредієнтами, встановлено раціональне співвідношення компонентів суміші для отримання продукції з високими споживчими властивостями.
  • Документ
    Використання шроту олійних культур в технологіях різних видів кексів
    (2017) Тортіка, Н. М.; Ніколаєва, Ю. В.; Кольчак, В. О.
    В данній роботі було розглянуто використання шроту олійних культур в технологіях різних видів кексів.
  • Документ
    Вторинні продукти переробки рослинної сировини в технології кексів без розпушувачів
    (2017) Тортіка, Н. М.; Ніколаєва, Ю. В.
    Проведені дослідження по вивченню впливу порошку із виноградних вичавків на структурно-механічні, фізико-хімічні та органолептичні показники якості напівфабрикатів і кексів без розпушувачів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок