Перегляд за Автор "Клименко, О. Г."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження впливу антиоксидантів зеленої кави на окислювальні процеси в спредах(2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.; Клименко, О. Г.В даній роботі дослідили вплив антиоксидантів зеленої кави, що мають фенольну природу, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.
- ДокументКомплекс біологічно активних речовин у складі антисептичного засобу для ніг чоловіків(2022) Севастьянова, О. В.; Маковська, Т. В.; Клименко, О. Г.
- ДокументМетодологічні особливості виконання кваліфікаційної роботи магістрами спеціальності 181 «Харчові технології» за дистанційної форми навчання(2022) Ткаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.; Клименко, О. Г.
- Документ
- ДокументСир сулугуні з фенугреком – перспективи виробництва в Україні(2022) Ткаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.; Клименко, О. Г.
- ДокументІмуноферментний аналіз при дослідженні якості та безпечності молока та молочних продуктів(2022) Клименко, О. Г.; Ткаченко, Н. А.Забруднення комбікормів мікотоксинами, активне застосування антибактеріальних засобів в тваринництві, підвищення вимог до поживності і якості молока, обумовлює необхідність вибору оптимальних методів аналітичного контролю якості та безпеки молока з урахуванням наявності і відтворюваності методів, ефективності отримання результатів, економічних та інших факторів.