Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кравченко, Я. В."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Smart-освіта та особливості її впровадження
    (2021) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
  • Документ
    Вдосконалення концепції розвитку Lounge cafе при готельно-ресторанному комплексі «Palladium»
    (2016) Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
    Метою дослідження була розробка та впровадження нової концепції діяльності Lounge Café «Palladium» при готельно-ресторанному комплексі «Palladium».
  • Документ
    Дослідження вподобань відвідувачів закладів ресторанного господарства щодо соусів до страв гриль-меню
    (2020) Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
    За основу науково-дослідницької роботи було обрано напрям аналізу соусної продукції для подальшого розроблення соусів до страв гриль-меню та впровадження їх у закладах ресторанного господарства.
  • Документ
    Дослідження попиту на кафе формату В2В
    (2021) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
  • Документ
    Ресторанний бізнес в умовах пандемії COVID-19
    (2021) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
  • Документ
    Розробка технології високовітамінних напоїв для закладів ресторанного господарства
    (2018) Кравчук, Т. В.; Саламатіна, С. Є.; Кравченко, Я. В.
    Актуальною є розробка молочно-рослинних напоїв для закладів ресторанного господарства, що відрізняються високим вмістом вітамінів, з метою розширення асортименту продуктів оздоровчого харчування.
  • Документ
    Роль якості викладання дисципліни у внутрішній якості освітньо-професійної програми
    (2021) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
  • Документ
    Інноваційна технологія низькокалорійних десертів для закладів ресторанного господарства
    (2017) Саламатіна, С. Є.; Кравчук, Т. В.; Кравченко, Я. В.
    Основним завданням при розробці технології низькокалорійних десертів було використання локальних натуральних продуктів, що характеризуються низькою калорійністю, а також застосування інноваційних технологій їх виготовлення, що забезпечують високі органолептичні та харчові показники якості готової страви.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок