Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Велічко, Т. О."

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Біотехнологічне отримання фенольних антиоксидантів з зернової сировини
    (2021) Велічко, Т. О.; Швець, Н. О.; Капрельянц, Л. В.
  • Документ
    Дослідження окремих біотехнологічних аспектів процесу бродіння пшеничного тіста
    (2018) Килименчук, О. О.; Велічко, Т. О.
    Найбільш тривалою стадією в технологіях виробів з дріжджового тіста є бродіння.
  • Документ
    Дослідження умов ферментативного гідролізу біополімерів висівок
    (2020) Пожіткова, Л. Г.; Капрельянц, Л. В.; Велічко, Т. О.; Швець, Н. О.
    Багатим джерелом фізіологічно функціональних інгредієнтів в Україні є вторинні продукти переробки зерна, біотрансформація яких дає можливість отримати біологічно активні речовини різної хімічної природи з широким спектром фізіологічної дії.
  • Документ
    Дослідження фізіологічних особливостей дріжджів Saccharomyces cerevisiae у процесі бродіння пшеничного тіста з додаванням олії амаранту
    (2017) Килименчук, О. О.; Велічко, Т. О.
    Мета даної роботи - спроба інтенсифікувати процес бродіння безопарного тіста із пшеничного борошна за рахунок додавання на початку замісу певної кількості масла амаранту.
  • Документ
    Методичне забезпечення навчального процесу магістрів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»
    (2020) Капрельянц, Л. В.; Пилипенко, Л. М.; Велічко, Т. О.; Килименчук, О. О.; Охотська, М. І.
  • Документ
    Методичне забезпечення спеціальності «Біотехнологія» на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування
    (2017) Килименчук, О. О.; Велічко, Т. О.
    Після відкриття спеціальності “Біотехнологія” перед викладачами кафедри біохімія, мікробіологія та фізіологія харчування постало питання забезпечення бакалаврів напряму підготовки 6.05401 у 2016/17 навчальному році методичними розробками для читання лекцій, проведення лабораторних та практичних робіт для блоку дисціплін, які до цього не викладалися на кафедрі.
  • Документ
    Молекулярний дізайн фосфоліпідних нанокапсул контрольованої доставки ферментів
    (2017) Вінкерт, Д. Я.; Капрельянц, Л. В.; Килименчук, О. О.; Велічко, Т. О.; Швець, Н. О.
    Метою роботи було створення ліпосомальних нанокапсул на основі рослинних фосфоліпідів для інкапсолювання ферментів – протеаз.
  • Документ
    Особливості викладання циклу біологічних дисциплін для біотехнологів
    (2019) Капрельянц, Л. В.; Пилипенко, Л. М.; Велічко, Т. О.; Килименчук, О.О.; Швець, Н. О.; Пожіткова, Л. Г.
    Навчальним планом підготовки студентів з галузі знань 16 «Хімічна біоінженерія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» ступені «Бакалавр» передбачено викладання циклу біологічних дисциплін, а саме: «Біологія клітини та молекулярна біологія», «Біохімія», «Біологічна безпека харчових продуктів», «Загальна біотехнологія», «Мікробіологія і вірусологія», «Генетика», «Інженерна ензимологія».
  • Документ
    Створення липосомальної форми трипсину
    (2022) Капрельянц, Л. В.; Велічко, Т. О.; Килименчук, О. О.; Пожіткова, Л. Г.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок