Перегляд за Автор "Кашкано, М.А."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання CASE-технології в процесі проектування соусів підвищеної біологічної цінності(2016) Кашкано, М.А.; Валуєва, Д.А.Метою роботи була розробка типової моделі процесу проектування соусів підвищеної біологічної цінності шляхом використання методології системного аналізу.
- ДокументРозширення асортименту кулінарних виробів із каш(2014) Кашкано, М.А.Була вирішена задача розширення асортименту круп`яних запіканок шляхом комбінування різних круп та введення додаткових компонентів у рецептури, розроблені за допомогою комп`ютерного проектування.
- ДокументРозширення асортименту соусів зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот(2015) Кашкано, М.А.Метою роботи була розробка рецептур та технологій виготовлення соусів на основі горіхів зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот.
- ДокументІноземна мова як фактор підвищення інженерної компетенції фахівців(2016) Тележенко, Л.М.; Кашкано, М.А.В сучасному світі знання іноземних мов є запорукою успіху та розвитку. Глобалізація потребує сьогодні використання та обробкизначних обсягів актуальної інформації наукового характеру. Інформаційний пошук будь-якої магістерської роботи не може бути якісним без використання іноземної мови, так як найбільш значущі проблеми є загальними для більшості розвинених країн.