Перегляд за Автор "Кустов, І. О."
Зараз показуємо 1 - 20 з 138
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ104665 Спосіб виробництва пластівців з полби(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Жара, М. В.1. Спосіб виробництва пластівців з полби, що передбачає зволожування, відволожування, пропарювання, темперування і плющення, який відрізняється тим, що зерно полби з вологістю 10-14 % лущать на трьох лущильних системах, сортують, крупу полби зволожують до вологості 24,0-26,0 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно полби сорту "Зоря України".
- Документ104901 Спосіб виробництва ячмінної крупи(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.1. Спосіб виробництва ячмінної крупи, що включає очищення зерна від домішок, шліфування і сортування, який відрізняється тим, що очищене зерно поділяють на крупну і дрібну фракції і піддають шліфуванню окремо на двох шліфувальних системах з проміжним відбором побічних продуктів і відходів на кожній системі, отримане після другої шліфувальної системи ядро крупної і дрібної фракцій об'єднують і сортують у круп'яному розсійнику. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно ячменю сорту "Ахіллес".
- Документ106182 Спосіб підготовки полби до переробки(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Жара, М. В.1. Спосіб підготовки полби до переробки, що передбачає очищення зерна від домішок і вилучення дрібного неповноцінного зерна, який відрізняється тим, що очищене зерно піддають додатковому очищенню в два етапи, на першому видаляють дрібні зернові домішки у трієрі-куколевідбірнику, на другому вилучають домішки, які перебільшують зерно полби за довжиною у трієрі-вівсюговідбірнику, а очищене таким чином зерно піддають остаточному очищенню від аеродинамічно легких домішок в повітряному сепараторі або аспіраційних колонках. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно полби сорту "Зоря України".
- Документ106183 Спосіб виробництва пластівців з нуту(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Шутенко, Є. І.1. Спосіб виробництва пластівців з нуту, що передбачає очищення від домішок, зволожування, сушіння та плющення, який відрізняється тим, що очищене зерно піддають двократному лущенню, продукти лущення сортують, лущену крупу зволожують до вологості 24-29 %, після чого відволожують і пропарюють, пропарену крупу плющать, а отриманий продукт сушать, сортують і фасують. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують насіння нуту сорту "Розанна".
- Документ106185 Спосіб підготовки зерна ячменю до переробки(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.1. Спосіб підготовки зерна ячменю до переробки, що передбачає очищення зерна від домішок, вилучення дрібного неповноцінного зерна і поділ очищеного зерна на крупну і дрібну фракції, який відрізняється тим, що зерно голозерного ячменю обох фракцій піддають додатковому очищенню, при цьому зерно дрібної фракції очищують у трієрі-куколевідбірнику, а зерно крупної фракції на трієрі-вівсюговідбірнику. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного ячменю сорту "Ахіллес".
- Документ106188 Спосіб виробництва ячмінної крупи(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.1. Спосіб виробництва ячмінної крупи, що передбачає очищення зерна від домішок, шліфування, подрібнення та сортування продуктів подрібнення, який відрізняється тим, що очищене зерно поділяють на крупну і дрібну фракції і шліфують окремо на двох послідовних шліфувальних системах з проміжним відбором побічних продуктів і відходів, отримані після другої шліфувальної системи ядра крупної та дрібної фракцій об'єднують і подрібнюють на двох системах вальцьових верстатів, а продукти подрібнення сортують, при цьому ядра фракції з розміром частинок більше 3 мм подають на наступну систему подрібнення, а з розміром частинок менше 2,4 мм сортують на двох сортувальних системах. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно ячменю сорту "Ахіллес
- Документ106438 Спосіб виробництва круп з полби(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Жара, М. В.1. Спосіб виробництва круп з полби, що передбачає очищення зерна від домішок, лущення та сортування продуктів лущення, який відрізняється тим, що зерно полби з вологістю 10-14 % лущать у три етапи: на першому етапі в оббивальних машинах, на другому і третьому - в лущильно-шліфувальних машинах, які працюють за принципом інтенсивного стирання оболонок. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно полби сорту "Зоря України".
- Документ110446 Спосіб виробництва плющеної крупи(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.1. Спосіб виробництва плющеної крупи, що включає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку і плющення, який відрізняється тим, що очищене від домішок зерно голозерного ячменю із вихідною вологістю 12-14 % шліфують на одній шліфувальній системі, сортують, зволожують до вологості 20-22 %, відволожують протягом 5-7 год. та пропарюють при тиску пари 0,10-0,15 МПа протягом 2-4 хв. після чого плющать. 2. Спосіб за п.1, який відрізняється тим, що, використовують зерно голозерного ячменю сорту «Ахіллес».
- Документ110447 Спосіб підготовки вівса до переробки(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.1. Спосіб підготовки вівса до переробки, що включає очищення зерна від домішок, вилучення дрібного неповноцінного зерна і поділ очищеного зерна на крупну і дрібну фракції, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса крупної фракції сепарують у два етапи, причому на першому етапі зерно очищують у трієрі-вівсюговідбірнику, а на другому - піддають додатковому контролю у падді-машині. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного вівса сорту "Саломон".
- Документ110458 Спосіб підготовки пшениці до переробки(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.1. Спосіб підготовки пшениці до переробки, що передбачає очищення зерна від домішок, фракціонування і вилучення дрібного зерна, який відрізняється тим, що відфракціоноване зерно пшениці після трієрування об'єднують і одним потоком очищують на одній системі ситоповітряних сепараторів та направляють на переробку. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно пшениці сорту "Чорноброва".
