Перегляд за Автор "Моргун, В. О."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ26175 Багатокомпонентна композиція сухої борошняної суміші підвищеної харчової цінності(2007) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Крошко, О. С.Суха багатокомпонентна борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого гатунку та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку містить борошно тритикалеве, гречане, ячмінне, вівсяне та дрібні пшеничні висівки.
- Документ28675 Композиції сухих борошняних сумішей підвищеної харчової цінності(2007) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Крошко, О. С.Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку містить борошно гречане.
- Документ34318 Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності(2008) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку містить борошно тритикалеве та гречане.
- Документ36837 Спосіб виробництва житнього обдирного борошна(2008) Моргун, В. О.; Ковтун, Л. Я.Спосіб виробництва житнього обдирного борошна, що включає очистку зерна від домішок, очистку поверхні зерна, кондиціювання, поетапне здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання з виділенням крупок на першій та другій драних системах, розмел крупок з сортуванням продуктів розмелу, який відрізняється тим, що перед першою драною системою вводять систему попереднього здрібнювання, вилучають борошно на першій драній системі в кількості 21-25 % із зольністю 0,90-1,0 %, на другій драній - 17-20 % із зольністю 0,70-0,75 %, при сортуванні продуктів здрібнювання першої та другої драних систем вилучають крупки, які направляють на першу розмельну систему, при цьому вилучають борошно в кількості 24-26 % з зольністю 1,1-1,3 %.
- Документ39031 Композиція сухої борошняної суміші підвищеної харчової цінності(2009) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку суміш містить борошно вівсяне та дрібні пшеничні висівки.
- Документ42547 Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності для виробництва хліба(2009) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності для виробництва хліба, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку містить борошно тритикалеве та вівсяне.
- Документ48415 Спосіб виробництва сортового пшеничного борошна(2010) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Давидов, Р. С.Спосіб виробництва сортового пшеничного борошна, що включає очистку зерна від домішок, очистку поверхні зерна, кондиціювання, поетапне здрібнення та сортування продуктів здрібнення з виділенням крупок та дунстів на крупоутворюючих системах, збагачення проміжних продуктів, розмел збагачених крупок з сортуванням продуктів розмелу, контроль та формування борошна за сортами, який відрізняється тим, що перед першою драною системою зерно попередньо здрібнюють із загальним вилученням 1-5 мас. %, здрібнене зерно направляють на першу драну систему із загальним вилученням на ній 35-40 мас. %, схід направляють на другу драну систему із загальним вилученням на ній відносно першої 32-37 мас. %, а схід з другої драної системи направляють на третю драну систему із загальним вилученням 10-12 мас. % відносно першої драної системи.
- ДокументНаукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності(ОДАХТ, 1999) Моргун, В. О.Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.02. - технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів. Дисертацію присвячено дослідженню засобів підвищення харчової цінності сортового пшеничного борошна і крупи на основі доцільного використання периферичних частин зерна в суміші з борошном. Для характеристики сировинної бази в роботі вивчено хімічний склад і технологічні властивості пшениці і продуктів її переробки по різних регіонах України. Встановлено, що периферичні частини зерна характеризуються підвищеною протеолітичною, ліполітичною, оксидо-редуктазною і пониженою b-амілазною активностями і в суміші із сортовим борошном здатні підсилювати біохімічні процеси хлібопекарського виробництва, укріплювати клейковину і поліпшувати якість хліба. Розроблено технології виробництва нових сортів борошна, крупи нешліфованої і пластівців з підвищеним вмістом оболонкових продуктів зерна. На всі нові зернові продукти розроблені і затверджені ТУ України. Основні результати роботи впроваджені у виробництво з позитивним економічним ефектом.