Перегляд за Автор "Біленька, І.Р."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив вхідного контролю на якість навчального процесу(2015) Біленька, І.Р.; Лазаренко, Н.А.Мета роботи - вплив вхідного контролю на якість навчального процесу.
- ДокументВстановлення оптимальних співвідношень складових конфітюру на основі коріння селери(2015) Біленька, І.Р.; Голінська, Я.А.Використання нетрадиційної овочевої сировини у виробництві десертів є перспективним напрямом розширення асортименту, підвищення харчової та біологічної цінності, а також покращення органолептичних показників продуктів.
- ДокументМотиваційна складова самостійної роботи студентів(2016) Біленька, І.Р.Основне завдання вищої освіти полягає у формуванні творчої особистості фахівця, здатного до саморозвитку, самоосвіти, інноваційної та професійної діяльності. Вирішити це завдання тільки шляхом передачі знань від викладача до студента під час аудиторного навантаження: на лекціях, лабораторних роботах, практичних заняттях, семінарах, неможливо.
- Документ
- ДокументОптимізація рецептурних композицій конфітюру на основі коріння пастернаку(2015) Лазаренко, Н.А.; Біленька, І.Р.На кафедрі ресторанного та оздоровчого харчування були проведенні дослідження хімічного складу пастернаку врожаю 2014 року, сорту Студент та доведена доцільність використання кореню у створенні композицій для конфітюру.
- ДокументЩодо складання наскрізних програм з практичної підготовки студентів(2010) Біленька, І.Р.