- Документ110459 Спосіб підготовки нуту до переробки(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.1. Спосіб підготовки нуту до переробки, що передбачає очищення від домішок, вилучення дрібного насіння і воднотеплову обробку, який відрізняється тим, що насіння нуту з вологістю 10-14 % очищують на одній системі повітряних сепараторів, контролюють на металомагнітні домішки, сортують у круп'яних розсійниках, зволожують до вологості 15-17 %, відволожують протягом 5-7 год., пропарюють при тиску 0,15-0,20 МПа протягом 5-10 хв, сушать до вологості 10-12 % та одним потоком спрямовують на переробку. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що, використовують насіння нуту сорту "Розанна".
- Документ110461 Спосіб виробництва борошна з вівса(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.1. Спосіб виробництва борошна з вівса, що включає очищення зерна від домішок, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що очищене від домішок зерно голозерного вівса шліфують одним потоком, пропарюють при тиску 0,05-0,10 МПа протягом 2-4 хв., сушать до вологості 10-11 % та здрібнюють у два етапи - на першому у вальцьових верстатах, на другому в ентолейторі. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного вівса сорту "Саломон".
- Документ110462 Спосіб виробництва крупи з вівса(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.1. Спосіб виробництва крупи з вівса, що включає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку, шліфування, сортування продуктів шліфування, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю 12,0-14,0 % шліфують на одній шліфувальній системі, сортують, пропарюють при тиску пари 0,05-0,15 МПа протягом 2-4 хв. та підсушують до вологості 12,0-12,5 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного вівса сорту "Саломон".
- Документ111254 Спосіб виробництва борошна з ячменю(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.; Колесніченко, С. В.1. Спосіб виробництва борошна з ячменю, що передбачає очищення зерна від домішок, водно-теплову обробку, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що очищене від домішок зерно голозерного ячменю шліфують одним потоком, пропарюють при тиску пари 0,10-0,15 МПа протягом 4-6 хв., сушать до вологості 10-12 % та здрібнюють у два етапи - на першому у вальцьових верстатах, на другому в ентолейторах. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного ячменю сорту ″Ахіллес″.
- Документ111255 Спосіб виробництва круп з ячменю(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.; Колесніченко, С. В.1. Спосіб виробництва круп з ячменю, що включає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку і сортування, який відрізняється тим, що очищене зерно голозерного ячменю з вологістю 12-14 % пропарюють при тиску пари 0,05-0,10 МПа протягом 4-6 хв., підсушують до вологості 11-12 % і шліфують на одній шліфувальній системі та сортують. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного ячменю сорту "Ахіллес".
- Документ111262 Спосіб виробництва борошна з нуту(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.1. Спосіб виробництва борошна з нуту, що включає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку, лущення, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що, очищене від домішок насіння нуту з вологістю 10-14 % зволожують до вологості 15-17 %, відволожують протягом 5-7 год., пропарюють при тиску 0,15-0,20 МПа протягом 5-10 хв., сушать до вологості 10-11 %, лущать, сортують та здрібнюють на вальцьових верстатах на двох драних та одній розмельній системі. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що, використовують насіння нуту сорту "Розанна".
- Документ111263 Спосіб виробництва борошна з полби(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.1. Спосіб виробництва борошна з полби, що включає очищення зерна від домішок, водно-теплову обробку, здрібнювання та сортування, який відрізняється тим, що очищене від домішок зерно з вологістю 12-14 % лущать на трьох системах, сортують, пропарюють при тиску пари 0,05-0,10 МПа протягом 2-4 хв., сушать до вологості 10-12 %, та здрібнюють у два етапи - на першому у вальцьових верстатах, на другому - в ентолейторах. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно полби сорту "Зоря України".
- Документ111264 Спосіб виробництва крупи з пшениці(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.1. Спосіб виробництва круп з пшениці, що включає очищення зерна від домішок, водно-теплову обробку, шліфування і сортування продуктів шліфування, який відрізняється тим, що, зерно пшениці із вологістю 12,0-14,0 % шліфують на одній шліфувальній системі, сортують у два етапи - на першому видаляють дрібку і частину борошенця, а на другому - видаляють решту борошенця та пропарюють при тиску пари 0,10-0,15 МПа протягом 2-4 хв. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно пшениці сорту "Чорноброва".
- Документ111266 Спосіб виробництва пластівців з пшениці(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.1. Спосіб виробництва пластівців з пшениці, що включає очищення зерна від домішок, пропарювання, темперування, плющення та сушіння, який відрізняється тим, що зерно пшениці із вологістю 12,0-14,0 % шліфують однократно, зволожують до вологості 20,0-22,0 % відволожують 3-4 год., пропарюють під тиском 0,15-0,20 МПа протягом 5-10 хв. та плющать до товщини 0,5-0,7 мм. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно пшениці сорту "Чорноброва".
- Документ111276 Спосіб виробництва круп з нуту(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.1. Спосіб виробництва круп з нуту, що включає очищення від домішок, воднотеплову обробку, лущення і сортування продуктів лущення, який відрізняється тим, що насіння нуту з вологістю 10-14 % зволожують до вологості 15-17 %, відволожують протягом 5-7 год., пропарюють при тиску 0,15-0,20 МПа протягом 5-10 хв, сушать до вологості 12-14 %, лущать і шліфують на одній шліфувальній системі. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують насіння нуту сорту "Розанна".