Перегляд за Автор "Капустян, А.І."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВажливість хімічної компетенції в підготовці магістрів у галузі оздоровчих та лікувально-профілактичних продуктів харчування(2015) Гураль, Л.С.; Капустян, А.І.; Черно, Н.К.Сучасні вимоги до елітних фахівців різні за рівнем і профілем. При цьому перевага надається професійній компетентності та конкурентноздатності спеціаліста. Тому важливими є інноваційні, диференційовані та водночас ефективні підходи до технології навчання. Одним з критеріїв відповідно до професійної діяльності є хімічно-технологічна підготовка магістрів харчового профілю.
- ДокументНетрадиційні завдання для самостійної роботи студентів як засіб формування професійних якостей майбутніх фахівців-технологів(2013) Гураль, Л.С.; Капустян, А.І.Сучасна концепція вищої освіти передбачає формування у студентів уміння самостійно, свідомо та відповідально навчатися. Для цього у вищих навчальних закладах створюються необхідні умови щодо набуття студентами дослідницьких умінь, здатності до саморозвитку як під час навчання, так і в подальшій професійній діяльності. Ефективне вирішення цього завдання полягає у вдосконалені підходів щодо підготовки майбутніх фахівців, зокрема, осмислення сутності самостійної роботи студентів.
- ДокументОсобливості адаптації студентів-технологів ОКР «Бакалавр» першого року навчання до самостійної навчальної роботи з органічної хімії(2016) Гураль, Л.С.; Капустян, А.І.; Черно, Н.К.Підвищення якості вищої освіти є однією з актуальних проблем для освітніх систем світу. В Україні сучасна вища освіта орієнтована на європейські освітні процеси, зокрема на розширення спектру компетентно-орієнтованих навчальних дисциплін і, як наслідок, збільшення обсягів самостійної роботи студентів.
- ДокументОтримання біологічно активних компонентів клітинних стінок полівидової бактеріальної закваски ферментативним способом(2015) Черно, Н.К.; Капустян, А.І.; Сіленко, М.В.Роль молочнокислих бактерій у харчуванні значна і різноманітна. Їх використання в якості компонентів пробіотичних дієтичних добавок дозволяє відновити здоровий травний процес і стабілізувати стан імунної системи.
- ДокументПоліфункціональний імунотропний інгредієнт(2014) Капустян, А.І.Було отримано поліфункціональний інгредієнт, що поєднує імунотропні та ентеросорбційні властивості, шляхом включення низькомолекулярних продуктів руйнування клітинної стінки Lactobacillus acidophilus в комплекси поліелектролітного типу.
- ДокументУдосконалення системи оцінювання самостійної роботи студентів заочної форми навчання на засадах кредитно-модульної системи(2014) Капустян, А.І.; Гураль, Л.С.В даній роботі розглядається удосконалення системи оцінювання самостійної роботи студентів заочної форми навчання на засадах кредитно-модульної системи.