Перегляд за Автор "Кустов, І.О."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив воднотеплової обробки зерна на вихід та якість пластівців з голозерного ячменю(2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Колесніченко, С.В.Метою даного дослідження є визначення впливу ВТО на вихід та якісні властивості ячмінних пластівців отриманих із голозерного ячменю.
- ДокументНові можливості для виробництва вівсяних пластівців(2014) Кустов, І.О.Проведені дослідження зерна голозерного вівса, метою яких є створення технологій, що забезпечать ефективну переробку нової сировини в крупи та круп`яні продукти.
- ДокументНові технології переробки вівса(2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.Світова промисловість з переробки вівса демонструє тенденцію відходу від традиційних плівкових сортів та переорієнтованість на нові високопродуктивні голозерні сорти, яка більшою мірою відбувається із збереженням традиційного асортименту вівсяних продуктів.
- ДокументОсобливості переробки вітчизняного зерна полби(2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Жара, М.Перспективною культурою для розширення асортименту круп’яних продуктів є зерно полби, яке являє собою особливий сорт пшениці, що характеризується своєрідною морфологічною будовою зерна і колоса, а також невибагливістю до агрокліматичних умов.
- ДокументПроблеми переробки вівса в Україні(2014) Кустов, І.О.Аналізуються проблеми переробки вівса та проблеми використання голозерних культур у круп`яній промисловості.
- ДокументШляхи підвищення ефективності виробництва вівсяних круп(2014) Кустов, І.О.Проведені дослідження голозерних сортів вівса, метою яких є розробка технологій їх підготовки та переробки в крупи та круп`яні продукти.