Перегляд за Автор "Маринін, А. І."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив імпульсного електромагнітного поля на життєздатність культури ESCHERICHIA COLI в модельному розчині молочної сироватки(2016) Українець, А. І.; Маринін, А. І.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Святненко, Р. С.; Захаревич, В. Б.Сучасний ринок молочних продуктів характеризується все більшою конкурентністю готової продукції, яка, в свою чергу, дуже чутлива до умов зберігання та транспортування.
- ДокументДослідження впливу випромінення засобів бездротового зв’язку на структурно-енергетичний стан води і його біологічні наслідки(2021) Маринін, А. І.; Большак, Ю. В.; Шпак, В. В.; Штепа, Д. В.
- ДокументДослідження закономірностей формування відновного стану питної водневої води у процесі гідролізу магнію(2021) Маринін, А. І.; Большак, Ю. В.; Штепа, Д. В.; Шпак, В. В.; Святненко, Р. С.
- ДокументЕлектрогідравлічний ефект в процесах оброблення водних середовищ(2012) Василів, В. П.; Маринін, А. І.; Запорожець, Ю. В.; Чернюшок, О. А.; Ардинський, О. В.Одним із перспективних методів інтенсифікації процесів переробних виробництв є електрогідравлічне оброблення водних середовищ, яке може стати одним із засобів вирішення цієї задачі.
- ДокументНетеплові методи в процесах харчових виробництв(2015) Українець, А. І.; Маринін, А. І.; Святненко, Р. С.; Захаревич, В. Б.Нетеплові процеси обробки харчової сировини набули популярності в останні роки через зростаючий попит на продукти з високою харчовою цінністю і характеристиками “свіжості”.
- ДокументНові підходи в збагаченні хлібобулочних виробів мінеральними речовинами(2015) Українець, А. І.; Олішевський, В. В.; Маринін, А. І.; Никитюк, Т. В.Актуальним є розроблення як технологій одержання мінеральних речовин, так і технології спрямованого регулювання хімічного складу хлібобулочних виробів з метою отримання продукту з вищим вмістом мінеральних речовин та кращими показниками якості.
- ДокументІнтенсифікація процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмінію(2016) Українець, А. І.; Олішевський, В. В.; Пушанко, Н. М.; Маринін, А. І.; Бабко, Є. М.; Никитюк, Т. В.Сучасні тенденції розвитку харчової індустрії вимагають застосування ресурсо- та енергоощадних технологій переробки сировини та виготовлення продуктів харчування.