Перегляд за Автор "Бошканяну, Х. О."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив фракційного складу на показники якості сформованих партій зерна пшениці різних класів(2016) Бошканяну, Х. О.; Ревенко, А. А.Встановлена залежність окремих показників якості зерна пшениці від крупності її різних фракцій, що дозволить формувати партії зерна підвищеної якості та підвищити ефективність використання продовольчого потенціалу зерна.
- ДокументПідвищення ефективності цільового використання партій зерна пшениці(2017) Бошканяну, Х. О.; Ревенко, А. А.Проведено наукові дослідження, метою яких було формування партій зерна різних показників якості і поліпшення економічного ефекту різних класів зерна за рахунок фракціонування. Доведено, що технологія фракціонування зерна дозволяє більш раціонально використовувати технологічний потенціал зерна та його запаси для власних потреб і на експорт.
- ДокументФормування партій зерна пшениці підвищеної якості(2016) Ревенко, А. А.; Бошканяну, Х. О.Проведено наукові дослідження з метою збільшення доходу підприємств шляхом підсортовування зерна низької якості до зерна підвищеної якості, не погіршуючи якість сформованої суміші.