Перегляд за Автор "Кушнір, Ю. Р."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ108609 Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель(2016) Коркач, Г. В.; Кушнір, Ю. Р.Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель, що містить жировий компонент, солодкий агент і смаковий наповнювач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить вафельні крихти, при цьому як жировий компонент композиція містить кондитерський жир та інулін, як солодкий агент - цукрову пудру, а як смаковий наповнювач - есенцію і лимонну кислоту.
- Документ118708 Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель(2017) Коркач, Г. В.; Кушнір, Ю. Р.; Паламарчук, Б. В.Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель, що містить жировий компонент, цукрову пудру, есенцію ананасну, кислоту лимонну і вафельні крихти, яка відрізняється тим, що вона додатково містить капсульовані біфідобактерії у кількості - 107 КУО, при цьому як жировий компонент композиція містить кондитерський жир та інулін.
- ДокументВафельні вироби функціонального призначення(2015) Кушнір, Ю. Р.Проведенi дослiдження пiдтвердили доцiльнiсть використання iнулiну в технологiї вафельних виробiв з метою розширення асортименту вафельних виробiв з функцiональними властивостями.
- ДокументВикористання інуліну у вафельних виробах(2016) Кушнір, Ю. Р.Вивчалась можливість заміни частини жиру в вафлях з жировою начинкою на інулін. Проведено комплекс досліджень по визначенню впливу добавки на органолептичні, реологічні, мікробіологічні показники якості і безпеки.
- ДокументВплив синбіотиків на якість вафельної начинки(2017) Паламарчук, Б. В.; Кушнір, Ю. Р.Проведено дослідження, мета яких - вивчення можливості виробництва вафель з жировою начинкою, в яку вносили синбіотичну добавку. В ході досліджень розроблено синбіотичний комплекс, який складається з пробіотику - мікрокапсульованих біфідобактерій, та пребіотика - інуліну. В ході проведення експериментів визначили оптимальну масову частку інуліну та кількість біфідобактерій, стадію введення добавки, досліджено вплив синбіотика на показники якості напівфабрикатів та готових виробів.
- ДокументЗміна якості жирової начинки з інуліном в процесі зберігання(2016) Коркач, Г. В.; Кушнір, Ю. Р.Мета роботи — розробка технології жирової начинки для вафельних виробів з використанням інуліну і дослідження зміни показників її якості при зберіганні. В якості контрольного зразка використовували рецептуру вафель з жировою начинкою «Ананасні».