Перегляд за Автор "Здоренко, К. С."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАнтиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння(2019) Котляр, Є. О.; Ткаченко, Н. А.; Здоренко, К. С.; Радзієвська, І. Г.Олія з виноградного насіння – це продукт переробки насіння винограду культурного, яке раніше йшло у відходи. Актуальним напрямком дослідження є розробка нових і вдосконалення існуючих технологій отримання та переробки нетрадиційної олієвмістної сировини рослинного походження. Це дозволяє отримати олію з виноградного насіння високої харчової і біологічної цінності.
- ДокументЗбільшення виходу олії з виноградного насіння за рахунок оброблення м’ятки розчином NaСl(2018) Здоренко, К. С.; Чебан, Л. І.Розроблена технологія, яка включає вологотеплове оброблення м'ятки електроактивованою рідиною, отриманою з водного розчину NaCl. З метою покращення технологічного процесу, підвищення виходу олії та її якості.
- ДокументКісточки зізіфусу – джерело корисних речовин(2018) Котляр, Є. О.; Палвашова, Г. І.; Здоренко, К. С.Сушені плоди всіх сортів зізіфусу можуть зберігатися близько року. Вони довго не втрачають своїх корисних властивостей.
- ДокументОбґрунтування вибору насіння з різних сортів винограду для одержання олійно-жирових та косметичних продуктів підвищеної біологічної ефективності(2019) Здоренко, К. С.Перспективними джерелами біологічно активних ліпідів, білків і мікроелементів слугують нетрадиційні види рослинної сировини з високим їх вмістом. До нетрадиційних видів сировини належать різні види виноградного насіння.
- ДокументОбґрунтування вибору сортів виноградного насіння для використання їх у олійно-жировій галузі(2019) Здоренко, К. С.