Перегляд за Автор "Левінський, В. М."
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ36673 Спосіб автоматичного керування процесом гранулювання комбікормів(2008) Левінський, В. М.; Отрощенко, С. Л.Спосіб автоматичного керування процесом гранулювання комбікормів, що передбачає взаємозв'язане регулювання температури проміжного продукту і струму навантаження головного двигуна преса, який відрізняється тим, що температуру проміжного продукту регулюють перед пресом шляхом змінення подачі пари у змішувач, підтримку струму навантаження двигуна преса здійснюють частотним регулятором, який змінює швидкість обертання шнека живильника подачі проміжного продукту, додатково стабілізується тиск пари за допомогою корегуючого зв'язку, який забезпечує інваріантність до контрольованих збурень.
- Документ36682 Спосіб автоматичного керування процесом підігрівання подрібненої томатної маси у вакуум-підігрівачі КТП-2(2008) Левінський, В. М.; Рябошапко, О. В.Спосіб автоматичного керування процесом підігрівання подрібненої томатної маси, що включає вимірювання температури подрібненої томатної маси на виході вакуум-підігрівача та її регулювання шляхом зміни витрати пари, яка подається у теплообмінник вакуум-підігрівача, вимірювання розрідження вторинної пари у вакуум-бачку вакуум-підігрівача та її регулювання шляхом зміни витрати охолоджуючої води, яка подається у вакуум-бачок вакуум-підігрівача, який відрізняється тим, що для компенсації зовнішніх збурень на об'єкт керування використовують в каналі регулювання температури подрібненої томатної маси блок корекції, для зменшення впливу запізнень в об'єкті по каналу регулювання розрідження вторинної пари використовують упереджувач Сміта.
- Документ44926 Спосіб автоматичного керування процесом варіння ковбас у термокамері(2009) Левінський, В. М.; Гурський, А. П.Спосіб автоматичного керування процесом варіння ковбас у термокамері, що включає вимірювання і підтримку температури на заданому значенні шляхом зміни витрат енергоносія, регулювання і підтримку відносної вологості на заданому значенні шляхом зміни витрат води на зволоження, який відрізняється тим, що як енергоносій використовують газ, корегування температури в камері здійснюють витратами газу, задане значення для якої визначається за рахунок регулювання температури контрольного батона, а регулювання відносної вологості повітря коректують введенням в контур регулювання передавальної функції коректуючого зв'язку, який сприяє незалежності власного руху системи автоматичного регулювання від запізнювання об'єкта керування, підтримку регульованих змінних - температури і відносної вологості повітря - в межах, заданих технологічним регламентом.
- Документ62996 Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації томатного соку(2011) Левінський, В. М.; Танчик, С. В.Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації томатного соку, що включає вимірювання і регулювання температури пастеризації томатного соку в секції пастеризації, вимірювання і регулювання температури охолоджування томатного соку в секції охолоджування, компенсацію впливу температури пастеризації в секції пастеризації на температуру соку в секції охолоджування, який відрізняється тим, що додатково компенсують запізнення в каналі управління шляхом введення упереджувача Сміта.
- Документ72470 Спосіб автоматичного керування процесом дистиляції спирту в бражній колоні(2012) Левінський, В. М.; Стрига, А. А.Спосіб автоматичного управління процесом дистиляції спирту в бражній колоні, що включає регулювання тиску верху колони, тиску низу колони та концентрації спирту на виході, який відрізняється тим, що для компенсації впливу тиску низа колони на тиск верха колони вводять корегуючий зв'язок.
- Документ79307 Спосіб автоматичного керування процесом випічки хліба(2013) Левінський, В. М.; Кирилов, К. О.Спосіб автоматичного управління процесом випічки хліба, що включає вимір вологості в зоні зволоження і температур в зоні зволоження, першій та другій зоні випічки, порівняння їх з заданими значеннями, регулювання температур шляхом регулювання подачі продуктів згорання в зону зволоження, першу та другу зону випічки і вологості, шляхом регулювання подачі пари в зону зволоження, за рахунок зміни положення регулюючих органів, який відрізняється тим, що для компенсації перехресних зв'язків, які впливають на сусідні канали, вводять корегуючі зв'язки, які забезпечують автономність контурів регулювання один від одного.
- Документ79308 Спосіб автоматичного керування температурою в морозильній камері(2013) Левінський, В. М.; Лавриненко, І. М.Спосіб автоматичного керування температурою в морозильній камері, що передбачає регулювання температури в морозильній камері, який відрізняється тим, що запізнення об'єкта компенсують шляхом введення в САК упереджувача Сміта, чим підвищує динамічну точність системи управління за каналом регулювання та не дозволяє виходити температурі в морозильній камері за задані значення.
- Документ83057 Спосіб автоматичного керування процесом сушіння зерна в шахтній зерносушарці(2013) Левінський, В. М.; Марченко, Л. Л.Спосіб автоматичного керування процесом сушіння зерна в шахтній зерносушарці, що полягає в стабілізації вологості зерна на виході зміною експозиції сушки і коректуванні експозиції сушки залежно від температури сушильного агента і температури зерна, в регулюванні температури зерна і коректуванні залежно від експозиції сушки і температури сушильного агента, в регулюванні температурі сушильного агента і коректуванні температури сушильного агента залежно від температури зерна, який відрізняється тим, що залежно від критерію ефективності коректують задане значення температури сушильного агента, регулюють рівень зерна в надсушильному бункері зміною подачі зерна і коректують залежно від експозиції сушки.
- Документ98977 Спосіб автоматичного керування процесом розмелу м’ясної сировини у кутері(2015) Васильєв, Д. О.; Воінова, С. О.; Левінський, В. М.Спосіб автоматичного керування процесом розмелу м'ясної сировини у кутері, який включає стабілізацію на заданому рівні температури розмолотої м'ясної сировини шляхом зміни витрат охолоджуючого розсолу у сорочку кутера та стабілізацію на заданому рівні розрідження в чаші кутера шляхом зміни витрат повітря, яке відсмоктується з чаші кутера, який відрізняється тим, що додатково вимірюють витрату відсмоктуваного повітря і пропорційно, з урахуванням динаміки зміни впливу витрати цього повітря на температуру розмолотої м'ясної сировини, змінюють витрату розсолу.
- ДокументПараметрична ідентифікація моделі об’єкта керування за результатами активного експерименту(2022) Левінський, М. В.; Левінський, В. М.В доповіді розглядаються приклади ідентифікації параметрів моделей об’єкта керування за результатами обробки перехідних характеристик в програмі System Identification Toolbox середовища Matlab та моделювання систем регулювання в програмі Simulink, параметри регуляторів яких розраховані за результатами цієї ідентифікації
- ДокументТерміни визначення об’єкту дослідження кваліфікаційних робіт(2022) Левінський, В. М.
- ДокументФункціональні можливості блоків бібліотеки «Техніка регулювання» фірми Phoenix Contact(2020) Левінський, В. М.Розглянуто функціональні можливості блоків бібліотеки Control Technology фірми Phoenix Contact, проведено їх порівняльний аналіз з іншими та визначено можливі сфери застосування.
- ДокументІмітаційна модель двигуна судна як об'єкта керування(2021) Левінський, М. В.; Левінський, В. М.В тезах розглядається приклад отримання багатовимірної моделі двигуна судна як об’єкту керування, яка дозволить у подальшому провести синтез і аналіз систем автоматичного керування.
- ДокументІнформаційні технології в дистанційному навчанні(2020) Левінський, В. М.