Перегляд за Автор "Кравченко, Я. В."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументSmart-освіта та особливості її впровадження(2021) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
- ДокументВдосконалення концепції розвитку Lounge cafе при готельно-ресторанному комплексі «Palladium»(2016) Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.Метою дослідження була розробка та впровадження нової концепції діяльності Lounge Café «Palladium» при готельно-ресторанному комплексі «Palladium».
- ДокументДослідження вподобань відвідувачів закладів ресторанного господарства щодо соусів до страв гриль-меню(2020) Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.За основу науково-дослідницької роботи було обрано напрям аналізу соусної продукції для подальшого розроблення соусів до страв гриль-меню та впровадження їх у закладах ресторанного господарства.
- ДокументДослідження попиту на кафе формату В2В(2021) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
- ДокументРесторанний бізнес в умовах пандемії COVID-19(2021) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
- ДокументРозробка технології високовітамінних напоїв для закладів ресторанного господарства(2018) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.Актуальною є розробка молочно-рослинних напоїв для закладів ресторанного господарства, що відрізняються високим вмістом вітамінів, з метою розширення асортименту продуктів оздоровчого харчування.
- ДокументРоль якості викладання дисципліни у внутрішній якості освітньо-професійної програми(2021) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
- ДокументІнноваційна технологія низькокалорійних десертів для закладів ресторанного господарства(2017) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.Основним завданням при розробці технології низькокалорійних десертів було використання локальних натуральних продуктів, що характеризуються низькою калорійністю, а також застосування інноваційних технологій їх виготовлення, що забезпечують високі органолептичні та харчові показники якості готової страви.