Перегляд за Автор "Ніколаєва, Ю. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання вторинних продуктів переробки кунжуту в технології кексів(2017) Ніколаєва, Ю. В.; Тортіка, Н. М.Метою даної роботи є обґрунтування доцільності використання борошна зі шроту насіння кунжутув технології кексів на хімічних розпушувачах табез розпушувачів.
- ДокументВикористання продуктів переробки винограду в технології кексів(2017) Андрєєва, Л. А.; Ніколаєва, Ю. В.; Макарова, О. В.Проводились дослідження, спрямовані на вивчення впливу порошку виноградних кісточок на структурно-механічні, фізико-хімічні та органолептичні показники якості напівфабрикатів і кексів на хімічних розпушувачах. На підставі отриманих результатів обгрунтовано доцільність використання продуктів переробки винограду для розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, збагачених фізіологічно функціональними інгредієнтами, встановлено раціональне співвідношення компонентів суміші для отримання продукції з високими споживчими властивостями.
- ДокументВикористання шроту олійних культур в технологіях різних видів кексів(2017) Тортіка, Н. М.; Ніколаєва, Ю. В.; Кольчак, В. О.В данній роботі було розглянуто використання шроту олійних культур в технологіях різних видів кексів.