Перегляд за Автор "Дрозд, Є. С."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ129175 Композиція інгредієнтів для виробництва біфідойогуртного напою для харчування вагітних жінок у першому триместрі(2018) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Дрозд, Є. С.Композиція інгредієнтів для виробництва біфідойогуртного напою для харчування вагітних жінок у першому триместрі, що містить молочну основу, до складу якої входить молоко знежирене і концентрат сироваткових білків та симбіотична заквашувальна композиція, що складається із змішаних культур молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus та біфідобактерій Bifidobacterium animalis, яка відрізняється тим, що вона додатково містить олію лляну нерафіновану, сироватковий екстракт ехінацеї, фруктозу, фруктовий наповнювач без цукру, вітамін А та фолієву кислоту, молочна основа додатково містить молочні вершки з масовою часткою жиру 20-30 %, культури, що входять до складу симбіотичної заквашувальної композиції, вносять у кількості, що забезпечує їх вихідну концентрацію 1.106 КУО/см3.
- ДокументВикористання гідролізованих сироваткових білків у пудрі для обличчя з anti-age властивостями(2017) Ткаченко, Н. А.; Дец, Н. О.; Дюдіна, І. А.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.; Дрозд, Є. С.Метою представленої роботи стало визначення ферментованого зразка КСБ-УФ-65 з максимальним ступенем гідролізу білків, який може бути рекомендований як рецептурний компонент декоративної пудри з anti—age ефектом.
- ДокументСироватковий напій з екстрактом аронії чорноплідної(2017) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Дрозд, Є. С.Проведені дослідження, в результаті яких розраховано рецептуру та розроблено науково обгрунтовану технологію виробництва ферментованого напою оздоровчого призначення на основі молочної сироватки з екстрактом з плодів аронії чорноплідної.
- ДокументФерментований збагачений напій для харчування вагітних жінок у першому триместрі(2017) Дец, Н. О.; Дрозд, Є. С.Обґрунтовано склад симбіотичного комплексу для виробництва ферментованого молочного напою для жінок у першому триместрі вагітності, який включає лактобактерії і пробіотичні культури біфідобактерій, і дозволяє одержати продукт з високими органолептичними, пробіотичними та антиоксидантними властивостями.
- ДокументХарчування жінок у першому триместрі вагітності(2017) Дец, Н. О.; Дрозд, Є. С.Останнім часом дослідженнями виявлено значні порушення харчування у більшої частини вагітних, обумовлено це гострою нестачею білка та інших компонентів.