Перегляд за Автор "Дец, Н. О."
Зараз показуємо 1 - 20 з 37
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументE-контент освітніх компонент – ефективний інструмент для підвищення рівня якості освіти серед здобувачів(2021) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Дец, Д. В.
- ДокументWeb-quest як форма самостійної роботи здобувача(2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Дец, Д. В.
- ДокументАтестація педагогічних працівників – запорука успіху діяльності закладу освіти(2021) Трішин, Ф. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Риженко, Л. Д.
- ДокументБезпечність косметичних продуктів з використанням некомедогенних олій(2019) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.У виробництві косметичних засобів постають проблеми, пов‘язані з їхньою якістю, безпечністю та надійністю, що обумовлено недотриманням вимог законодавства України у сфері застосування технічних регламентів та стандартів, відсутність на підприємствах системи управління якості; використання суб‘єктами господарювання домішок та імпортної сировини низької якості, які не пройшли випробування на відповідність показникам надійності та безпеки.
- ДокументБіо-тестування екстракту евкаліпту та збагаченого ним емульсійного крему(2020) Смокович, Т.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Котляр, Є. О.
- ДокументВеб-портфоліо як засіб самостійної роботи студентів(2017) Дец, Н. О.; Дец, Д. В.Ефективною комплексної технологією організації самостійної роботи студентів є технологія «портфоліо». Під терміном портфоліо розуміють спосіб фіксування, накопичення і оцінки індивідуальних досягнень.
- ДокументВетеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока(Овід, 2018) Ткаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.У навчальному посібнику викладений теоретичний та експериментальний матеріал із дисципліни «Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока», яка є однією з базових для підготовки бакалаврів із технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Навчальний посібник містить необхідний набір теоретичної інформації про склад молока, дані щодо ветеринарно-санітарної та технологічної експертизи молока, викладені сучасні методи експертизи молока. Навчальний посібник призначений для студентів вищих начальних закладів, які навчаються за спеціальностями 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 181 «Харчові технології», аспірантів та спеціалістів, які працюють у сфері отримання та переробки молока.
- ДокументВикористання Web-технологій в освітньому просторі(2022) Дец, Д. В.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.
- ДокументДослідження впливу антиоксидантів зеленої кави на окислювальні процеси в спредах(2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.; Клименко, О. Г.В даній роботі дослідили вплив антиоксидантів зеленої кави, що мають фенольну природу, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.
- ДокументДослідження процесів виготовлення ліпосом та ламелярної емульсії для anti-age косметичних засобів по догляду за шкірою обличчя(2022) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.; Сіренко, Н. А.
- ДокументДослідження типів коагулянтів при виробництві сиру моцарела із суміші коров’ячого та овечого молока(2022) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.
- ДокументДуальна освіта: можливості майбутнього(2019) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Ізбаш, Є. О.; Дец, Д. В.Реалізація дуальної системи вищої освіти у закладах вищої освіти досягається взаємодією теорії з практикою, і є предметом дослідження багатьох зарубіжних та українських учених. Сьогодні, сучасна європейська політика щодо розвитку вищої освіти розглядається крізь призму поєднання «теоретичного» та «практичного» підходів для диференціації системи вищої освіти.
- ДокументЕфективне навчально (науково)-методичне забезпечення освітнього процесу - один з шляхів поліпшення якості вищої освіти(2019) Дец, Н. О.; Риженко, Л. Д.Навчально (науково)-методичне забезпечення навчального процесу - це сукупність документів, наукових, навчальних, методичних матеріалів, які описують зміст, встановлюють структуру, визначають результат, регламентують перебіг навчального процесу. Навчально-методичне забезпечення є найважливішою умовою ефективності навчального процесу.
- ДокументНабуття студентами навичок самостійності при прослуховуванні предметного лекційного курсу(2018) Дец, Н. О.; Ткаченко, Н. А.; Ланженко, Л. О.; Дец, Д. В.Лекція як провідна форма викладання матеріалу у навчальному процесі закладів вищої освіти, вирішує основні організаційні питання: підготовка до слухання і сприйняття лекції; набуття навичок самостійного оформлення ле-кційного матеріалу.
- ДокументНасіння чіа як компонент ферментованих напоїв спеціального призначення(2018) Дец, Н. О.; Климентьєва, І. О.; Нетудихата, К. О.Останнім часом надзвичайно велике значення надається продуктам харчування, що мають особливі властивості – оптимізують незбалансований раціон, поліпшують якість життя людини, нівелюють шкідливий вплив чинників навколишнього середовища, виявляють сприятливу дію на мікробіоценоз людського організму, тобто є біологічно активними.
- ДокументНизькокалорійне морозиво з додаванням екстрактів sambucus nigra(2022) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Чумаченко, Д. С.Проведені дослідження дозволяють стверджувати, що за температури (-18±2) °С розроблений вид низькокалорійного морозива оздоровчого призначення з додаванням екстрактів бузини чорної може зберігатись у герметичній тарі без втрати якості протягом 75 діб однозначно.
- ДокументОгляд ринку сирів в Україні та світі(2017) Скрипніченко, Д. М.; Дец, Н. О.; Дюдіна, І. А.; Ланженко, Л. О.Окреслюючи розвиток молочної галузі України, слід зазначити, що вона є однією з провідних в агропромисловому комплексі, а виробництво сиру є її вагомою складовою. В структурі молокопереробної галузі країни виробництво сиру складає близько 10 %. Український ринок сирів сьогодні є одним із основних сегментів українського харчового ринку, який динамічно змінюється.
- ДокументОптиматизація процесу екстракцій БАР із журавлини з використанням WEB-додатку(2018) Дец, Н. О.; Дец, Д. В.; Пєткова, Н. В.Метою роботи стала оптимізація параметрів екстрагування біологічно активних речовин із плодів журавлини та отримання екстрактів на основі Vacycinium oxycoccos із застосуванням різних типів екстрагентів для використання у виробництві ферментованих молочних продуктах для харчування вагітних жінок.
- ДокументОрганізація конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників – запорука якості кадрового складу закладу вищої освіти(2022) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Риженко, Л. Д.
- ДокументОцінка якості пряно-олійних сумішей(2014) Дец, Н. О.; Міщенко, М. О.У продуктах, при виробництвi яких антисептики не використовуютъся, наприклад, кулiнарних, мiкроорганiзми, у тому числi збудники псування, здатнi розмножуватися i накопичуватися протягом встановленого перiоду зберiгання, що може викликати зниження їхньої якостi. У зв'язку з цим пошук нових способiв iнгiбування збудникiв псування є актуальним.