Перегляд за Автор "Ліщинська, Ю. З."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ118201 Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі хвої сосни звичайної(2017) Ліщинська, Ю. З.; Вікуль, С. І.Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі хвої сосни звичайної, що містить хвою сосни звичайної і плоди шипшини, яка відрізняється тим, що вона додатково містить плоди терену та глоду, мед і корицю.
- Документ125880 Композиція інгредієнтів для приготування кавозамінного напою(2018) Ліщинська, Ю. З.; Вікуль, С. І.Композиція інгредієнтів для приготування кавозамінного напою, що містить цикорій звичайний і пряно - ароматичну добавку, яка відрізняється тим, що як пряно-ароматичну добавку вона містить цвіт глоду звичайного та жасмину, куркуму.
- Документ128530 Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі молочної сироватки(2018) Вікуль, С. І.; Чабанова, О. Б.; Трубнікова, А. А.; Ліщинська, Ю. З.Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі сироватки, що містить молочну сироватку, сік журавлиний і підсолоджувач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить лимонний та апельсиновий сік, корінь імбиру, корицю, L-карнітин, a-ліпоєву кислоту, екстракт плодів ананасу та пектин, а як підсолоджувач композиція містить порошок стевії.
- ДокументБіологічна активність класичних прянощів – інгредієнту напоїв на основі Cichorium іntybus(2017) Вікуль, С. І.; Ліщинська, Ю. З.Метою дослідження було вивчення показника біологічної активності рослинної сировини та їх сумішей.
- ДокументРозробка рецептур кавозамінних напоїв спеціального призначення(2017) Ліщинська, Ю. З.При розробці рецептур напоїв на основі цикорію з рослинною сировиною використовують показник біологічної активності, який поширений при аналізі якості харчових продуктів на сумарний вплив біологічно - активних речовин на енергетичний гомеостаз організму.