Перегляд за Автор "Мартинюк, Л. С."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБіотехнологічні процеси при виробництві соєвого соусу(2019) Мартинюк, Л. С.; Палвашова, Г. І.Розглянуто біотехнологічні процеси у виробництві соєвого соусу і переваги та недоліки способів його виробництва.
- ДокументБіотехнологічні шляхи удосконалення технологій виробництва соєвого соусу(2019) Мартинюк, Л. С.
- ДокументОчищення стічних вод з використанням іммобілізованих мікроорганізмів(2021) Мартинюк, Л. С.; Палвашова, Г. І.
- ДокументПробіотичні властивості соку квашеної капусти(2019) Мартинюк, Л. С.Зброджені продукти належать до пробіотичних продуктів. Пробіотики — це корисні для мікрофлори кишківника бактерії, які добре впливають на стан людського організму.
- ДокументФерментований чай – комбуча(2020) Проданова, Г. О.; Мартинюк, Л. С.