Перегляд за Автор "Велічко, Т. О."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБіотехнологічне отримання фенольних антиоксидантів з зернової сировини(2021) Велічко, Т. О.; Швець, Н. О.; Капрельянц, Л. В.
- ДокументДослідження окремих біотехнологічних аспектів процесу бродіння пшеничного тіста(2018) Килименчук, О. О.; Велічко, Т. О.Найбільш тривалою стадією в технологіях виробів з дріжджового тіста є бродіння.
- ДокументДослідження умов ферментативного гідролізу біополімерів висівок(2020) Пожіткова, Л. Г.; Капрельянц, Л. В.; Велічко, Т. О.; Швець, Н. О.Багатим джерелом фізіологічно функціональних інгредієнтів в Україні є вторинні продукти переробки зерна, біотрансформація яких дає можливість отримати біологічно активні речовини різної хімічної природи з широким спектром фізіологічної дії.
- ДокументДослідження фізіологічних особливостей дріжджів Saccharomyces cerevisiae у процесі бродіння пшеничного тіста з додаванням олії амаранту(2017) Килименчук, О. О.; Велічко, Т. О.Мета даної роботи - спроба інтенсифікувати процес бродіння безопарного тіста із пшеничного борошна за рахунок додавання на початку замісу певної кількості масла амаранту.
- ДокументМетодичне забезпечення навчального процесу магістрів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»(2020) Капрельянц, Л. В.; Пилипенко, Л. М.; Велічко, Т. О.; Килименчук, О. О.; Охотська, М. І.
- ДокументМетодичне забезпечення спеціальності «Біотехнологія» на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування(2017) Килименчук, О. О.; Велічко, Т. О.Після відкриття спеціальності “Біотехнологія” перед викладачами кафедри біохімія, мікробіологія та фізіологія харчування постало питання забезпечення бакалаврів напряму підготовки 6.05401 у 2016/17 навчальному році методичними розробками для читання лекцій, проведення лабораторних та практичних робіт для блоку дисціплін, які до цього не викладалися на кафедрі.
- ДокументМолекулярний дізайн фосфоліпідних нанокапсул контрольованої доставки ферментів(2017) Вінкерт, Д. Я.; Капрельянц, Л. В.; Килименчук, О. О.; Велічко, Т. О.; Швець, Н. О.Метою роботи було створення ліпосомальних нанокапсул на основі рослинних фосфоліпідів для інкапсолювання ферментів – протеаз.
- ДокументОсобливості викладання циклу біологічних дисциплін для біотехнологів(2019) Капрельянц, Л. В.; Пилипенко, Л. М.; Велічко, Т. О.; Килименчук, О.О.; Швець, Н. О.; Пожіткова, Л. Г.Навчальним планом підготовки студентів з галузі знань 16 «Хімічна біоінженерія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» ступені «Бакалавр» передбачено викладання циклу біологічних дисциплін, а саме: «Біологія клітини та молекулярна біологія», «Біохімія», «Біологічна безпека харчових продуктів», «Загальна біотехнологія», «Мікробіологія і вірусологія», «Генетика», «Інженерна ензимологія».
- ДокументСтворення липосомальної форми трипсину(2022) Капрельянц, Л. В.; Велічко, Т. О.; Килименчук, О. О.; Пожіткова, Л. Г.