Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мальований, М. С."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Обгрунтування умов використання відходів виробництва олій у кормовому виробництві
    (2019) Клошка, Н. В.; Пелещишин, Р. І.; Мадані, М. М.; Мальований, М. С.
    Комбікормова промисловість в даний час недостатньо забезпечена кормовими жирами, які використовують головним чином в птахівництві та свинарстві, додаючи їх в основному при гранулюванні в кількості 2-3 % до маси комбікорму. У тваринництві застосовують переважно збірні жири. Тому пошук нових джерел жиру є актуальним завданням.
  • Документ
    Оптимізація технологій очищення стічних вод
    (2019) Шевченко, Р. І.; Мальований, М. С.; Арабаджи, Я. А.; Лагоцька, А. Р.
    Питання локальної очистки стічних вод підприємств харчової промисловості на сьогодні є актуальним. Сучасні біологічні методи, до яких відноситься анаеробне (метанове) бродіння дозволяють не тільки очистити стічні води, але також отримати високоякісні добрива та електроенергію від спалювання біогазу.
  • Документ
    Оцінка та мінімізація екологічної небезпеки в зоні впливу крафтового пивоваріння
    (2019) Омелянова, С. В.; Шевченко, Д. С.; Мальований, М. С.; Крусір, Г. В.
    Метою роботи є мінімізація рівня екологічної небезпеки крафтових пивоварних виробництв шляхом реалізації кавітаційного очищення стоків від дріжджів та органічних забруднень на основі дослідження закономірностей та особливостей процесу загибелі мікробних забруднень в кавітаційному полі.
  • Документ
    Підвищення екологічної безпеки підприємств первинного виноробства
    (2021) Гнатюк, Я. І.; Мальований, М. С.
  • Документ
    Теоретичні основи управління екологічною безпекою в умовах природно-техногенного навантаження
    (2016) Харламова, О. В.; Мальований, М. С.
  • Документ
    Технологія очищення концентрованих стічних вод харчових виробництв
    (2019) Арабаджи, Я. А.; Лагоцька, А. Р.; Шевченко, Р. І.; Мальований, М. С.
    Сучасні біологічні методи, до яких відноситься анаеробне (метанове) бродіння дозволяють не тільки очистити стічні води, але також отримати високоякісні добрива та електроенергію від спалювання біогазу.
  • Документ
    Ферментоліз відходу олійно-жирового виробництва
    (2021) Ілик, Д. В.; Мальований, М. С.
    It was found that the immobilization of lipase leads to the stabilization of the enzyme during prolonged incubation at 40 oC and at higher temperatures. The maximum preservation of lipolytic activity is observed at a weight ratio of 1: 6, at which the enzymatic activity is 56.6 LO / g. Hydrolysis by lipase immobilized on activated carbon showed that the qualitative lipid composition of the hydrolyzate has not changed and contains the same components that are formed during hydrolysis by native lipase, namely: monoglycerides, diglycerides, triglycerides, fatty acids and aliphatic alcohols.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок