Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дец, Н. О."

Зараз показуємо 1 - 20 з 37
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    E-контент освітніх компонент – ефективний інструмент для підвищення рівня якості освіти серед здобувачів
    (2021) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Дец, Д. В.
  • Документ
    Web-quest як форма самостійної роботи здобувача
    (2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Дец, Д. В.
  • Документ
    Атестація педагогічних працівників – запорука успіху діяльності закладу освіти
    (2021) Трішин, Ф. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Риженко, Л. Д.
  • Документ
    Безпечність косметичних продуктів з використанням некомедогенних олій
    (2019) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.
    У виробництві косметичних засобів постають проблеми, пов‘язані з їхньою якістю, безпечністю та надійністю, що обумовлено недотриманням вимог законодавства України у сфері застосування технічних регламентів та стандартів, відсутність на підприємствах системи управління якості; використання суб‘єктами господарювання домішок та імпортної сировини низької якості, які не пройшли випробування на відповідність показникам надійності та безпеки.
  • Документ
    Біо-тестування екстракту евкаліпту та збагаченого ним емульсійного крему
    (2020) Смокович, Т.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Котляр, Є. О.
  • Документ
    Веб-портфоліо як засіб самостійної роботи студентів
    (2017) Дец, Н. О.; Дец, Д. В.
    Ефективною комплексної технологією організації самостійної роботи студентів є технологія «портфоліо». Під терміном портфоліо розуміють спосіб фіксування, накопичення і оцінки індивідуальних досягнень.
  • Документ
    Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока
    (Овід, 2018) Ткаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.
    У навчальному посібнику викладений теоретичний та експериментальний матеріал із дисципліни «Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока», яка є однією з базових для підготовки бакалаврів із технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Навчальний посібник містить необхідний набір теоретичної інформації про склад молока, дані щодо ветеринарно-санітарної та технологічної експертизи молока, викладені сучасні методи експертизи молока. Навчальний посібник призначений для студентів вищих начальних закладів, які навчаються за спеціальностями 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 181 «Харчові технології», аспірантів та спеціалістів, які працюють у сфері отримання та переробки молока.
  • Документ
    Використання Web-технологій в освітньому просторі
    (2022) Дец, Д. В.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.
  • Документ
    Дослідження впливу антиоксидантів зеленої кави на окислювальні процеси в спредах
    (2020) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.; Клименко, О. Г.
    В даній роботі дослідили вплив антиоксидантів зеленої кави, що мають фенольну природу, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.
  • Документ
    Дослідження процесів виготовлення ліпосом та ламелярної емульсії для anti-age косметичних засобів по догляду за шкірою обличчя
    (2022) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.; Сіренко, Н. А.
  • Документ
    Дослідження типів коагулянтів при виробництві сиру моцарела із суміші коров’ячого та овечого молока
    (2022) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.
  • Документ
    Дуальна освіта: можливості майбутнього
    (2019) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Ізбаш, Є. О.; Дец, Д. В.
    Реалізація дуальної системи вищої освіти у закладах вищої освіти досягається взаємодією теорії з практикою, і є предметом дослідження багатьох зарубіжних та українських учених. Сьогодні, сучасна європейська політика щодо розвитку вищої освіти розглядається крізь призму поєднання «теоретичного» та «практичного» підходів для диференціації системи вищої освіти.
  • Документ
    Ефективне навчально (науково)-методичне забезпечення освітнього процесу - один з шляхів поліпшення якості вищої освіти
    (2019) Дец, Н. О.; Риженко, Л. Д.
    Навчально (науково)-методичне забезпечення навчального процесу - це сукупність документів, наукових, навчальних, методичних матеріалів, які описують зміст, встановлюють структуру, визначають результат, регламентують перебіг навчального процесу. Навчально-методичне забезпечення є найважливішою умовою ефективності навчального процесу.
  • Документ
    Набуття студентами навичок самостійності при прослуховуванні предметного лекційного курсу
    (2018) Дец, Н. О.; Ткаченко, Н. А.; Ланженко, Л. О.; Дец, Д. В.
    Лекція як провідна форма викладання матеріалу у навчальному процесі закладів вищої освіти, вирішує основні організаційні питання: підготовка до слухання і сприйняття лекції; набуття навичок самостійного оформлення ле-кційного матеріалу.
  • Документ
    Насіння чіа як компонент ферментованих напоїв спеціального призначення
    (2018) Дец, Н. О.; Климентьєва, І. О.; Нетудихата, К. О.
    Останнім часом надзвичайно велике значення надається продуктам харчування, що мають особливі властивості – оптимізують незбалансований раціон, поліпшують якість життя людини, нівелюють шкідливий вплив чинників навколишнього середовища, виявляють сприятливу дію на мікробіоценоз людського організму, тобто є біологічно активними.
  • Документ
    Низькокалорійне морозиво з додаванням екстрактів sambucus nigra
    (2022) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Чумаченко, Д. С.
    Проведені дослідження дозволяють стверджувати, що за температури (-18±2) °С розроблений вид низькокалорійного морозива оздоровчого призначення з додаванням екстрактів бузини чорної може зберігатись у герметичній тарі без втрати якості протягом 75 діб однозначно.
  • Документ
    Огляд ринку сирів в Україні та світі
    (2017) Скрипніченко, Д. М.; Дец, Н. О.; Дюдіна, І. А.; Ланженко, Л. О.
    Окреслюючи розвиток молочної галузі України, слід зазначити, що вона є однією з провідних в агропромисловому комплексі, а виробництво сиру є її вагомою складовою. В структурі молокопереробної галузі країни виробництво сиру складає близько 10 %. Український ринок сирів сьогодні є одним із основних сегментів українського харчового ринку, який динамічно змінюється.
  • Документ
    Оптиматизація процесу екстракцій БАР із журавлини з використанням WEB-додатку
    (2018) Дец, Н. О.; Дец, Д. В.; Пєткова, Н. В.
    Метою роботи стала оптимізація параметрів екстрагування біологічно активних речовин із плодів журавлини та отримання екстрактів на основі Vacycinium oxycoccos із застосуванням різних типів екстрагентів для використання у виробництві ферментованих молочних продуктах для харчування вагітних жінок.
  • Документ
    Організація конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників – запорука якості кадрового складу закладу вищої освіти
    (2022) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Риженко, Л. Д.
  • Документ
    Оцінка якості пряно-олійних сумішей
    (2014) Дец, Н. О.; Міщенко, М. О.
    У продуктах, при виробни­цтвi яких антисептики не використовуютъся, наприклад, кулiнарних, мiкроорганiзми, у тому числi збудники псування, здатнi розмножуватися i накопичуватися протягом встановленого перiоду зберiгання, що може викликати зниження їхньої якостi. У зв'язку з цим пошук нових способiв iнгiбування збудникiв псування є актуальним.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок