Перегляд за Автор "Кондратюк, Н. В."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Smart-продукти»: досвід в організації виробництв та основні напрямки науково-дослідної роботи(2020) Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.
- ДокументНауково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів(2017) Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.Предметами дослідження є розчини гідроколоїдів (гідрогелі) уронідного складу (альгінат натрію та низькоетерифікований амідований пектин) та тонкошарові плівки (ксерогелі) на їх основі.
- ДокументСпосіб іммобілізації амінокислот у матрицю гелю на основі уронатних полісахаридів(2018) Кондратюк, Н. В.У харчовій промисловості амінокислоти та пептидні комплекси застосовують як інгредієнти, що підвищують біологічну цінність готового продукту. Нажаль, використання таких корисних, для будь-якого живого організму, харчових модулів має низку недоліків, оскільки у процесі обробки та зберігання амінокислоти та пептидні комплекси здатні до розкладання.
- ДокументІнноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелів(2017) Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.Метою роботи є дослідження структурно—механічних та органолептичних властивостей зразків із використанням стандартних методів аналізу.
- ДокументІонотропні полісахариди уронідного складу як основа біополімерних харчових покриттів(2017) Поливанов, Є. А.; Кондратюк, Н. В.В даній роботі було розглянуто іонотропні полісахариди уронідного складу як основа біополімерних харчових покриттів.