Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Коренман, М. І."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вимоги до маркування сухих сніданків
    (2016) Коренман, М. І.; Щербатюк, С. І.
    Наведені дані про інформацію, яка повинна міститись на упаковці, при розробці нових видів зернових продуктів.
  • Документ
    Збагачення сухих сніданків насінням кунжуту
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Грищук, Ю. В.; Коренман, М. І.
    В статті наведено доцільність використання насіння кунжуту при отриманні сухих сніданків. Представлено оцінку якості збагачених виробів за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Показано, що введення до складу сухих сніданків насіння кунжуту дозволить розширити асортимент даних виробів та отримати продукт, який має високі органолептичні показники, підвищену харчову та біологічну цінність за рахунок амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, білка, жирів, вуглеводів і клітковини.
  • Документ
    Корисність сухих сніданків
    (2016) Коренман, М. І.; Устенко, А. Є.
    У сучасному свiтi cyxi снiданки користуються величезною популярнiстю, як се­ред дiтей, так i серед дорослих. Для багатьох вони стали звичною ранковою їжею, оскi­льки смачнi i не вимагають великих витрат часу на приготування.
  • Документ
    Сучасні проблеми водних ресурсів в Україні
    (2014) Калаянова, В. В.; Коренман, М. І.; Петріщева, О. М.
    У зв'язку з сучасною екологiчною проблемою в нашiй країнi та в свiтi в цiлому, останнiм часом пильну увагу придiляють саме придатностi до вживання води та спосо­бам очищення.
  • Документ
    Технологічні аспекти виробництва харчових продуктів лікувально-оздоровчого напрямку на основі насіння кунжуту
    (2016) Коренман, М. І.
    Виробництво харчових продуктiв лiкувально-оздоровчого спрямування на основi насiння кунжуту вельми перспективне з огляду на те, що кунжут - цiнний дiєти­чний продукт харчування, який позитивно впливає на здоров'я.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок