Перегляд за Автор "Ланженко, Л. О."
Зараз показуємо 1 - 20 з 27
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументE-контент освітніх компонент – ефективний інструмент для підвищення рівня якості освіти серед здобувачів(2021) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Дец, Д. В.
- ДокументWeb-quest як форма самостійної роботи здобувача(2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Дец, Д. В.
- ДокументАвтоматизації процесу формування навчального навантаження в ОНАХТ(2022) Ланженко, Л. О.; Мураховський, В. Г.; Трішин, Ф. А.; Трач, О. Р.
- ДокументАтестація педагогічних працівників – запорука успіху діяльності закладу освіти(2021) Трішин, Ф. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Риженко, Л. Д.
- ДокументБезпечність косметичних продуктів з використанням некомедогенних олій(2019) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.У виробництві косметичних засобів постають проблеми, пов‘язані з їхньою якістю, безпечністю та надійністю, що обумовлено недотриманням вимог законодавства України у сфері застосування технічних регламентів та стандартів, відсутність на підприємствах системи управління якості; використання суб‘єктами господарювання домішок та імпортної сировини низької якості, які не пройшли випробування на відповідність показникам надійності та безпеки.
- ДокументБіо-тестування екстракту евкаліпту та збагаченого ним емульсійного крему(2020) Смокович, Т.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Котляр, Є. О.
- ДокументВетеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока(Овід, 2018) Ткаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.У навчальному посібнику викладений теоретичний та експериментальний матеріал із дисципліни «Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока», яка є однією з базових для підготовки бакалаврів із технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Навчальний посібник містить необхідний набір теоретичної інформації про склад молока, дані щодо ветеринарно-санітарної та технологічної експертизи молока, викладені сучасні методи експертизи молока. Навчальний посібник призначений для студентів вищих начальних закладів, які навчаються за спеціальностями 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 181 «Харчові технології», аспірантів та спеціалістів, які працюють у сфері отримання та переробки молока.
- ДокументВикористання Web-технологій в освітньому просторі(2022) Дец, Д. В.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.
- ДокументДослідження впливу антиоксидантів зеленої кави на окислювальні процеси в спредах(2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.; Клименко, О. Г.В даній роботі дослідили вплив антиоксидантів зеленої кави, що мають фенольну природу, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.
- ДокументДослідження процесів виготовлення ліпосом та ламелярної емульсії для anti-age косметичних засобів по догляду за шкірою обличчя(2022) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.; Сіренко, Н. А.
- ДокументДослідження типів коагулянтів при виробництві сиру моцарела із суміші коров’ячого та овечого молока(2022) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.
- ДокументДуальна освіта: можливості майбутнього(2019) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Ізбаш, Є. О.; Дец, Д. В.Реалізація дуальної системи вищої освіти у закладах вищої освіти досягається взаємодією теорії з практикою, і є предметом дослідження багатьох зарубіжних та українських учених. Сьогодні, сучасна європейська політика щодо розвитку вищої освіти розглядається крізь призму поєднання «теоретичного» та «практичного» підходів для диференціації системи вищої освіти.
- ДокументМатематичне моделювання жирнокислотного складу купажованої олії з кісточкових культур(2018) Ланженко, Л. О.Метою наукової роботи стало математичне моделювання жирнокислотного складу купажованої олії на основі олії з виноградних кісточок з додаванням гірчичної олії.
- ДокументНабуття студентами навичок самостійності при прослуховуванні предметного лекційного курсу(2018) Дец, Н. О.; Ткаченко, Н. А.; Ланженко, Л. О.; Дец, Д. В.Лекція як провідна форма викладання матеріалу у навчальному процесі закладів вищої освіти, вирішує основні організаційні питання: підготовка до слухання і сприйняття лекції; набуття навичок самостійного оформлення ле-кційного матеріалу.
- ДокументНизькокалорійне морозиво з додаванням екстрактів sambucus nigra(2022) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Чумаченко, Д. С.Проведені дослідження дозволяють стверджувати, що за температури (-18±2) °С розроблений вид низькокалорійного морозива оздоровчого призначення з додаванням екстрактів бузини чорної може зберігатись у герметичній тарі без втрати якості протягом 75 діб однозначно.
- ДокументОгляд ринку сирів в Україні та світі(2017) Скрипніченко, Д. М.; Дец, Н. О.; Дюдіна, І. А.; Ланженко, Л. О.Окреслюючи розвиток молочної галузі України, слід зазначити, що вона є однією з провідних в агропромисловому комплексі, а виробництво сиру є її вагомою складовою. В структурі молокопереробної галузі країни виробництво сиру складає близько 10 %. Український ринок сирів сьогодні є одним із основних сегментів українського харчового ринку, який динамічно змінюється.
- ДокументОрганізація конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників – запорука якості кадрового складу закладу вищої освіти(2022) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Риженко, Л. Д.
- ДокументПерспективи виробництва косметичних засобів з рослинною сировиною(2020) Попко, А.; Сіренко, Н.; Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.
- ДокументПроблеми дистанційного навчання та шляхи їх усунення(2021) Трішин, Ф. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.
- ДокументПроблеми забезпечення нового рівня якості молочної продукції(2019) Дюдіна, І. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.Розглянуто основні умови створення конкурентоспроможної молочної продукції на європейських ринках.