Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ліщинська, Ю. З."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    118201 Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі хвої сосни звичайної
    (2017) Ліщинська, Ю. З.; Вікуль, С. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі хвої сосни звичайної, що містить хвою сосни звичайної і плоди шипшини, яка відрізняється тим, що вона додатково містить плоди терену та глоду, мед і корицю.
  • Документ
    125880 Композиція інгредієнтів для приготування кавозамінного напою
    (2018) Ліщинська, Ю. З.; Вікуль, С. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування кавозамінного напою, що містить цикорій звичайний і пряно - ароматичну добавку, яка відрізняється тим, що як пряно-ароматичну добавку вона містить цвіт глоду звичайного та жасмину, куркуму.
  • Документ
    128530 Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі молочної сироватки
    (2018) Вікуль, С. І.; Чабанова, О. Б.; Трубнікова, А. А.; Ліщинська, Ю. З.
    Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі сироватки, що містить молочну сироватку, сік журавлиний і підсолоджувач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить лимонний та апельсиновий сік, корінь імбиру, корицю, L-карнітин, a-ліпоєву кислоту, екстракт плодів ананасу та пектин, а як підсолоджувач композиція містить порошок стевії.
  • Документ
    Біологічна активність класичних прянощів – інгредієнту напоїв на основі Cichorium іntybus
    (2017) Вікуль, С. І.; Ліщинська, Ю. З.
    Метою дослідження було вивчення показника біологічної активності рослинної сировини та їх сумішей.
  • Документ
    Розробка рецептур кавозамінних напоїв спеціального призначення
    (2017) Ліщинська, Ю. З.
    При розробці рецептур напоїв на основі цикорію з рослинною сировиною використовують показник біологічної активності, який поширений при аналізі якості харчових продуктів на сумарний вплив біологічно - активних речовин на енергетичний гомеостаз організму.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок