Перегляд за Автор "Крижановська, А. Ю."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання спектрів дифузного відбиття для ідентифікації барвників в приправах «Васабі»(2019) Малинка, О. В.; Крижановська, А. Ю.Васабі - рослина васабі («японський хрін»), в якості приправи використовується його кореневище у вигляді тертої маси, зеленого кольору. Через високу вартість васабі на споживчих ринках світу розповсюджені його імітації у вигляді порошків або готових до вживання паст у тюбиках.
- ДокументЕкспертиза картопляних снеків методами оптичної мікроскопії, FTIR – спектроскопії та тонкошарової хроматографії(2020) Малинка, О. В.; Крижановська, А. Ю.
- ДокументСпектрофотометричне визначення барвників в приправах «Васабі»(2019) Крижановська, А. Ю.; Малинка, О. В.Дана робота присвячена ідентифікації барвників у складі приправ «васабі» методом UV-Vis спектрофотометрії.
- ДокументСпектрофотометричний метод ідентифікації та визначення барвників у харчових продуктах(2019) Крижановська, А. Ю.; Вєльц, М. Є.
- ДокументФлуоресцентний метод визначення куркуміна в харчових продуктах(2019) Крижановська, А. Ю.; Вєльц, М. Є.Розглядається розробка простого і високочутливого флуоресцентного методу кількісного визначення куркуміну в харчових продуктах.