Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Капетула, С. М."

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    105271 Спосіб одержання олії з насіння амаранту
    (2014) Бурдо, О. Г.; Светлічний, П. І.; Капетула, С. М.
    1. Спосіб одержання олії із насіння амаранту, що включає подрібнення насіння, екстрагування розчинником і виділення олії, який відрізняється тим, що як розчинник використовують н-гексан, а екстрагування здійснюють при обробці НВЧ-полем потужністю 2,5-4,2 кВт/кг протягом 6-12 хвилин при температурі кипіння розчинника з наступною його відгонкою. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що екстрагування здійснюють при масовому співвідношенні подрібненого насіння і розчинника, рівному 1: (3-4) відповідно.
  • Документ
    27633 Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату
    (2007) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Макарова, О. В.; Салавеліс, А. Д.
    Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату, що передбачає збивання меланжу з цукром, введення у збиту масу пшеничного борошна вищого сорту та есенції, заміс тіста, формування його і випікання, який відрізняється тим, що у збиту масу додатково вводять амарантове борошно у співвідношенні пшеничного борошна і амарантового борошна 3:1.
  • Документ
    30963 Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату
    (2008) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Макарова, О. В.
    1. Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату, що передбачає збивання меланжу з цукром, введення в збиту масу пшеничного борошна вищого сорту, крохмалю та есенції, заміс тіста, формування його і випікання, який відрізняється тим, що на етапі збивання меланжу з цукром додатково вводять альбумін сухий, попередньо розведений у воді. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що додатково вводять альбумін пастоподібний, попередньо розведений у воді. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що додатково вводять альбумін кондитерський, попередньо розведений у воді.
  • Документ
    36082 Композиція інгредієнтів для приготування масляного бісквітного напівфабрикату
    (2008) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Карацуба, Г. С.; Котузаки, О. М.
    Композиція інгредієнтів для приготування масляного бісквітного напівфабрикату, що містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор, меланж, масло вершкове, какао, яка відрізняється тим, що вона додатково містить мікрокристалічну целюлозу, пастоподібний емульгатор Dimodan і воду.
  • Документ
    37681 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату
    (2008) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Карацуба, Г. С.; Котузаки, О. М.
    Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить борошно пшеничне вищого гатунку, цукор, меланж, картопляний крохмаль та есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить мікрокристалічну целюлозу, пастоподібний емульгатор Dimodan і воду.
  • Документ
    42883 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату
    (2009) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Котузаки, О. М.; Кожокар, Н. М.; Макарова, О. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить борошно вищого сорту, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно кукурудзяне.
  • Документ
    42885 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату
    (2009) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Котузаки, О. М.; Макарова, О. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить борошно вищого сорту, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно гречане.
  • Документ
    42886 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату
    (2009) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Котузаки, О. М.; Макарова, О. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить борошно вищого сорту, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно вівсяне.
  • Документ
    79379 Спосіб одержання екстракту з виноградного насіння
    (2013) Савінок, О. М.; Літвінова, І. О.; Бурдо, О. Г.; Капетула, С. М.
    1. Спосіб одержання екстракту з виноградного насіння, що передбачає подрібнення виноградного насіння до розмірів 1,5 мм, екстрагування водним або водно-спиртовим або спиртовим розчином і наступне відокремлення екстракту, який відрізняється тим, що екстрагування здійснюють при обробці імпульсним мікрохвильовим полем при температурі середовища 47-50 °C. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що обробку мікрохвильовим полем здійснюють при питомій потужності 0,14-0,16 кВт протягом 55-65 секунд.
  • Документ
    Особливості амарантової олії при екстрагуванні різними розчинниками в мікрохвильовому полі
    (2014) Капетула, С. М.
    Метою роботи є пiдбiр екстрагенту дпя отримання екстрактiв з нетрадицiйної сировини, амаратової oлiї при екстрагуваннi в мiкрохвильовому полi рiзними розчин­никами (спиртом, гексаном).

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок