Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Капустян, А.І."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Важливість хімічної компетенції в підготовці магістрів у галузі оздоровчих та лікувально-профілактичних продуктів харчування
    (2015) Гураль, Л.С.; Капустян, А.І.; Черно, Н.К.
    Сучасні вимоги до елітних фахівців різні за рівнем і профілем. При цьому перевага надається професійній компетентності та конкурентноздатності спеціаліста. Тому важливими є інноваційні, диференційовані та водночас ефективні підходи до технології навчання. Одним з критеріїв відповідно до професійної діяльності є хімічно-технологічна підготовка магістрів харчового профілю.
  • Документ
    Нетрадиційні завдання для самостійної роботи студентів як засіб формування професійних якостей майбутніх фахівців-технологів
    (2013) Гураль, Л.С.; Капустян, А.І.
    Сучасна концепція вищої освіти передбачає формування у студентів уміння самостійно, свідомо та відповідально навчатися. Для цього у вищих навчальних закладах створюються необхідні умови щодо набуття студентами дослідницьких умінь, здатності до саморозвитку як під час навчання, так і в подальшій професійній діяльності. Ефективне вирішення цього завдання полягає у вдосконалені підходів щодо підготовки майбутніх фахівців, зокрема, осмислення сутності самостійної роботи студентів.
  • Документ
    Особливості адаптації студентів-технологів ОКР «Бакалавр» першого року навчання до самостійної навчальної роботи з органічної хімії
    (2016) Гураль, Л.С.; Капустян, А.І.; Черно, Н.К.
    Підвищення якості вищої освіти є однією з актуальних проблем для освітніх систем світу. В Україні сучасна вища освіта орієнтована на європейські освітні процеси, зокрема на розширення спектру компетентно-орієнтованих навчальних дисциплін і, як наслідок, збільшення обсягів самостійної роботи студентів.
  • Документ
    Отримання біологічно активних компонентів клітинних стінок полівидової бактеріальної закваски ферментативним способом
    (2015) Черно, Н.К.; Капустян, А.І.; Сіленко, М.В.
    Роль молочнокислих бактерій у харчуванні значна і різноманітна. Їх використання в якості компонентів пробіотичних дієтичних добавок дозволяє відновити здоровий травний процес і стабілізувати стан імунної системи.
  • Документ
    Поліфункціональний імунотропний інгредієнт
    (2014) Капустян, А.І.
    Було отримано поліфункціональний інгредієнт, що поєднує імунотропні та ентеросорбційні властивості, шляхом включення низькомолекулярних продуктів руйнування клітинної стінки Lactobacillus acidophilus в комплекси поліелектролітного типу.
  • Документ
    Удосконалення системи оцінювання самостійної роботи студентів заочної форми навчання на засадах кредитно-модульної системи
    (2014) Капустян, А.І.; Гураль, Л.С.
    В даній роботі розглядається удосконалення системи оцінювання самостійної роботи студентів заочної форми навчання на засадах кредитно-модульної системи.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок