Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кушніренко, Н. М."

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Актуальність наукового обґрунтування застосування коптильних препаратів
    (2016) Герасим, Г. С.; Кушніренко, Н. М.
    Виробництво рибних продуктів із застосуванням коптильних препаратів забезпечує широкий асортимент екологічно безпечних і делікатесних продуктів із сировини водного походження.
  • Документ
    Вивчення впливу дозрівачів на сенсорні показники сушено-в'яленої рибної продукції
    (2021) Паламарчук, А. С.; Глушков, О. А.; Кушніренко, Н. М.
  • Документ
    Дослідження процесу термостабілізації на якість драглеподібних консервів із морепродуктів
    (2019) Манолі, Т. А.; Герасим, Г. С.; Кушніренко, Н. М.; Нікітчіна, Т. І.
    З метою розширення асортименту морепродуктів досліджена можливість технологічної переробки піленгасу при виробництві драглеподібних консервів, що користуються все більшим попитом у споживача. Введення в рецептуру всіх розроблених нових видів продуктів овочів (моркви, цибулі) дозволяє гармонізувати хімічний склад і органолептичні показники.
  • Документ
    Контроль якості, безпека та екологія в галузі. Рибопереробна галузь
    (2020) Паламарчук, А. С.; Кушніренко, Н. М.; Глушков, О. А.
    Викладено основи сенсорних методів дослідження якості, фізичних, хімічних, фізико-хімічних та інструментальних методів контролю технологічних процесів, якості, безпеки та екології в рибопереробній галузі - сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та тари, готової продукції. Наведено основні положення та специфіку організації технохімічного контролю при виробництві різних асортиментів продукції галузі, ефективного проведення вхідного контролю сировини, виробничого контролю параметрів технологічних процесів та, як наслідок, забезпечення якості, безпечності та екології, як виробництва, так і готової продукції.
  • Документ
    Об’єкти товарного рибництва як перспективна сировина для виробництва імітованих продуктів
    (2020) Паламарчук, А. С.; Кушніренко, Н. М.
    Одним з перспективних напрямів переробки гідробіонтів є технологія виробництва аналогової або імітованої продукції на основі фаршу типу «сурімі» з риб зниженої харчової цінності чи тих, традиційні технології переробки яких, викликають труднощі.
  • Документ
    Розробка нового асортименту консервів з риби внутрішніх водойм
    (2019) Кушніренко, Н. М.; Глушков, О. А.
    Сучасний стан урбанізації та розвитку науки і техніки, стрімкий розвиток прогресивних технологій та підвищений ритм життя певним чином впливають на харчування населення та забезпечення повноцінними та збалансованими продуктами харчування.
  • Документ
    Розробка режимів стерилізації рибних консервів з риб внутрішніх водойм
    (2021) Паламарчук, А. С.; Патюков, С. Д.; Кушніренко, Н. М.
  • Документ
    Технологічний інжиніринг підприємств галузі
    (2018) Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Кушніренко, Н. М.; Глушков, О. А.
    Придбання стійких навичок у рішенні практичних завдань досягається в процесі активної самостійної роботи над навчальним матеріалом при підготовці до практичних і лабораторних занять, а також при виконанні домашніх завдань і курсових робіт з курсу: «Технологічний інжиніринг підприємств галузі». Посібник до практичних занять призначено для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології» ступінь магістр всіх форм навчання.
  • Документ
    Удосконалення сучасних способів стерилізації рибних консервів та їх обгрунтування
    (2018) Кушніренко, Н. М.
    Визначення летального впливу на мікроорганізми високих температур є одним з найважливіших етапів наукового обґрунтування параметрів не тільки традиційних, а й нових удосконалених способів стерилізації.
  • Документ
    Інноваційні технології освіти
    (2020) Паламарчук, А. С.; Кушніренко, Н. М.; Шлапак, Г. В.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок