Перегляд за Автор "Люклянчук, К. М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВзаємозалежність показника кількості клейковини та білка в зерні та борошні(2021) Люклянчук, К. М.; Покарініна, В. В.У багатьох країнах економічне значення пшениці (Triticum aestivum L.) велике, так як вона є найбільш широко вирощуваною польовою культурою. Стабільність якісних характеристик пшениці є важливою потребою для борошномельної промисловості. Мета роботи - порівняння показників кількості клейковини та білка якості у зерні та борошні пшениці; встановлення взаємозалежності між ними.
- Документ
- ДокументПрогнозування показників якості борошна на підставі показників якості пшениці(2022) Жигунов, Д. О.; Соц, С. М.; Барковська, Ю. С.; Люклянчук, К. М.
- ДокументУтримуюча здатність розчинників(2021) Люклянчук, К. М.; Покарініна, В. В.Утримуюча здатність розчинника або Solvent Retention Capacity(SRC) – це фізичний тест (метод), що проводиться з борошном з твердої або м'якої пшениці для визначення її кінцевого використання, якості випічки і ефективності гідратації під час змішування. Розглянуто процедуру проведення такого досліду зі зразками українського борошна, отриманих з борошномельних заводів і млинів різних областей за поточний рік та побудовано лінійні регресійні залежності за допомогою методу найменших квадратів.