Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кормош, К. Ю."

Зараз показуємо 1 - 13 з 13
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз технології кондиціювання води, отриманої із повітряного середовища
    (2015) Кормош, К. Ю.
    Для курортно­-рекреацiйних закладiв Одеської областi проблема «дефiциту питної води» є дуже акту­альною. Вона обумовила формування тематики наукового дослiдження, спрямованого на пошук та дослiдження альтернативних способiв отримання води та доведения отри­маної води до якостi питної.
  • Документ
    Використання якісної і безпечної води в ресторанній справі - запорука успішного бізнесу
    (2014) Кормош, К. Ю.
    Важливими складовими успіху винного бізнесу і туризму є якість води і техніка миття скляного посуду.
  • Документ
    Вимоги до якості води призначеної для виробництва безалкогольних напоїв
    (2018) Кормош, К. Ю.; Мімей, Т. Ю.
    Невід'ємною частиною науково-технічного прогресу є підвищення якості та біологічної цінності харчових продуктів. У цьому велика роль належить технологіям виробництва харчових продуктів і процесам переробки сільськогосподарської сировини.
  • Документ
    Вплив санітарної обробки кондиціонера та процесу аерації на вміст озотвмісних сполук у воді, отриманій із повітря
    (2015) Кормош, К. Ю.; Коваленко, О. О.
    Було вивчено вплив санiтарної обробки кондицiонеру та aepaцiї води, отриманої iз повiтря на змiну вмiсту азотовмiсних домiшок у водi.
  • Документ
    Дослідження впливу значень санітарно-хімічних показників води, призначеної для мийки скляної тари, на якість вина
    (2013) Кормош, К. Ю.
    Хімічний склад вина, його властивість залежать від сукупності багатьох факторів: кліматичних, грунтових умов і рельєфу місць вирощування винограду, агротехнічних прийомів, способів виробництва вина і також способів обробки тари та контролю якості сировини та готової продукції. Однією з актуальніших тем є фізико-хімічний склад води для мийки пляшки, що йдуть для розлива виноматеріалу.
  • Документ
    Ефективність вилучення нітрогенвмісних сполук із води, отриманої з повітря, на біофільтрах
    (2016) Кормош, К. Ю.
    Метою даного експериментального дослiдження є вивчення ефективностi очи­щення води iз повiтря на бiофiльтрах з рiзними типами гранульованого завантаження i фiксованою на них мiкрофлорою.
  • Документ
    Ефективність застосування біофільтрів для очищення води із повітря
    (2017) Кормош, К. Ю.
    Проведено експериментальне дослідження, метою якого було вивчення ефективності очищення води із повітря на біофільтрах з різними типами гранульованого завантаження і фіксованою на них мікрофлорою.
  • Документ
    Ефективність процесів очищення конденсату води із повітря за допомогою біофільтру
    (2017) Кормош, К. Ю.; Коваленко, О. О.
  • Документ
    Застосування зворотньоосмотичних установок для очищення води на харчових виробництвах
    (2018) Кормош, К. Ю.; Шаповал, Є. О.
    Основна ціль полягає у продавлюванні води під високим тиском через напівпроникну мембрану з метою усунути з води розчинені речовини, органіку, колоїдні частки і бактерії.
  • Документ
    Застосування технології коучингу в підготовці інженерних кадрів
    (2018) Коваленко, О. О.; Вєтров, Д. І.; Кормош, К. Ю.
    До сучасних шляхів модернізації вищої освіти, зокрема і в підготовці інженерних кадрів, відносять застосування в процесі навчання технології коучингу. Коучинг в освіті - це процес залучення студентів в обдуманий і відповідальний процес досягнення мети шляхом розвитку потенційних можливостей, максимального використання їх здібностей, самостійного вибору способу для досягнення бажаного результату.
  • Документ
    Результати дослідження якості води, отриманої із повітряного середовища
    (2015) Кормош, К. Ю.
    Першим етапом роботи, спрямованої на розробку технологiї очищення води, отриманої iз повiтря, є аналiз якостi зразкiв такої води. Для виконання даного дослi­дження воду з повiтря отримували за допомогою побутового кондицiонеру моделi «SenSey» FТI-5 lMR.
  • Документ
    Узагальнення результатів експериментального дослідження процесів очищення конденсату води із повітря за допомогою біофільтру
    (2017) Коваленко, О. О.; Кормош, К. Ю.
    Метою даного експериментального дослідження було вивчення ефективності очищення води із повітря на біофільтрах з різними типами гранульованого завантаження і фіксованою на них мікрофлорою.
  • Документ
    Інноваційна технологія альтернативного забеспечення водою рекреаційних зон з дефіцитом прісної води
    (2017) Кормош, К. Ю.
    В даній роботі розглядається інноваційна технологія альтернативного забеспечення водою рекреаційних зон з дефіцитом прісної води.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок