Перегляд за Автор "Дробот, В. І."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження впливу молочно-білкового концентрату казеїну в технології діабетичних виробів(2017) Дробот, В. І.; Шевченко, А. О.; Марченко, О. С.За мету було поставлено дослідити вплив молочно—білкового концентрату казеїну на процес виготовлення булочного виробу з фруктозою для хворих на цукровий діабет.
- ДокументПерспективи використання сорго в технології безглютенових хлібобулочних виробів(2017) Дробот, В. І.; Приходько, Ю. С.Метою досліджень було дати порівняльну оцінку хімічного складу та технологічних властивостей борошна сорго і пшеничного борошна вищого сорту та рисового і кукурудзяного, як таких що мають найбільше визнання у технології аглютенового хліба.
- ДокументСистема технологій зберігання зерна та його переробки в хлібобулочні, харчові та кормові продукти(Одеська національна академія харчових технологій, 2015) Єгоров, Б. В.; Гапонюк, О. І.; Бурдо, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Іоргачова, К. Г.; Ковбаса, В. М.; Дробот, В. І.; Буценко, І. М.; Гулавський, В. Т.; Жукотанський, О. В.Мета роботи – підвищення ефективності зберігання зерна і використання його природного поживного та енергетичного потенціалу та продуктивності транспортно-технологічних операцій шляхом створення системи технологій післязбиральної обробки і сушіння зерна та його переробки в оздоровчі хлібобулочні, харчові і високопродуктивні кормові продукти. Концепція роботи полягає у застосуванні системного підходу до вирішення проблем удосконалення технологій післязбиральної обробки, сушіння і зберігання зерна та його подальшої переробки в хлібобулочні, харчові і кормові продукти на основі застосування принципів ефективного використання енергій і розвитку методології оцінки ефективності та збільшення продуктивності транспортно-технологічних потоків і процесів в екологічно чистих і вибухобезпечних умовах.