Перегляд за Автор "Митрофанова, К. Ю."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ120342 Композиція інгредієнтів для приготування мусових тістечок(2017) Вікуль, С. І.; Митрофанова, К. Ю.Композиція інгредієнтів для приготування мусових тістечок, що містить борошно, молоко коров'яче, яйця курячі, желатин харчовий, пюре з чорної смородини, солодкий компонент, масло вершкове, вершки і воду, яка відрізняється тим, що вона містить борошно гречане, як солодкий компонент - стевію і додатково ванілін.
- Документ129118 Композиція інгредієнтів для приготування зефіру(2018) Біленька, І. Р.; Вікуль, С. І.; Митрофанова, К. Ю.Композиція інгредієнтів для приготування зефіру, що містить пюре з плодів рослинної сировини, білок яєчний, цукор-пісок, агар-агар та воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить пектин яблучний, а як пюре з рослинної сировини містить пюре з буряка та пюре з чорної смородини.
- Документ134528 Композиція інгредієнтів для приготування десертної страви(2019) Біленька, І. Р.; Митрофанова, К. Ю.В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію інгредієнтів для приготування раніше невідомої десертної страви, яка має імуномоделюючу та антиоксидантну властивості, а також оригінальні органолептичні показники (вигляд, смак тощо).
- ДокументРозробка технології десертної страви з підвищеною біологічною активністю(2018) Митрофанова, К. Ю.Одним із факторів, що підтримують здоров’я людини протягом усього життя є харчування, яке повинно сприяти поліпшенню стану здоров’я, забезпечувати нормальний фізичний і психологічний розвиток, підвищувати імунітет, а також захищати від несприятливої екологічної ситуації, внаслідок чого в організмі людини утворюються вільні радикали, негативна дія яких проявляється у прискоренні старіння, неправильному функціонуванні різних систем організму.
- ДокументРозробка технології зефіру з антиоксидантними властивостями(2018) Біленька, І. Р.; Вікуль, С. І.; Митрофанова, К. Ю.Споживання продуктів харчування, збагачених антиоксидантами, зменшує інтенсивність окислювальних процесів в організмі і таким чином нейтралізує їх негативну дію та полегшує окислювальний стрес.