Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кустов, І.О."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід та якість пластівців з голозерного ячменю
    (2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Колесніченко, С.В.
    Метою даного дослідження є визначення впливу ВТО на вихід та якісні властивості ячмінних пластівців отриманих із голозерного ячменю.
  • Документ
    Нові можливості для виробництва вівсяних пластівців
    (2014) Кустов, І.О.
    Проведені дослідження зерна голозерного вівса, метою яких є створення технологій, що забезпечать ефективну переробку нової сировини в крупи та круп`яні продукти.
  • Документ
    Нові технології переробки вівса
    (2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.
    Світова промисловість з переробки вівса демонструє тенденцію відходу від традиційних плівкових сортів та переорієнтованість на нові високопродуктивні голозерні сорти, яка більшою мірою відбувається із збереженням традиційного асортименту вівсяних продуктів.
  • Документ
    Особливості переробки вітчизняного зерна полби
    (2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Жара, М.
    Перспективною культурою для розширення асортименту круп’яних продуктів є зерно полби, яке являє собою особливий сорт пшениці, що характеризується своєрідною морфологічною будовою зерна і колоса, а також невибагливістю до агрокліматичних умов.
  • Документ
    Проблеми переробки вівса в Україні
    (2014) Кустов, І.О.
    Аналізуються проблеми переробки вівса та проблеми використання голозерних культур у круп`яній промисловості.
  • Документ
    Шляхи підвищення ефективності виробництва вівсяних круп
    (2014) Кустов, І.О.
    Проведені дослідження голозерних сортів вівса, метою яких є розробка технологій їх підготовки та переробки в крупи та круп`яні продукти.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок