Перегляд за Автор "Кожевнікова, В.О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання плодових фітодобавок у хлібопеченні(2014) Кожевнікова, В.О.Проведені дослідження технологічних властивостей плодів фітодобавок шипшини, глоду, черноплідної горобини. Використовуючи водні екстракти цих фітодобавок, було визначено їх вплив на хлібопекарські властивості борошна, підйомну силу дріжджів, реологічні властивості тіста та якість готових виробів.
- ДокументСпонтанні хмелеві закваски у хлібопеченні(2014) Кожевнікова, В.О.Проведено дослідження технології спонтанних хмелевих заквасок.
- ДокументУдосконалення способу активації дріжджів з використанням плодових фітодобавок(2015) Лебеденко, Т.Є.; Кожевнікова, В.О.; Гулько, Г.В.Для забезпечення достатньої глибини протікання колоїдних, біохімічних, мікробіологічних процесів в ході приготування тіста поширеним є введення стадії активації дріжджів, яка потребує створення збалансованого живильного середовища, що містить біополімери і БАР, необхідні для росту і життєдіяльності дріжджових клітин.
- ДокументХліб на пшеничних заквасках: переваги, проблеми і перспективи виробництва(2018) Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В.О.; Оніщук, А. М.; Сортуренко, М. В.В останні роки в світі зросла увага до технологій хліба на заквасках, тобто до національних технологій.