Перегляд за Автор "Краснобока, А. С."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ106186 Композиція інгредієнтів для приготування діабетичного напою «Марант»(2016) Нападовська, М. С.; Краснобока, А. С.Композиція інгредієнтів для приготування діабетичного напою, що містить пектин з яблучних відходів, фруктовий сік, овочевий сік і сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить мінеральну воду "Миргородська"; сік апельсиновий і сироп солодки, при цьому як овочевий сік композиція містить морквяний сік, а як фруктовий - яблучний.
- Документ117989 Спосіб виробництва батончика-десерту «Stop-depress»(2018) Вікуль, С. І.; Нападовська, М. С.; Краснобока, А. С.Спосіб виробництва батончика-десерту, що передбачає приготування основи і зв'язуючого покриття і наступне формування батончика, який відрізняється тим, що основу готують з попередньо оброблених і подрібнених ядер волоського горіха, які змішують з медом і цедрою апельсину, для одержання зв'язуючого покриття рецептурну кількість коров'ячого молока поділяють на дві рівні частини, в першу частину додають агар-агар, витримують 8-12 хв для набухання, суміш нагрівають до кипіння і охолоджують, в другу частину молока додають 2-6 г листків м'яти та екстрагують 5-7 хв при 85-95 °C, отриманий таким чином молочний екстракт м'яти охолоджують і змішують з першою частиною коров'ячого молока, що містить агар-агар, після чого суміш виливають тонким шаром у підготовлені форми, охолоджують до застигання, на застигле зв'язуюче покриття викладають суміш з горіхів, меду і цедри апельсину, заливають зв'язуючим покриттям до країв форми, додають ягоди чорної смородини і охолоджують до 12-17 °C.
- Документ135086 Спосіб приготування овочевого салату(2019) Палвашова, Г. І.; Вікуль, С. І.; Краснобока, А. С.В основу корисної моделі поставлена задача створити спосіб приготування салату, в якому шляхом введення нової операції та додавання нових інгредієнтів забезпечити одержання продукту з підвищеною біологічною цінністю, покращеними органолептичними показниками та профілактичними властивостями, для харчування людей, схильних до нервових розладів.
- Документ135629 Спосіб приготування салатної заправки(2019) Палвашова, Г. І.; Вікуль, С. І.; Краснобока, А. С.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб приготування салатної заправки, в якому шляхом введення нової операції та застосування нових інгредієнтів забезпечити одержання продукту з підвищеною біологічною цінністю та профілактичними властивостями, для харчування людей, схильних до нервових розладів.