Перегляд за Автор "Крижановська, А. Ю."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкспертиза картопляних снеків методами оптичної мікроскопії, FTIR – спектроскопії та тонкошарової хроматографії(2020) Малинка, О. В.; Крижановська, А. Ю.
- ДокументСпектрофотометричний метод ідентифікації та визначення барвників у харчових продуктах(2019) Крижановська, А. Ю.; Вєльц, М. Є.
- ДокументФлуоресцентний метод визначення куркуміна в харчових продуктах(2019) Крижановська, А. Ю.; Вєльц, М. Є.Розглядається розробка простого і високочутливого флуоресцентного методу кількісного визначення куркуміну в харчових продуктах.