Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Клименко, О. Г."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання насіння Чіа у сирах Паста Філата
    (2023) Клименко, О. Г.; Ткаченко, Н. А.
    В роботі розглянуто технологію виробництва сиру класу Паста Філата з додаванням насіння Чіа.
  • Документ
    Дослідження впливу антиоксидантів зеленої кави на окислювальні процеси в спредах
    (2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.; Клименко, О. Г.
    В даній роботі дослідили вплив антиоксидантів зеленої кави, що мають фенольну природу, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.
  • Документ
    Комплекс біологічно активних речовин у складі антисептичного засобу для ніг чоловіків
    (2022) Севастьянова, О. В.; Маковська, Т. В.; Клименко, О. Г.
  • Документ
    Методологічні особливості виконання кваліфікаційної роботи магістрами спеціальності 181 «Харчові технології» за дистанційної форми навчання
    (2022) Ткаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.; Клименко, О. Г.
  • Документ
    Раціональна організація самостійної роботи студентів на прикладі вивчення предмету «Архітектура комп’ютерів»
    (2016) Клименко, О. Г.
  • Документ
    Сир сулугуні з фенугреком – перспективи виробництва в Україні
    (2022) Ткаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.; Клименко, О. Г.
  • Документ
    Імуноферментний аналіз при дослідженні якості та безпечності молока та молочних продуктів
    (2022) Клименко, О. Г.; Ткаченко, Н. А.
    Забруднення комбікормів мікотоксинами, активне застосування антибактеріальних засобів в тваринництві, підвищення вимог до поживності і якості молока, обумовлює необхідність вибору оптимальних методів аналітичного контролю якості та безпеки молока з урахуванням наявності і відтворюваності методів, ефективності отримання результатів, економічних та інших факторів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок