Перегляд за Автор "Мальований, М. С."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОптимізація технологій очищення стічних вод(2019) Шевченко, Р. І.; Мальований, М. С.; Арабаджи, Я. А.; Лагоцька, А. Р.Питання локальної очистки стічних вод підприємств харчової промисловості на сьогодні є актуальним. Сучасні біологічні методи, до яких відноситься анаеробне (метанове) бродіння дозволяють не тільки очистити стічні води, але також отримати високоякісні добрива та електроенергію від спалювання біогазу.
- ДокументПідвищення екологічної безпеки підприємств первинного виноробства(2021) Гнатюк, Я. І.; Мальований, М. С.
- ДокументТеоретичні основи управління екологічною безпекою в умовах природно-техногенного навантаження(2016) Харламова, О. В.; Мальований, М. С.
- ДокументТехнологія очищення концентрованих стічних вод харчових виробництв(2019) Арабаджи, Я. А.; Лагоцька, А. Р.; Шевченко, Р. І.; Мальований, М. С.Сучасні біологічні методи, до яких відноситься анаеробне (метанове) бродіння дозволяють не тільки очистити стічні води, але також отримати високоякісні добрива та електроенергію від спалювання біогазу.
- ДокументФерментоліз відходу олійно-жирового виробництва(2021) Ілик, Д. В.; Мальований, М. С.It was found that the immobilization of lipase leads to the stabilization of the enzyme during prolonged incubation at 40 oC and at higher temperatures. The maximum preservation of lipolytic activity is observed at a weight ratio of 1: 6, at which the enzymatic activity is 56.6 LO / g. Hydrolysis by lipase immobilized on activated carbon showed that the qualitative lipid composition of the hydrolyzate has not changed and contains the same components that are formed during hydrolysis by native lipase, namely: monoglycerides, diglycerides, triglycerides, fatty acids and aliphatic alcohols.