Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кушнір, Ю. Р."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    108609 Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель
    (2016) Коркач, Г. В.; Кушнір, Ю. Р.
    Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель, що містить жировий компонент, солодкий агент і смаковий наповнювач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить вафельні крихти, при цьому як жировий компонент композиція містить кондитерський жир та інулін, як солодкий агент - цукрову пудру, а як смаковий наповнювач - есенцію і лимонну кислоту.
  • Документ
    118708 Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель
    (2017) Коркач, Г. В.; Кушнір, Ю. Р.; Паламарчук, Б. В.
    Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель, що містить жировий компонент, цукрову пудру, есенцію ананасну, кислоту лимонну і вафельні крихти, яка відрізняється тим, що вона додатково містить капсульовані біфідобактерії у кількості - 107 КУО, при цьому як жировий компонент композиція містить кондитерський жир та інулін.
  • Документ
    Вафельні вироби функціонального призначення
    (2015) Кушнір, Ю. Р.
    Проведенi дослiдження пiдтвердили доцiльнiсть використання iнулiну в технологiї вафельних виробiв з метою розширення асортименту вафельних виробiв з функцiональними властивостями.
  • Документ
    Використання інуліну у вафельних виробах
    (2016) Кушнір, Ю. Р.
    Вивчалась можливість заміни частини жиру в вафлях з жировою начинкою на інулін. Проведено комплекс досліджень по визначенню впливу добавки на органолептичні, реологічні, мікробіологічні показники якості і безпеки.
  • Документ
    Вплив синбіотиків на якість вафельної начинки
    (2017) Паламарчук, Б. В.; Кушнір, Ю. Р.
    Проведено дослідження, мета яких - вивчення можливості виробництва вафель з жировою начинкою, в яку вносили синбіотичну добавку. В ході досліджень розроблено синбіотичний комплекс, який складається з пробіотику - мікрокапсульованих біфідобактерій, та пребіотика - інуліну. В ході проведення експериментів визначили оптимальну масову частку інуліну та кількість біфідобактерій, стадію введення добавки, досліджено вплив синбіотика на показники якості напівфабрикатів та готових виробів.
  • Документ
    Зміна якості жирової начинки з інуліном в процесі зберігання
    (2016) Коркач, Г. В.; Кушнір, Ю. Р.
    Мета роботи — розробка технології жирової начинки для вафельних виробів з використанням інуліну і дослідження зміни показників її якості при зберіганні. В якості контрольного зразка використовували рецептуру вафель з жировою начинкою «Ананасні».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок