Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кравчук, Т. В."

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Smart-освіта та особливості її впровадження
    (2021) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
  • Документ
    Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний
    (2019) Погарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.
    Робота присвячена вивченню закономірностей і механізму впливу заморожування та механоактивації на вивільнення пектинових речовин із зв’язаної форми у вільну та водорозчинну, а також целюлози, органічних кислот, білку при отриманні пастоподібних гомогенізованих заморожених БАД із ягід (чорноплідної горобини, чорної смородини, бузини чорної).
  • Документ
    Дослідження вподобань відвідувачів закладів ресторанного господарства щодо соусів до страв гриль-меню
    (2020) Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
    За основу науково-дослідницької роботи було обрано напрям аналізу соусної продукції для подальшого розроблення соусів до страв гриль-меню та впровадження їх у закладах ресторанного господарства.
  • Документ
    Дослідження попиту на готельні анімаційні послуги для сімейного відпочинку
    (2023) Кравчук, Т. В.; Скляр, В. Ю.
    Розглянуто попит на готельні анімаційні послуги як однієї із форм якісного сімейного відпочинку в готелі.
  • Документ
    Дослідження популярності Інтернет-ресурсів при виборі готелю
    (2019) Кравчук, Т. В.
    Метою проведення дослідження було визначити популярність серед потенційних споживачів систем бронювання та резервування місць в готелі.
  • Документ
    Застосування віртуальних інструментів у процесі дистанційного вивчення дисципліни «Еvent-технології» на прикладі інтерактивного методу «Мозковий штурм»
    (2022) Скляр, В. Ю.; Кравчук, Т. В.; Халілова-Чуваєва, Ю. О.
  • Документ
    Ресторанний бізнес в умовах пандемії COVID-19
    (2021) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
  • Документ
    Роль якості викладання дисципліни у внутрішній якості освітньо-професійної програми
    (2021) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
  • Документ
    Світові тенденції впровадження інноваційних технологій в сфері гостинності
    (2017) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.
    Зростаючий вплив і доступність нових та інноваційних технологічних рішень змінюють спосіб ведення готельного бізнесу. Власники готелів з безлічі доступних для них нововведень мають вибрати саме ті, що надійно забезпечать їм прогнозований успіх на сучасному ринку готельних послуг.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок