Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Крижановська, А. Ю."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання спектрів дифузного відбиття для ідентифікації барвників в приправах «Васабі»
    (2019) Малинка, О. В.; Крижановська, А. Ю.
    Васабі - рослина васабі («японський хрін»), в якості приправи використовується його кореневище у вигляді тертої маси, зеленого кольору. Через високу вартість васабі на споживчих ринках світу розповсюджені його імітації у вигляді порошків або готових до вживання паст у тюбиках.
  • Документ
    Експертиза картопляних снеків методами оптичної мікроскопії, FTIR – спектроскопії та тонкошарової хроматографії
    (2020) Малинка, О. В.; Крижановська, А. Ю.
  • Документ
    Спектрофотометричне визначення барвників в приправах «Васабі»
    (2019) Крижановська, А. Ю.; Малинка, О. В.
    Дана робота присвячена ідентифікації барвників у складі приправ «васабі» методом UV-Vis спектрофотометрії.
  • Документ
    Спектрофотометричний метод ідентифікації та визначення барвників у харчових продуктах
    (2019) Крижановська, А. Ю.; Вєльц, М. Є.
  • Документ
    Флуоресцентний метод визначення куркуміна в харчових продуктах
    (2019) Крижановська, А. Ю.; Вєльц, М. Є.
    Розглядається розробка простого і високочутливого флуоресцентного методу кількісного визначення куркуміну в харчових продуктах.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок