Перегляд за Автор "Кравчук, Т. В."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументSmart-освіта та особливості її впровадження(2021) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
- ДокументВивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний(2019) Погарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.Робота присвячена вивченню закономірностей і механізму впливу заморожування та механоактивації на вивільнення пектинових речовин із зв’язаної форми у вільну та водорозчинну, а також целюлози, органічних кислот, білку при отриманні пастоподібних гомогенізованих заморожених БАД із ягід (чорноплідної горобини, чорної смородини, бузини чорної).
- ДокументДослідження вподобань відвідувачів закладів ресторанного господарства щодо соусів до страв гриль-меню(2020) Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.За основу науково-дослідницької роботи було обрано напрям аналізу соусної продукції для подальшого розроблення соусів до страв гриль-меню та впровадження їх у закладах ресторанного господарства.
- ДокументДослідження попиту на готельні анімаційні послуги для сімейного відпочинку(2023) Кравчук, Т. В.; Скляр, В. Ю.Розглянуто попит на готельні анімаційні послуги як однієї із форм якісного сімейного відпочинку в готелі.
- ДокументДослідження популярності Інтернет-ресурсів при виборі готелю(2019) Кравчук, Т. В.Метою проведення дослідження було визначити популярність серед потенційних споживачів систем бронювання та резервування місць в готелі.
- ДокументЗастосування віртуальних інструментів у процесі дистанційного вивчення дисципліни «Еvent-технології» на прикладі інтерактивного методу «Мозковий штурм»(2022) Скляр, В. Ю.; Кравчук, Т. В.; Халілова-Чуваєва, Ю. О.
- ДокументРесторанний бізнес в умовах пандемії COVID-19(2021) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
- ДокументРоль якості викладання дисципліни у внутрішній якості освітньо-професійної програми(2021) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
- ДокументСвітові тенденції впровадження інноваційних технологій в сфері гостинності(2017) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.Зростаючий вплив і доступність нових та інноваційних технологічних рішень змінюють спосіб ведення готельного бізнесу. Власники готелів з безлічі доступних для них нововведень мають вибрати саме ті, що надійно забезпечать їм прогнозований успіх на сучасному ринку готельних послуг.