Перегляд за Автор "Ланженко, Л. О."
Зараз показуємо 1 - 20 з 41
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ129175 Композиція інгредієнтів для виробництва біфідойогуртного напою для харчування вагітних жінок у першому триместрі(2018) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Дрозд, Є. С.Композиція інгредієнтів для виробництва біфідойогуртного напою для харчування вагітних жінок у першому триместрі, що містить молочну основу, до складу якої входить молоко знежирене і концентрат сироваткових білків та симбіотична заквашувальна композиція, що складається із змішаних культур молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus та біфідобактерій Bifidobacterium animalis, яка відрізняється тим, що вона додатково містить олію лляну нерафіновану, сироватковий екстракт ехінацеї, фруктозу, фруктовий наповнювач без цукру, вітамін А та фолієву кислоту, молочна основа додатково містить молочні вершки з масовою часткою жиру 20-30 %, культури, що входять до складу симбіотичної заквашувальної композиції, вносять у кількості, що забезпечує їх вихідну концентрацію 1.106 КУО/см3.
- ДокументE-контент освітніх компонент – ефективний інструмент для підвищення рівня якості освіти серед здобувачів(2021) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Дец, Д. В.
- ДокументWeb-quest як форма самостійної роботи здобувача(2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Дец, Д. В.
- ДокументАвтоматизації процесу формування навчального навантаження в ОНАХТ(2022) Ланженко, Л. О.; Мураховський, В. Г.; Трішин, Ф. А.; Трач, О. Р.
- ДокументАналіз безпечності косметичних засобів шляхом біотестування(2020) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Кручек, О. А.; Іващенко, А. А.; Кладницька, А. О.Стаття присвячена дослідженню безпечності розроблених косметичних засобів доглядання за шкірою обличчя (очищувальний засіб та крем). Проведено аналіз безпечності цільових продуктів на основі традиційної і нетрадиційної сировини (екстрактів рослин, некомедогенних рослинних олій тощо) шляхом біотестування на тест-культурі ячмінь посівний (Hordeum sativum Lessen.).
- ДокументАтестація педагогічних працівників – запорука успіху діяльності закладу освіти(2021) Трішин, Ф. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Риженко, Л. Д.
- ДокументБезпечність косметичних продуктів з використанням некомедогенних олій(2019) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.У виробництві косметичних засобів постають проблеми, пов‘язані з їхньою якістю, безпечністю та надійністю, що обумовлено недотриманням вимог законодавства України у сфері застосування технічних регламентів та стандартів, відсутність на підприємствах системи управління якості; використання суб‘єктами господарювання домішок та імпортної сировини низької якості, які не пройшли випробування на відповідність показникам надійності та безпеки.
- ДокументБіо-тестування екстракту евкаліпту та збагаченого ним емульсійного крему(2020) Смокович, Т.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Котляр, Є. О.
- ДокументВетеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока(Овід, 2018) Ткаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.У навчальному посібнику викладений теоретичний та експериментальний матеріал із дисципліни «Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока», яка є однією з базових для підготовки бакалаврів із технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Навчальний посібник містить необхідний набір теоретичної інформації про склад молока, дані щодо ветеринарно-санітарної та технологічної експертизи молока, викладені сучасні методи експертизи молока. Навчальний посібник призначений для студентів вищих начальних закладів, які навчаються за спеціальностями 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 181 «Харчові технології», аспірантів та спеціалістів, які працюють у сфері отримання та переробки молока.
- ДокументВикористання Web-технологій в освітньому просторі(2022) Дец, Д. В.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.
- ДокументВикористання гідролізованих сироваткових білків у пудрі для обличчя з anti-age властивостями(2017) Ткаченко, Н. А.; Дец, Н. О.; Дюдіна, І. А.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.; Дрозд, Є. С.Метою представленої роботи стало визначення ферментованого зразка КСБ-УФ-65 з максимальним ступенем гідролізу білків, який може бути рекомендований як рецептурний компонент декоративної пудри з anti—age ефектом.
- ДокументВикористання екстракту чорної кави для гальмування окислювальних процесів у спредах(2020) Суворов, М. Д.; Котлюк, А. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.
- ДокументВикористання екстрактів рослинних компонентів у молочних продуктах(2019) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Ізбаш, Є. О.Метою наукової роботи стало створення молочного екстракту бузини чорної для подальшого додавання до рецептури молочного пудингу.
- ДокументВплив генотипу і середовища на продуктивність молочної великої рогатої худоби(2021) Скрипніченко, Д. М.; Ланженко, Л. О.; Климентьєва, І. О.; Скрипніченко, С. К.
- ДокументДослідження впливу антиоксидантів зеленої кави на окислювальні процеси в спредах(2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.; Клименко, О. Г.В даній роботі дослідили вплив антиоксидантів зеленої кави, що мають фенольну природу, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.
- ДокументДослідження процесів виготовлення ліпосом та ламелярної емульсії для anti-age косметичних засобів по догляду за шкірою обличчя(2022) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.; Сіренко, Н. А.
- ДокументДослідження типів коагулянтів при виробництві сиру моцарела із суміші коров’ячого та овечого молока(2022) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.
- ДокументДуальна освіта: можливості майбутнього(2019) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Ізбаш, Є. О.; Дец, Д. В.Реалізація дуальної системи вищої освіти у закладах вищої освіти досягається взаємодією теорії з практикою, і є предметом дослідження багатьох зарубіжних та українських учених. Сьогодні, сучасна європейська політика щодо розвитку вищої освіти розглядається крізь призму поєднання «теоретичного» та «практичного» підходів для диференціації системи вищої освіти.
- ДокументМатематичне моделювання жирнокислотного складу купажованої олії з кісточкових культур(2018) Ланженко, Л. О.Метою наукової роботи стало математичне моделювання жирнокислотного складу купажованої олії на основі олії з виноградних кісточок з додаванням гірчичної олії.
- ДокументНабуття студентами навичок самостійності при прослуховуванні предметного лекційного курсу(2018) Дец, Н. О.; Ткаченко, Н. А.; Ланженко, Л. О.; Дец, Д. В.Лекція як провідна форма викладання матеріалу у навчальному процесі закладів вищої освіти, вирішує основні організаційні питання: підготовка до слухання і сприйняття лекції; набуття навичок самостійного оформлення ле-кційного матеріалу.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »