Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кондратюк, Н. В."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Smart-продукти»: досвід в організації виробництв та основні напрямки науково-дослідної роботи
    (2020) Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.
  • Документ
    Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів
    (2017) Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.
    Предметами дослідження є розчини гідроколоїдів (гідрогелі) уронідного складу (альгінат натрію та низькоетерифікований амідований пектин) та тонкошарові плівки (ксерогелі) на їх основі.
  • Документ
    Спосіб іммобілізації амінокислот у матрицю гелю на основі уронатних полісахаридів
    (2018) Кондратюк, Н. В.
    У харчовій промисловості амінокислоти та пептидні комплекси застосовують як інгредієнти, що підвищують біологічну цінність готового продукту. Нажаль, використання таких корисних, для будь-якого живого організму, харчових модулів має низку недоліків, оскільки у процесі обробки та зберігання амінокислоти та пептидні комплекси здатні до розкладання.
  • Документ
    Інноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелів
    (2017) Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.
    Метою роботи є дослідження структурно—механічних та органолептичних властивостей зразків із використанням стандартних методів аналізу.
  • Документ
    Іонотропні полісахариди уронідного складу як основа біополімерних харчових покриттів
    (2017) Поливанов, Є. А.; Кондратюк, Н. В.
    В даній роботі було розглянуто іонотропні полісахариди уронідного складу як основа біополімерних харчових покриттів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок