Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ланженко, Л. О."

Зараз показуємо 1 - 20 з 27
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    E-контент освітніх компонент – ефективний інструмент для підвищення рівня якості освіти серед здобувачів
    (2021) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Дец, Д. В.
  • Документ
    Web-quest як форма самостійної роботи здобувача
    (2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Дец, Д. В.
  • Документ
    Автоматизації процесу формування навчального навантаження в ОНАХТ
    (2022) Ланженко, Л. О.; Мураховський, В. Г.; Трішин, Ф. А.; Трач, О. Р.
  • Документ
    Атестація педагогічних працівників – запорука успіху діяльності закладу освіти
    (2021) Трішин, Ф. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Риженко, Л. Д.
  • Документ
    Безпечність косметичних продуктів з використанням некомедогенних олій
    (2019) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.
    У виробництві косметичних засобів постають проблеми, пов‘язані з їхньою якістю, безпечністю та надійністю, що обумовлено недотриманням вимог законодавства України у сфері застосування технічних регламентів та стандартів, відсутність на підприємствах системи управління якості; використання суб‘єктами господарювання домішок та імпортної сировини низької якості, які не пройшли випробування на відповідність показникам надійності та безпеки.
  • Документ
    Біо-тестування екстракту евкаліпту та збагаченого ним емульсійного крему
    (2020) Смокович, Т.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Котляр, Є. О.
  • Документ
    Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока
    (Овід, 2018) Ткаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.
    У навчальному посібнику викладений теоретичний та експериментальний матеріал із дисципліни «Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока», яка є однією з базових для підготовки бакалаврів із технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Навчальний посібник містить необхідний набір теоретичної інформації про склад молока, дані щодо ветеринарно-санітарної та технологічної експертизи молока, викладені сучасні методи експертизи молока. Навчальний посібник призначений для студентів вищих начальних закладів, які навчаються за спеціальностями 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 181 «Харчові технології», аспірантів та спеціалістів, які працюють у сфері отримання та переробки молока.
  • Документ
    Використання Web-технологій в освітньому просторі
    (2022) Дец, Д. В.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.
  • Документ
    Дослідження впливу антиоксидантів зеленої кави на окислювальні процеси в спредах
    (2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.; Клименко, О. Г.
    В даній роботі дослідили вплив антиоксидантів зеленої кави, що мають фенольну природу, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.
  • Документ
    Дослідження процесів виготовлення ліпосом та ламелярної емульсії для anti-age косметичних засобів по догляду за шкірою обличчя
    (2022) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.; Сіренко, Н. А.
  • Документ
    Дослідження типів коагулянтів при виробництві сиру моцарела із суміші коров’ячого та овечого молока
    (2022) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.
  • Документ
    Дуальна освіта: можливості майбутнього
    (2019) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Ізбаш, Є. О.; Дец, Д. В.
    Реалізація дуальної системи вищої освіти у закладах вищої освіти досягається взаємодією теорії з практикою, і є предметом дослідження багатьох зарубіжних та українських учених. Сьогодні, сучасна європейська політика щодо розвитку вищої освіти розглядається крізь призму поєднання «теоретичного» та «практичного» підходів для диференціації системи вищої освіти.
  • Документ
    Математичне моделювання жирнокислотного складу купажованої олії з кісточкових культур
    (2018) Ланженко, Л. О.
    Метою наукової роботи стало математичне моделювання жирнокислотного складу купажованої олії на основі олії з виноградних кісточок з додаванням гірчичної олії.
  • Документ
    Набуття студентами навичок самостійності при прослуховуванні предметного лекційного курсу
    (2018) Дец, Н. О.; Ткаченко, Н. А.; Ланженко, Л. О.; Дец, Д. В.
    Лекція як провідна форма викладання матеріалу у навчальному процесі закладів вищої освіти, вирішує основні організаційні питання: підготовка до слухання і сприйняття лекції; набуття навичок самостійного оформлення ле-кційного матеріалу.
  • Документ
    Низькокалорійне морозиво з додаванням екстрактів sambucus nigra
    (2022) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Чумаченко, Д. С.
    Проведені дослідження дозволяють стверджувати, що за температури (-18±2) °С розроблений вид низькокалорійного морозива оздоровчого призначення з додаванням екстрактів бузини чорної може зберігатись у герметичній тарі без втрати якості протягом 75 діб однозначно.
  • Документ
    Огляд ринку сирів в Україні та світі
    (2017) Скрипніченко, Д. М.; Дец, Н. О.; Дюдіна, І. А.; Ланженко, Л. О.
    Окреслюючи розвиток молочної галузі України, слід зазначити, що вона є однією з провідних в агропромисловому комплексі, а виробництво сиру є її вагомою складовою. В структурі молокопереробної галузі країни виробництво сиру складає близько 10 %. Український ринок сирів сьогодні є одним із основних сегментів українського харчового ринку, який динамічно змінюється.
  • Документ
    Організація конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників – запорука якості кадрового складу закладу вищої освіти
    (2022) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Риженко, Л. Д.
  • Документ
    Перспективи виробництва косметичних засобів з рослинною сировиною
    (2020) Попко, А.; Сіренко, Н.; Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.
  • Документ
    Проблеми дистанційного навчання та шляхи їх усунення
    (2021) Трішин, Ф. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.
  • Документ
    Проблеми забезпечення нового рівня якості молочної продукції
    (2019) Дюдіна, І. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.
    Розглянуто основні умови створення конкурентоспроможної молочної продукції на європейських ринках.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок