Перегляд за Автор "Кулава, О. Г."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ144540 Композиція інгредієнтів для приготування кавового напою(2020) Вікуль, С. І.; Кулава, О. Г.; Дикий, П. Д.; Воєвудська, Ю. З.Композиція інгредієнтів для приготування кавового напою на основі кави меленої виду Arabica India Plantation, яка відрізняється тим, що вона додатково містить каву мелену виду Robusta India Plantation за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %: кава мелена виду Arabica India Plantation 65-75 кава мелена виду Robusta India Plantation 25-35.
- ДокументВизначення показників якості кави меленої(2019) Кулава, О. Г.
- ДокументВикористання кавового напою «еспрессо» у здоровому харчуванні(2019) Кулава, О. Г.Однією з основних причин патологічних змін в людському організмі, що призводять до передчасного старіння і розвитку більшості захворювань, є надмірне накопичення в біологічних рідинах реакційних кисневих і азотних сполук, включаючи і вільні радикали.
- ДокументРозробка рецептур блендів на основі кави меленої арабіка та робуста(2019) Вікуль, С. І.; Кулава, О. Г.; Дикий, П. Д.; Джумал, Д.Метою дослідження була розробка рецептур блендів для кави еспресо з підвищеною біологічною активністю і виявлення ефектів синергізму та антагонізму, завдяки взаємодії біологічно-активних речовин при створенні купажів.