Перегляд за Автор "Коваленко, Н. О."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДинаміка розвитку та тенденції зміни готельно-ресторанної галузі в Україні(2016) Коваленко, Н. О.Розвиток готельно-ресторанної справи в Україні пройшов тривалий період адаптування до ринкових умов господарювання. Протягом останніх років проявляється чітка тенденція переорієнтації існуючих суб’єктів даної галузі до міжнародних європейських стандартів, а поява нових закладів готельно-ресторанної галузі в цілому створюється з врахуванням сучасних вимог.
- ДокументОсобливості підготовки харчового льоду для коктейлів та змішаних напоїв(2017) Коваленко, Н. О.В сучасних закладах ресторанного господарства, особливо в барах, широко використовується такий компонент як харчовий лід для приготування різноманітних напоїв і страв.
- ДокументПідготовка води для виробництва харчового льоду(2014) Коваленко, Н. О.; Пасічник, Т. В.Виробництво готового розфасованого (кубикового, пальчикового та інших видів) харчового льоду вважається перспективним напрямком для малого бізнесу.
- ДокументРозробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів(ОНАХТ, 2010) Коваленко, Н. О.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.16 – технологія продуктів харчування. Дисертація присвячена питанням розроблення натурального карамельного барвника із наноретентату підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів. Встановлено, що наноретентат в порівнянні з продуктами мембранного оброблення підсирної сироватки за ступенем очищення від білків, жирів та золи, а також за показником доброякісності є найбільш придатною сировиною для виробництва карамельних барвників. Обґрунтовано раціональні технологічні параметри процесу карамелізації наноретентату. Досліджено фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники готового карамельного барвника в процесі зберігання і на основі отриманих даних рекомендовано умови і термін зберігання такого продукту. Розроблено технологію виробництва карамельного барвників із підсирної сироватки. Визначено дозування карамельного барвника у морозиво «Крем-брюле» та йогурт, встановлено умови зберігання молочних продуктів з карамельним барвником на основі підсирної сироватки. Розроблено проект нормативної документації на виробництво карамельного барвника із підсирної сироватки та розраховано економічні показники.
- ДокументСпоживання води як категорія екологічної сертифікації туристичних закладів(2014) Коваленко, Н. О.Категорія «споживання води» включає 13 обов’язкових для виконання критеріїв та 6 критеріїв, виконання яких є необов’язковим, але бажаним.
- ДокументСучасні технології знезараження води в плавальних басейнах і SPA(2018) Крівцов, М. В.; Коваленко, Н. О.Метою роботи було проаналізувати переваги і недоліки застосування знезараження води хімічними, фізичними і комбінованими способами.
- ДокументШляхи розвитку комунікативної підтримки здобувачів в період дистанційної освіти(2022) Соколова, В. І.; Коваленко, Н. О.; Соколова, Т. І.
- ДокументІнноваційні підходи щодо організації обслуговування у кав’ярнях м. Одеси(2019) Коваленко, Н. О.; Чебанова, Е. В.Сьогодні кав’ярні один з найбільш популярних закладів ресторанного господарства, особливо серед молоді і ділових людей. Сучасні кав’ярні мають різноманітні концепції, направлені на задоволення потреб самого вимогливого споживача кави.