Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кашкано, М.А."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання CASE-технології в процесі проектування соусів підвищеної біологічної цінності
    (2016) Кашкано, М.А.; Валуєва, Д.А.
    Метою роботи була розробка типової моделі процесу проектування соусів підвищеної біологічної цінності шляхом використання методології системного аналізу.
  • Документ
    Розширення асортименту кулінарних виробів із каш
    (2014) Кашкано, М.А.
    Була вирішена задача розширення асортименту круп`яних запіканок шляхом комбінування різних круп та введення додаткових компонентів у рецептури, розроблені за допомогою комп`ютерного проектування.
  • Документ
    Розширення асортименту соусів зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот
    (2015) Кашкано, М.А.
    Метою роботи була розробка рецептур та технологій виготовлення соусів на основі горіхів зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот.
  • Документ
    Іноземна мова як фактор підвищення інженерної компетенції фахівців
    (2016) Тележенко, Л.М.; Кашкано, М.А.
    В сучасному світі знання іноземних мов є запорукою успіху та розвитку. Глобалізація потребує сьогодні використання та обробкизначних обсягів актуальної інформації наукового характеру. Інформаційний пошук будь-якої магістерської роботи не може бути якісним без використання іноземної мови, так як найбільш значущі проблеми є загальними для більшості розвинених країн.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок