Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кожевнікова, В.О."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання плодових фітодобавок у хлібопеченні
    (2014) Кожевнікова, В.О.
    Проведені дослідження технологічних властивостей плодів фітодобавок шипшини, глоду, черноплідної горобини. Використовуючи водні екстракти цих фітодобавок, було визначено їх вплив на хлібопекарські властивості борошна, підйомну силу дріжджів, реологічні властивості тіста та якість готових виробів.
  • Документ
    Спонтанні хмелеві закваски у хлібопеченні
    (2014) Кожевнікова, В.О.
    Проведено дослідження технології спонтанних хмелевих заквасок.
  • Документ
    Удосконалення способу активації дріжджів з використанням плодових фітодобавок
    (2015) Лебеденко, Т.Є.; Кожевнікова, В.О.; Гулько, Г.В.
    Для забезпечення достатньої глибини протікання колоїдних, біохімічних, мікробіологічних процесів в ході приготування тіста поширеним є введення стадії активації дріжджів, яка потребує створення збалансованого живильного середовища, що містить біополімери і БАР, необхідні для росту і життєдіяльності дріжджових клітин.
  • Документ
    Хліб на пшеничних заквасках: переваги, проблеми і перспективи виробництва
    (2018) Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В.О.; Оніщук, А. М.; Сортуренко, М. В.
    В останні роки в світі зросла увага до технологій хліба на заквасках, тобто до національних технологій.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок