Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дзюба, Н. А."

Зараз показуємо 1 - 20 з 41
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    108165 Композиція інгредієнтів для приготування соусу молочного «Мушкетер»
    (2016) Дзюба, Н. А.; Копитова, В. С.; Басараб, В. В.
    1. Композиція інгредієнтів для приготування соусу молочного, що містить молочну основу, вершкове масло, борошно пшеничне, воду та цукор, яка відрізняється тим, що додатково містить розчин глютину, отриманий із колагенового препарату, корінь селери, корінь петрушки та суміш пряних трав, а як молочну основу - кисломолочний напій. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як кисломолочний напій вона містить кефір або йогурт.
  • Документ
    118216 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну «Бульбашка»
    (2017) Дзюба, Н. А.; Валевська, Л. О.; Постріган, К. В.
    Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну, що містить борошно пшеничне, цукор-пісок, масло вершкове, дріжджі хлібопекарські, меланж, сіль кухонну, родзинки, цукати і колагеновий препарат, яка відрізняється тим, що додатково містить ядра горіхів фундука, пудру ванільну та пудру рафінадну.
  • Документ
    124385 Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою «Імуно плюс»
    (2018) Олійник, М. І.; Дзюба, Н. А.
    Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою, що містить фруктово-ягідний сік, мед та структуроутворювач, яка відрізняється тим, що як структуроутворювач вона містить глютин, та додатково містить м'якоть свіжих плодів шипшини, бананове пюре та молочну сироватку.
  • Документ
    124438 Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого овочевого напою «Здоров’ячко»
    (2018) Беззодіна, А. Р.; Дзюба, Н. А.
    Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого овочевого напою, що містить сік плодів рослинної сировини, структуроутворювач та підсолоджувач - мед, яка відрізняється тим, що вона містить капустяний, морквяний та буряковий соки-фреш, як структуроутворювач - сухий колагеновий препарат, та додатково містить соняшникову олію.
  • Документ
    124443 Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою «Потасіум-мікс»
    (2018) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Вікуль, С. І.; Дубина, А. А.
    Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою, що містить гранатовий сік, яка відрізняється тим, що вона додатково містить грейпфрутовий, яблучний, гарбузовий та буряковий соки-фреш.
  • Документ
    124446 Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою «Потасіум плюс-мікс»
    (2018) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Вікуль, С. І.; Землякова, О. В.; Дубина, А. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою на основі соку плодів рослинної сировини, яка відрізняється тим, що вона містить суміш гранатового, грейпфрутового, яблучного, гарбузового і бурякового соків-фрешів, як структуроутворювач - сухий колагеновий препарат, та додатково містить куркуму.
  • Документ
    128529 Композиція інгредієнтів для приготування напою для вагітних на молочній основі
    (2018) Дзюба, Н. А.; Вікуль, С. І.; Беззодіна, А. Р.; Олійник, М. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування напою для вагітних на молочній основі, що містить молочний та рослинний компоненти, яка відрізняється тим, що вона додатково містить мед та гідролізат колагену, як молочний компонент містить молоко коров'яче та сир кисломолочний, а як рослинний компонент - банан або шпинат, насіння кунжуту, горіхи волоські та псиліум.
  • Документ
    132349 Продукт швидкого приготування для вагітних "Зернятко"
    (2019) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Дубина, А. А.; Землякова, О. В.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити продукт швидкого приготування для вагітних, в якому шляхом заміни фітокомпонента та введення нових компонентів забезпечити підвищення вмісту біологічно активних речовин, фолієвої кислоти та покращення споживчих властивостей.
  • Документ
    135733 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіна "Сноуболл"
    (2019) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Дубина, Ал. А.; Дубина, Ан. А.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для виробництва мафіну "Сноуболл", в якій шляхом введення нових компонентів, забезпечити одержання продукту функціонального призначення з покращеними органолептичними показниками, підвищеною харчовою та біологічною цінністю.
  • Документ
    136197 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну "Насінинка"
    (2019) Тележенко, Л. М.; Дзюба, Н. А.; Козонова, Ю. О.; Дубина, Ал. А.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для виробництва мафіну "Насінинка", в якій шляхом введення нових компонентів та заміни компоненту (виду горіхів) забезпечити одержання продукту функціонального призначення (для покращення розумової діяльності та пам'яті) з підвищеним вмістом білка, вітамінів групи В, мінеральних речовин (Na, P, Fe, Zn).
  • Документ
    138979 Композиція інгредієнтів для приготування мусу типу гейнер для спортивного харчування
    (2019) Дзюба, Н. А.; Середа, С. В.; Олійник, М. І.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування мусу типу гейнер для спортивного харчування, в якому шляхом заміни стабілізатора "Кремодан" на камідь фруктових дерев, введення нових компонентів забезпечити підвищення вмісту біологічно активних речовин.
  • Документ
    142418 Композиція інгредієнтів для приготування молочного напою
    (2020) Тележенко, Л. М.; Єгорова, А. В.; Баландіна, Є. О.; Дзюба, Н. А.; Степанова, В. С.; Олійник, М. І.
    Композиція інгредієнтів для приготування молочного напою, що містить молоко коров'яче, фруктово-овочеві складові, волоські горіхи та мед, яка відрізняється тим, що вона додатково містить насіння чіа, а як фруктово-овочеві складові використовують банан або шпинат, або гарбуз.
  • Документ
    143349 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту
    (2020) Буняк, О. В.; Дзюба, Н. А.
    Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту, що містить крупу кукурудзяну та крупу рисову, яка відрізняється тим, що додатково містить крупу з голозерного ячменю, подрібнений корінь солодки, бланшовані подрібнені коренеплоди моркви та гідролізат колагену.
  • Документ
    144001 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіна бананового "Gluten-free"
    (2020) Дзюба, Н. А.; Дубина, Ан. А.; Дубина, Ал. А.
    Композиція інгредієнтів для виробництва мафіна, що містить яйця курячі, ванільний цукор, ядра волоських горіхів, злакове борошно та підсолоджувач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить банан, кефір, масло вершкове, соду харчову та оцет столовий, як злакове борошно вона містить борошно гречане, а як підсолоджувач - стевію.
  • Документ
    Аналіз ринку напоїв спеціального призначення
    (2017) Беззодіна, А. Р.; Дзюба, Н. А.
    Ринок функціональних напоїв в Україні поки що остаточно не сформувався. Він представлений в основному енергетичними напоями. Отже, актуальним була б розробка напоїв спеціального призначення, збагаченими ессенціальними речовинами.
  • Документ
    Антоціани як компоненти функціонального харчування
    (2023) Олійник, М. І.; Дзюба, Н. А.
    Розглянуто антоціани як компоненти функціонального харчування та їх вплив на організм людини
  • Документ
    Визначення мікробіологічних показників якості при зберіганні гідролізату коллагену
    (2017) Дзюба, Н. А.; Валевська, Л. О.; Євдокимова, Г. Й.
    Сучасне харчування не дає змоги отримувати всі корисні речовини і тому все популярнішим стає вводити в раціон дієтичні добавки, які часто застосовуються не тільки як самостійна складова раціонів харчування, але і включаються в якості інгредієнтів або функціональних добавок до харчових продуктів. Тому є актуальним розробка технології виробництва легкозасвоюваного колагенового препарату.
  • Документ
    Виконання проектів закладів ресторанного господарства з використанням програми VISIO
    (2016) Дзюба, Н. А.
    Розглянуто програмне забезпечення VISIO та надані рекомендації щодо його використання, на ряду із іншими програмами САПР, в автоматизованому проектуванні сучасних закладів ресторанного господарства.
  • Документ
    Вторинна рибна сировини як джерело отримання протеїнів
    (2021) Олійник, М. І.; Дзюба, Н. А.
    Пріоритетним напрямком розвитку рибогосподарського комплексу є глибока переробка сировини з метою максимального виходу їстівної частини. Така переробка супроводжується утворенням значної кількості вторинної сировини, яка є є цінною сировиною і може бути використана для подальшої переробки.
  • Документ
    Гідролізат колагену як біологічно активна добавка при профілактиці захворювань сполучної тканини
    (2021) Олійник, М. І.; Дзюба, Н. А.; Землякова, О. В.
    Одним з важливих умов нормальної роботи скорочення м'язів та підтримки суглобів в нормальному здоровому стані є своєчасна профілактика, спрямована на запобігання негативного впливу надмірного фізичного навантаження або ж, навпаки, її тривалої відсутності на опорноруховий апарат. Серед найбільш ефективних профілактичних заходів є періодичний прийом біологічно активних добавок (БАД), які сприяють зміцненню та відновленню суглобів та забезпечують спрямовану регенеруючу і протизапальну дію на зв'язки, а також на сухожилля та м'язи та сприяють профілактиці захворювань опорно-рухового апарату і зміцненню сполучних тканин. Розглянуто переваги використання гідролізату колагену в БАДах, в порівнянні з його природною формою, та підстави вважати його засобом профілактики захворювань, повязаних з захворюванями сполучної ткани.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок