Перегляд за Автор "Люклянчук, К. М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВзаємозалежність показника кількості клейковини та білка в зерні та борошні(2021) Люклянчук, К. М.; Покарініна, В. В.У багатьох країнах економічне значення пшениці (Triticum aestivum L.) велике, так як вона є найбільш широко вирощуваною польовою культурою. Стабільність якісних характеристик пшениці є важливою потребою для борошномельної промисловості. Мета роботи - порівняння показників кількості клейковини та білка якості у зерні та борошні пшениці; встановлення взаємозалежності між ними.
- ДокументПрогнозування показників якості борошна на підставі показників якості пшениці(2022) Жигунов, Д. О.; Соц, С. М.; Барковська, Ю. С.; Люклянчук, К. М.