Перегляд за Автор "Кисилевська, А. Ю."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАвтохтонна мікробіота як критерій ідентифікації біологічної активності фасованих мінеральних вод(2021) Ніколенко, С. І.; Кисилевська, А. Ю.; Мероняк, І. М.
- ДокументПро доцільність розробки національних стандартів на методики виконання вимірювань деяких показників мінеральних вод(2021) Бабов, К. Д.; Кисилевська, А. Ю.; Безверхнюк, Т. М.; Цуркан, О. І.; Зайцева, Л. С.; Коєва, Х. О.; Арабаджи, М. В.
- ДокументПро доцільність розробки та впровадження інтегрованої системи менеджменту виробництва фасованих мінеральних вод, заснованої на управлінні ризиками(2019) Кисилевська, А. Ю.; Коєва, Х. О.; Стоянова, Л. О.; Олексійчук, О. В.З огляду на зростаючу культуру споживання води великої популярності набувають фасовані мінеральні води (ФМВ). Стадії технологічного процесу фасування МВ можуть вплинути на хімічний склад та мікробіологічний стан МВ − знизити їх безпечність/якість.
- ДокументПідсумки визначення санітарно-мікробіологічних показників якості фасованих мінеральних вод України у 2017 році(2018) Мероняк, І. М.; Ніколенко, С. І.; Кисилевська, А. Ю.; Рябушенко, Ю. О.Метою роботи було здійснення оцінки санітарно-мікробіологічного стану свіжевиготовленних та впродовж зберігання фасованих негазованих, слабкогазованих та сильногазованих МВ України у 2017 р.
- ДокументЩодо показників якості фасованих мінеральних вод(2014) Хмєлєвська, О. М.; Ніколенко, С. І.; Мокієнко, А. В.; Кисилевська, А. Ю.Актуальність роботи обумовлена необхідністю розв’язання проблем удосконалення оцінки якості фасованих мінеральних природних вод (МВ) за рахунок розширення мікробіологічних показників.