Перегляд за Автор "Коренман, М. І."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВимоги до маркування сухих сніданків(2016) Коренман, М. І.; Щербатюк, С. І.Наведені дані про інформацію, яка повинна міститись на упаковці, при розробці нових видів зернових продуктів.
- ДокументЗбагачення сухих сніданків насінням кунжуту(2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Грищук, Ю. В.; Коренман, М. І.В статті наведено доцільність використання насіння кунжуту при отриманні сухих сніданків. Представлено оцінку якості збагачених виробів за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Показано, що введення до складу сухих сніданків насіння кунжуту дозволить розширити асортимент даних виробів та отримати продукт, який має високі органолептичні показники, підвищену харчову та біологічну цінність за рахунок амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, білка, жирів, вуглеводів і клітковини.
- ДокументКорисність сухих сніданків(2016) Коренман, М. І.; Устенко, А. Є.У сучасному свiтi cyxi снiданки користуються величезною популярнiстю, як серед дiтей, так i серед дорослих. Для багатьох вони стали звичною ранковою їжею, оскiльки смачнi i не вимагають великих витрат часу на приготування.
- ДокументСучасні проблеми водних ресурсів в Україні(2014) Калаянова, В. В.; Коренман, М. І.; Петріщева, О. М.У зв'язку з сучасною екологiчною проблемою в нашiй країнi та в свiтi в цiлому, останнiм часом пильну увагу придiляють саме придатностi до вживання води та способам очищення.
- ДокументТехнологічні аспекти виробництва харчових продуктів лікувально-оздоровчого напрямку на основі насіння кунжуту(2016) Коренман, М. І.Виробництво харчових продуктiв лiкувально-оздоровчого спрямування на основi насiння кунжуту вельми перспективне з огляду на те, що кунжут - цiнний дiєтичний продукт харчування, який позитивно впливає на здоров'я.