Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Коваленко, Н. О."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Динаміка розвитку та тенденції зміни готельно-ресторанної галузі в Україні
    (2016) Коваленко, Н. О.
    Розвиток готельно-ресторанної справи в Україні пройшов тривалий період адаптування до ринкових умов господарювання. Протягом останніх років проявляється чітка тенденція переорієнтації існуючих суб’єктів даної галузі до міжнародних європейських стандартів, а поява нових закладів готельно-ресторанної галузі в цілому створюється з врахуванням сучасних вимог.
  • Документ
    Особливості підготовки харчового льоду для коктейлів та змішаних напоїв
    (2017) Коваленко, Н. О.
    В сучасних закладах ресторанного господарства, особливо в барах, широко використовується такий компонент як харчовий лід для приготування різноманітних напоїв і страв.
  • Документ
    Підготовка води для виробництва харчового льоду
    (2014) Коваленко, Н. О.; Пасічник, Т. В.
    Виробництво готового розфасованого (кубикового, пальчикового та інших видів) харчового льоду вважається перспективним напрямком для малого бізнесу.
  • Документ
    Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
    (ОНАХТ, 2010) Коваленко, Н. О.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.16 – технологія продуктів харчування. Дисертація присвячена питанням розроблення натурального карамельного барвника із наноретентату підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів. Встановлено, що наноретентат в порівнянні з продуктами мембранного оброблення підсирної сироватки за ступенем очищення від білків, жирів та золи, а також за показником доброякісності є найбільш придатною сировиною для виробництва карамельних барвників. Обґрунтовано раціональні технологічні параметри процесу карамелізації наноретентату. Досліджено фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники готового карамельного барвника в процесі зберігання і на основі отриманих даних рекомендовано умови і термін зберігання такого продукту. Розроблено технологію виробництва карамельного барвників із підсирної сироватки. Визначено дозування карамельного барвника у морозиво «Крем-брюле» та йогурт, встановлено умови зберігання молочних продуктів з карамельним барвником на основі підсирної сироватки. Розроблено проект нормативної документації на виробництво карамельного барвника із підсирної сироватки та розраховано економічні показники.
  • Документ
    Споживання води як категорія екологічної сертифікації туристичних закладів
    (2014) Коваленко, Н. О.
    Категорія «споживання води» включає 13 обов’язкових для виконання критеріїв та 6 критеріїв, виконання яких є необов’язковим, але бажаним.
  • Документ
    Сучасні технології знезараження води в плавальних басейнах і SPA
    (2018) Крівцов, М. В.; Коваленко, Н. О.
    Метою роботи було проаналізувати переваги і недоліки застосування знезараження води хімічними, фізичними і комбінованими способами.
  • Документ
    Шляхи розвитку комунікативної підтримки здобувачів в період дистанційної освіти
    (2022) Соколова, В. І.; Коваленко, Н. О.; Соколова, Т. І.
  • Документ
    Інноваційні підходи щодо організації обслуговування у кав’ярнях м. Одеси
    (2019) Коваленко, Н. О.; Чебанова, Е. В.
    Сьогодні кав’ярні один з найбільш популярних закладів ресторанного господарства, особливо серед молоді і ділових людей. Сучасні кав’ярні мають різноманітні концепції, направлені на задоволення потреб самого вимогливого споживача кави.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок