Перегляд за Автор "Забранська, К. О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ124439 Спосіб приготування консервів «Компот із плодів зизифусу»(2018) Палвашова, Г. І.; Забранська, К. О.Спосіб приготування консервів з кісточкових плодів, що включає підготовку та обробку кісточкових плодів, фасування їх у скляну тару, приготування цукрового сиропу, заливку розфасованих плодів цукровим сиропом, закупорювання і герметизацію тари та стерилізацію, який відрізняється тим, що як кісточкові плоди використовують плоди зизифусу, які перед фасуванням бланшують при 78…82 °C протягом 3…5 хвилин, розфасовані плоди заливають 15…35 %-м цукровим сиропом з температурою 90…95 °C, до складу якого додають лимонну кислоту у кількості 0,12…0,17 мас. %.
- ДокументВплив кави на здоров’я та життєдіяльність молоді(2016) Забранська, К. О.На сьогоднi український ринок кави розвивається дуже динамiчно. Зростає кiлькiсть кав'ярень, автоматiв для продажу кави й навiть набирають популярностi «кав'ярнi на колесах». Сучаснi кав'ярнi визначаються не тiльки якiстю кави, а й атмосферою, яка в них присутня i в якiй має потребу сучасна молодь. Тому питання вживання кави з точки зору впливу її на здоров'я та життєдiяльнiсть молодi є досить актуальним.
- ДокументДослідження органолептичних показників зізіфусу при зберіганні в розчинах NaCl(2018) Забранська, К. О.В даній роботі було проведено дослідження органолептичних показників зізіфусу при зберіганні в розчинах NaCl.
- ДокументНові види сировини для консервування – чинник здорового способу життя(2017) Забранська, К. О.Впровадження нових ідей в технології та відкриття корисних властивостей маловідомих плодів, сприяє розширенню асортименту харчування.