Перегляд за Автор "Гулавський, В. Т."
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ110447 Спосіб підготовки вівса до переробки(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.1. Спосіб підготовки вівса до переробки, що включає очищення зерна від домішок, вилучення дрібного неповноцінного зерна і поділ очищеного зерна на крупну і дрібну фракції, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса крупної фракції сепарують у два етапи, причому на першому етапі зерно очищують у трієрі-вівсюговідбірнику, а на другому - піддають додатковому контролю у падді-машині. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного вівса сорту "Саломон".
- Документ110461 Спосіб виробництва борошна з вівса(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.1. Спосіб виробництва борошна з вівса, що включає очищення зерна від домішок, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що очищене від домішок зерно голозерного вівса шліфують одним потоком, пропарюють при тиску 0,05-0,10 МПа протягом 2-4 хв., сушать до вологості 10-11 % та здрібнюють у два етапи - на першому у вальцьових верстатах, на другому в ентолейторі. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного вівса сорту "Саломон".
- Документ110462 Спосіб виробництва крупи з вівса(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.1. Спосіб виробництва крупи з вівса, що включає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку, шліфування, сортування продуктів шліфування, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю 12,0-14,0 % шліфують на одній шліфувальній системі, сортують, пропарюють при тиску пари 0,05-0,15 МПа протягом 2-4 хв. та підсушують до вологості 12,0-12,5 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного вівса сорту "Саломон".
- Документ111254 Спосіб виробництва борошна з ячменю(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.; Колесніченко, С. В.1. Спосіб виробництва борошна з ячменю, що передбачає очищення зерна від домішок, водно-теплову обробку, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що очищене від домішок зерно голозерного ячменю шліфують одним потоком, пропарюють при тиску пари 0,10-0,15 МПа протягом 4-6 хв., сушать до вологості 10-12 % та здрібнюють у два етапи - на першому у вальцьових верстатах, на другому в ентолейторах. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного ячменю сорту ″Ахіллес″.
- Документ111255 Спосіб виробництва круп з ячменю(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.; Колесніченко, С. В.1. Спосіб виробництва круп з ячменю, що включає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку і сортування, який відрізняється тим, що очищене зерно голозерного ячменю з вологістю 12-14 % пропарюють при тиску пари 0,05-0,10 МПа протягом 4-6 хв., підсушують до вологості 11-12 % і шліфують на одній шліфувальній системі та сортують. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного ячменю сорту "Ахіллес".
- Документ68048 Спосіб приготування кормової суміші для великої рогатої худоби(2007) Єгоров, Б. В.; Гулавський, В. Т.; Хоренжий, Н. В.Спосіб виробництва кормової суміші для великої рогатої худоби, що включає подрібнення, дозування і змішування соломи, зелених рослин, преміксу та концентратів, який відрізняється тим, що здійснюють двоетапне подрібнення соломи та зелених рослин, на другому етапі проводять їх сумісне подрібнення в присутності висівок, додають сипкі компоненти, гранулюють, сушать та охолоджують.
- ДокументДеякі особливості хімічного складу голозерного ячменю(2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Гулавський, В. Т.; Колесніченко, С. В.Проведено дослідження зерна голозерного вівса та голозерного ячменю вітчизняних сортів з метою розробки енергоефективних технологій їх переробки в крупи, пластівці та борошно із підвищеним виходом та харчовою цінністю. Мета даного дослідження - визначення особливостей хімічного складу зерна голозерного ячменю сорту "Ахілесс" та визначення можливостей його застосування в якості сировини для виробництва круп'яних продуктів.
- ДокументНові можливості для виробництва плющених продуктів(2016) Жигунов, Д. О.; Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Гулавський, В. Т.Проведено дослідження голозерних сортів вівса, метою яких є підвищення ефективності переробки вівса у напрямку збільшення виходу готових продуктів та розширення існуючого асортименту круп і круп`яних продуктів різного призначення.
- ДокументПереробка голозерних сортів вівса в крупи, пластівці та борошно(2016) Соц, С. М.; Гулавський, В. Т.; Кустов, І. О.Проведено аналіз можливостей застосування голозерних сортів вівса у круп'яній промисловості. Розглянуто технологічний процес переробки голозерного вівса в крупи, пластівці та борошно.
- ДокументСистема технологій зберігання зерна та його переробки в хлібобулочні, харчові та кормові продукти(Одеська національна академія харчових технологій, 2015) Єгоров, Б. В.; Гапонюк, О. І.; Бурдо, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Іоргачова, К. Г.; Ковбаса, В. М.; Дробот, В. І.; Буценко, І. М.; Гулавський, В. Т.; Жукотанський, О. В.Мета роботи – підвищення ефективності зберігання зерна і використання його природного поживного та енергетичного потенціалу та продуктивності транспортно-технологічних операцій шляхом створення системи технологій післязбиральної обробки і сушіння зерна та його переробки в оздоровчі хлібобулочні, харчові і високопродуктивні кормові продукти. Концепція роботи полягає у застосуванні системного підходу до вирішення проблем удосконалення технологій післязбиральної обробки, сушіння і зберігання зерна та його подальшої переробки в хлібобулочні, харчові і кормові продукти на основі застосування принципів ефективного використання енергій і розвитку методології оцінки ефективності та збільшення продуктивності транспортно-технологічних потоків і процесів в екологічно чистих і вибухобезпечних умовах.